Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Το προσκλητήριο των καιρών για εθνική συστράτευση δόθηκε προς τις εγγενείς πατριωτικές δυνάμεις του ελληνισμού μας. Το έθνος των Ελλήνων δεν δύναται να αφεθεί περαιτέρω στα μολυσμένα χέρια ενός εσμού νεοταξικών ανθρωπόμορφων ναυαγίων. Και φυσικά δεν πρόκειται να επιτρέψουμε ως Έλληνες και ως Εθνικιστές να μας οδηγήσουν στον πάτο της παγκόσμιας διακυβέρνησης όσοι επιδιώκουν να δηλητηριάσουν την εθνική μας συνείδηση απορφανισμένη από ελληνικότητα.

Ο ελληνισμός μας δεν ποινικοποιείται, δεν εκποιείται και δεν παραδίδεται. Οι ανθέλληνες που μας έχουν περιζώσει δεν νοούν να χωνέψουν την φυσική αυτή πραγματικότητα παρά μονάχα με την επαναστατική ορμή. Είναι κι αυτό ένα σημάδι των καιρών πως ήρθε η ώρα να πάρουμε τον κόσμο που μας έκλεψαν πίσω και μάλιστα με τόκο. Να τους δείξουμε πως όσο κι αν πολεμούν τις αξίες μας, εκείνοι που σέρνουν τον χορό της γνώσης, της δημιουργίας και της αντάρας στη Φυλή μας είναι διαχρονικά ο Στρατιώτης και ο Δάσκαλος του Γένους.

Μας είπαν οι πραματευτάδες του ολέθρου να ξεχάσουμε την ιστορία μας. Και για να το πετύχουν αυτό έβαλαν πνευματικούς ταγούς αμαθείς και μοχθηρούς στην εκπαίδευση, ίδιους με την προσκυνημένη πολιτική ηγεσία. Βάλθηκε το ψευτορωμέϊκο να κάμει ψυχικά και σωματικά ρακένδυτους τους Έλληνες, να μας δημιουργήσει ένα ψεύτικο αίσθημα κατωτερότητας και μας ενοχοποιήσει ώστε να αρνηθούμε τα σύμβολα της Πίστης και της Πατρίδος.

Μας είπαν πως πρέπει να κλειδώσουμε έξω από τα σχολεία την προσευχή χάριν μιας πολυπολιτισμικότητας και να πούμε πως ο αρχαιοελληνικός δωρικός χαιρετισμός με το δεξί προτεταμένο χέρι είναι των Ούννων κι όχι των Ελλήνων. Πως έχουμε τάχα χρέος να ανοίξουμε τις αγκάλες μας στον κοσμοπολιτισμό της παγκόσμιας συνύπαρξης, στις συμπράξεις με όσους μας έσφαξαν γυρεύοντας πάντα το χαμό μας και στους οικουμενιστές του νεοταξικού ψευτοθεού. Να ξεπουλήσουμε την ψυχή μας.

Ακούσαμε τις ψευδολογίες για την συνδρομή του ξένου παράγοντα στους απελευθερωτικούς μας πολέμους, ανεχθήκαμε την αποβολή από τα σχολικά βιβλία της ελληνικής σοφίας και υποστήκαμε την απάλειψη των ελληνικών διεκδικήσεων από μια ελληνόφωνη πολιτεία που στηρίζει τις εχθρικές βλέψεις σε βάρος μας. Έβαλαν λοιπόν τα ανθελληνικά απελέκητα ξύλα στην άκρη τον ηρωικό δάσκαλο του Γένους που μάθαινε στα παιδιά μας τα ορθά και χρήσιμα ελληνικά γράμματα, τον άνθρωπο του χωριού και της γειτονιάς που χτύπαγε μαζί με τον παπά τα σήμαντρα της ελληνικής ψυχής.

Και μαζί με την γύμναση της ψυχής οι γραικύλοι έβαλαν στο μάτι τον Έλληνα Στρατιώτη και τους Στρατώνες της Φυλής μας. Τα χτυπήματα απανωτά και από μακρού χρόνου. Εξοβελισμό των πατριωτών αξιωματικών μας, απαγόρευση των εμβατηρίων της Μεγάλης Ελλάδος, οικονομική απαξία σε βάρος της λειτουργικότητας του στρατεύματος και της επιχειρησιακής ετοιμότητος, μείωση της θητείας, μείωση στρατοπέδων και μετατροπή τινών εξ αυτών σε λαθρομεταναστευτικούς κοιτώνες.

Ο σκοπός των αντιεθνικιστών και «αντιρατσιστών» είναι ξεκάθαρος. Η δημιουργία ενός στρατεύματος πλαδαρού, εθνικά απομονωμένου, με απονευρωμένο το πατριωτικό συναίσθημα και το φυλετικό ορμέμφυτο της εθνικής μας ευρυθμίας και αποκαταστάσεως. Θέλουν την καλλιέργεια της ηττοπάθειας αλλά και της ενοχοποίησης για τις επεμβάσεις των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στις κρίσιμες στιγμές που κινδύνεψε η Πατρίδα. Μα περισσότερο όλων τα τσιράκια του σιωνιστικού νεοταξισμού και τα αφεντικά τους φοβούνται την συμπόρευση του Ελληνικού Στρατού με τον Λαϊκό Εθνικισμό.

Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές ο Στρατιώτης και ο Δάσκαλος αποτελούν την Φυσική Αριστοκρατία του Ελληνικού Γένους, τους δομικούς πυλώνες που όντας ιστάμενοι επάνω από μικροπολιτικές σκοπιμότητες πλάθουν τον ορθό και τέλειο ελληνισμό. Καλλιεργούν στον ελληνικό λαό το γνώθι σ’ αυτόν και το ιερό χρέος προς την πατρίδα, την εθνική αυτογνωσία μαζί με την ευγένεια της ψυχής, την σκληραγώγηση και τον ορθό προσανατολισμό για την διαφύλαξη των ιερών, τη θωράκιση της κοινωνίας και την απελευθέρωση των προαιώνιων εστιών.

Ο δάσκαλος και ο στρατιώτης του εθνικού κράτους διδάσκουν αξιοπρέπεια, πολιτισμό και νικητήρια διάθεση. Κατίσχυση του Ελληνικού Έθνους, θρίαμβο του Δικαίου, Πίστη στη Φυλή και τις Αξίες της. Φέρνουν στις καρδιές των Ελλήνων τον φιλόσοφο διανοητή κατακρημνίζοντας τον μιμητή βάρβαρων ηθών και εθίμων. Και στη θέση του πειθήνιου και πεισιθάνατου ραγιά φέρνουν τον τολμηρό και ηρωικό πολεμιστή που βαδίζει με άγρια χαρά στην οδό της κατάκτησης και της μεγαλοσύνης του Αιώνιου Ελληνισμού.

Τόσο ο δάσκαλος όσο και ο στρατιώτης της Εθνικιστικής Ελλάδος διδάσκουν στον Έλληνα την τέχνη της αρετής. Ο δάσκαλος μαστορεύει τον νου με τον στοχασμό και το μελάνι. Και ο στρατιώτης ατσαλώνει την ψυχή με την αποφασιστικότητα και τον πόθο για την πατρίδα που βράζουν μες στο αίμα του. Το μελάνι διηγείται την ωραιότερη ιστορία αγάπης και αυτοθυσίας μα και ανυπέρβλητων επιτευγμάτων στο όνομα Θεού και Ελλάδος. Και το Αίμα ολοκληρώνει τα μισοτελειωμένα οράματα και τις ανεκπλήρωτες αποφάσεις του Γένους απομακρύνοντας τους σύγχρονους εισβολείς και εξυψώνοντας την Φυλή μας.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα πορευτεί με την πατριωτική διανόηση  και τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θεμελιώνοντας την ταυτότητα και τον προορισμό  του έθνους μας στην ανάκτηση των εθνικών μας αξιών και κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου