Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ : ΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ

Γράφει ο Νίκος Παπαγεωργίου
 
Το οικονομικό ,πολιτικό, κοινωνικό και πολιτιστικό χάλι στο οποίο βρίσκεται σήμερα η χώρα μας είναι καθαρά δημιούργημα όλων των πολιτικών εξουσιαστών της πλουτο-δημοκρατίας, οι οποίοι κυβερνούν την Ελλάδα από το 1974 μέχρι σήμερα . Εδώ φυσικά δεν θα πρέπει να γίνει επιλογή πολιτικών χρωμάτων, διότι όλοι οι πολιτικάντηδες έχουν ευθύνη, είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση. Εφ’ όσον οι πολιτικοί μας, το δημοκρατικό τόξο δηλαδή, ευθύνονται για όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν σήμερα στην χώρα μας και ιδιαίτερα για την οικονομική της καταστροφή του λαού, θα πρέπει πρώτα αυτοί να πληρώσουν και όχι να βγάζουν συνεχώς την ουρά τους απ’ έξω .Ο λαός γνωρίζει πολύ καλά την πορεία του κάθε πολιτικού και δεν θα πρέπει να δεχθεί καμία επιπλέον επιβάρυνση στα εισοδήματα του εάν δεν πληρώσουν πρώτα αυτοί. Ο λαός δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώνει τα λάθη, τις παραλήψεις και τις ολιγωρίες τους. Δεν τους εξέλεξε για να καταστρέφουν αλλά για να δημιουργούν.
Είναι γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια οι κοινοβουλευτικοί πολιτικοί που έχουν και την πολιτική εξουσία στα χέρια τους, έγιναν ιδιοκτήτες μεγάλων περιουσιών, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων και αυτό αποδεικνύεται από το πόθεν αίσχος που καταθέτουν κάθε χρόνο στην βουλή. Οι πολιτικοί όλα αυτά τα χρόνια που κυβερνούν αμέλησαν, ηθελημένα ή αθέλητα, να λάβουν μέτρα για χρηστή διοίκηση του κράτους. Κατασπατάλησαν σε παροχές και φαγοπότια ημετέρων την περιουσία του Ελληνικού λαού και έφεραν την χώρα σε οικτρή οικονομική κατάσταση. Κατάντησαν τον λαό πάμφτωχο και την Ελλάδα μας περίγελο και διεθνή επαίτη.
Οι πολιτικοί με τους φίλους τους μεγαλοεργολάβους και προμηθευτές του Δημοσίου που ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ, έβαλαν χέρι στα θησαυροφυλάκια του κράτους. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι να χρεώνεται η χώρα διαρκώς, για να μπορεί το κράτος να καλύψει τις υποχρεώσεις του (μισθούς, συντάξεις, τόκους, πανωτόκια, κλπ.) που οι ίδιοι δημιούργησαν εντός και εκτός Ελλάδος. Οι πολιτικοί είναι αυτοί που παρανόμησαν δημιουργώντας σκάνδαλα, όπως το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, του χρηματιστηρίου, του κτηματολογίου, υποκλοπές τηλέφωνων, πωλήσεις επιχειρήσεων του κράτους για ένα κομμάτι ψωμί, χωρίς ποτέ να τιμωρηθεί κανείς από αυτούς. Οι πολιτικοί είναι αυτοί οι οποίοι θέλοντας να καλύψουν τα σκάνδαλά τους και να παραπλανήσουν τον λαό, έκαναν τις εξεταστικές επιτροπές στην βουλή, για να βρουν δήθεν τους ενόχους. Απλώς έκαναν επιβεβαίωση των σκανδάλων, αλλά ουδέποτε έχει βρεθεί υπεύθυνος κάποιος πολιτικός για να τιμωρηθεί, εκτός από το κορόιδο τον Τσοχατζόπουλο, αφού κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.
Οι πολιτικοί είναι αυτοί οι οποίοι αφού ξεπούλησαν τις κάποτε κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις του κράτους, Ολυμπιακή Αεροπορία, ΟΤΕ, Λιμάνια, Αεροδρόμια κλπ, αφού φρόντισαν πρώτα να τις απαξιώσουν. Ουδέποτε ενημερώθηκε ο Ελληνικός λαός που πήγαν αυτά τα χρήματα. Ποιες υποχρεώσεις του κράτους τακτοποιήθηκαν; Άλλωστε γι’ αυτό τον λόγο υποτίθεται ότι πουλήθηκαν. Οι πολιτικοί είναι αυτοί οι οποίοι κουκούλωσαν, δικαιολόγησαν, αθώωσαν, καταστάσεις πρόσωπα και πράγματα και έφθασαν την χώρα και την οικονομία της, στο χείλος του γκρεμού, με αποτέλεσμα να γίνουμε βορά των διεθνών κερδοσκόπων οι οποίοι κατατρώγουν τις σάρκες του Ελληνικού λαού χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει ελπίς σωτηρίας.
Οι πολιτικοί είναι αυτοί οι οποίοι κατάφεραν τελικά με τις πολιτικές τους να κυβερνά την χώρα η ΕΕ, σε συνεργασία με το ΔΝΤ και οι δικοί μας να είναι απλώς διακοσμητικά στοιχεία που εκτελούν τις εντολές τους .Μας μιλάνε μετά για εθνική ανεξαρτησία, εθνική κυριαρχία και άλλα κουραφέξαλα. Ματσούκι βρεγμένο που τους χρειάζεται. Οι πολιτικοί είναι αυτοί οι οποίοι με τις πολιτικές τους εγκλώβισαν την Ελλάδα σε διενέξεις με τις όμορες χώρες και επέτρεψαν σε αυτούς να ζητούν να αποσπάσουν κάποιο κομμάτι της χώρας μας, ενώ εμείς δεν διεκδικούμε τίποτα.
Οι πολιτικοί είναι αυτοί οι οποίοι επέτρεψαν την εισροή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, βιαστών, δολοφόνων, ληστών, και να κινδυνεύει σήμερα άμεσα η φυλετική και κοινωνική συνοχή των Ελλήνων. Ενώ ο λαός υποφέρει, από την αθρόα λαθρομετανάστευση, αυτοί μας γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και ψηφίζουν στην βουλή νομοσχέδια προκειμένου να δώσουν “ιθαγένεια” στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην χώρα μας, δημιουργώντας έλληνες νέας γενιάς. Οι πολιτικοί είναι αυτοί που επέτρεψαν και εξακολουθούν να επιτρέπουν σε μερικές δεκάδες “νεαρούς”, εθνο-μηδενιστές απάτριδες, να λεηλατούν και να καταστρέφουν την οικονομική και κοινωνική ζωή της πρωτεύουσας, αλλά και των άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας. Και όμως ουδείς από αυτούς να συλλαμβάνεται. Σε αυτή την χώρα ότι θέλει ο καθένας κάνει με την πολιτική κάλυψη του αναρχικού ή του αντι-εξουσιαστή. Όλοι οι πολιτικοί έχουν μερίδιο ευθύνης στην καταστροφή της πατρίδας μας και ήλθε η ώρα να πληρώσουν. Αυτοί φταίνε για όλα, αυτοί να πληρώσουν και οι παρέες τους, για να σωθεί η χώρα και όχι οι Έλληνες πολίτες. Τέτοιους πολιτικούς δεν τους χρειαζόμαστε και είναι καιρό να μας αφήσουν ήσυχους.

http://www.elkosmos.gr/politiki/politiki/dikommatismos/15048-2015-05-31-12-42-06.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου