Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ

Γράφει ο Σπύρος Καραχάλιος
 
Μολυσμένες υπάρξεις μες στον καιρό τής αποστασίας βγάζουνε την χολή τους επάνω στην αγιοτόκο Πατρίδα μας και τον Εθνικισμό μας, όταν ο λαός μας ακουμπάει πάνω στη φάτνη τού Χριστού μας για να πάρει χάδι πατρικό. Δεν έχουν μήτε ιερό μήτε όσιο. Δεν έχουνε στάλα ελληνισμού μέσα τους. Και οι σκλάβοι τής Παγκοσμιοποίησης δεν αντέχουν το Φως τού Χριστού και τής Ελλάδος μας.

Μαζεύονται λοιπόν όλα τα μέλη τής εγκληματικής συμμορίας τού κατοχικού καθεστώτος γύρω από την προεδρία τής «δημοκρατίας» και ξεδιπλώνουν τα σχέδια των αφεντικών τους. Το έχουμε ξαναπεί. Δεν έχουν δικά τους σχέδια και μυαλά. Δανεικά είναι αυτά που κουβαλούν, σαν και εκείνα τα χρέη που χάραξαν επάνω στα χαρτιά τού ψεύδους μαζί με τούς σταυρωτήδες.

Να βγάλουν παράνομο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Αυτό απαίτησε ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος. Τούς έδωσε μεν συγχαρητήρια για το ξέσχισμα λογικής, νόμων, πατριωτισμού και ανθρωπιάς. Αλλά τούς είπε και τη συνέχεια. Και η συνέχεια είναι ότι θέλουν την ποινικοποίηση και την εξάλειψη τού Εθνικού Φρονήματος. Το ξεσπίτωμά του από την Πατρίδα και τα σωθικά τού Έθνους που το γέννησε.

Μα γιατί τόση λύσσα με τον Εθνικοκοινωνισμό μας; Γιατί είμαστε εμπόδιο και σε ένα άλλο ξεσπίτωμα. Το ξεσπίτωμα αυτό αφορά τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα. Είναι η νέα μικρασιατική τραγωδία που ετοιμάζουν. Διπλή τραγωδία. Από την μια πλευρά θα βγάλουν αδέρφια μας έξω από τις εργασίες τους και τα σπίτια που γεννήθηκαν και έκαμαν το πρώτο κλάμα τής ζωής τους. Και από την άλλη πλευρά δίδουν γη και ύδωρ, εθνικό έδαφος, στον υπαλληλάκο τού νεοταξισμού βαρβαρισμό.

Μες στους πλέον αφύσικους καιρούς είναι που πρέπει να ανθίσει η Φυσική Ελλάς. Μέσα στην ανθελληνική καταιγίδα ο Εθνικισμός μας, η καρδιά και η ψυχή μας που είναι ταγμένες σε Χριστό και Ελλάδα, θα ξεχυθούν μπροστά για να κονιορτοποιήσουν την λαίλαπα. Ή ο Ελληνισμός ή ο Νεοταξισμός. Ή αυτοί ή εμείς.

Βάλανε οι ψευτοσύμμαχοι Οηέδες τον επίτροπό τους στην Κύπρο μας να συναντηθεί με τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών Νταβούτογλου και τον κατοχικό ηγετίσκο τής Τουρκίας στα τουρκοπατημένα χώματά μας. Τα χώματα για τα οποία χύσανε το αίμα τους ο Ισαάκ και ο Σολωμός. Κάνανε κοινά διαγγέλματα οι εχθροί μας για «ειρήνη» και «λύση» λένε, για αποδοχή τής τουρκικής διοίκησης και τής παγκοσμιοποιημένης νομής τού πλούτου τής περιοχής δηλαδή, πατώντας πάνω σε μνήμες, μνήματα και δικαιοσύνη. Η Εσπερία λοιπόν επισφραγίστηκε ως πολέμιος τού Ελληνικού Έθνους.

Κατέβασε πιο χαμηλά το ψευτοπεριούσιο σκουφάκι του ο Νεοταξισμός και φάνηκε η γυμνή του σκοπιμότητα και αναίδεια. Κι όλα αυτά μετά από την επίσκεψη τού Νταβούτογλου στην κατεχόμενη Αθήνα και την άθλια μνημονιακή κυβέρνηση. Η δε μαρξιστική ψευτοαντιπολίτευση έχει ήδη προ πολλού συνομιλήσει με τον εμποράκο των εθνών, το κοινό αφεντικό τού καθεστώτος, και έχει ήδη δώσει τη συγκατάβασή της σε ψευτομακεδονίες και ψευτοτουρκικές μειονότητες, σε ειρηνική αποδοχή των ανθελληνικών διεκδικήσεων, σε πολυπολιτισμικότητες και σε κοινές απολαύσεις τού ελληνικού πλούτου.

Μοιράζουν τα ιμάτιά μας και καλοπερνάνε σε βάρος των ραγιάδων. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες κυνηγούν τούς Έλληνες που ψάχνουν απεγνωσμένα καύσιμη ύλη να ζεστάνουν το κοκαλάκι τους. Έχουν κάνει καθεστώς την δουλοποίηση των Ελλήνων εργαζομένων που πληρώνονται με το δελτίο, αν και όσοι πληρώνονται, και σε αραιά χρονικά διαστήματα.

Βάζουν τις εισπρακτικές αρχές να μπουκάρουν σε σπίτια μεροκαματιάρηδων, όταν πολιτικοί, συνδικαλιστές, τραπεζίτες και πλουτοκρατία εξαφανίζουν σκάνδαλα και εισπράττουν αργύρια. Και στην ακριτική Ελλάδα, στην Ήπειρο έχουμε χωριά που κατοικούν τον χειμώνα Αλβανοί, στη δε Θράκη μπαίνουν στα ελληνικά στρατόπεδα τουρκικά προϊόντα!  Ακόμη και νησάκια χαρίζουν σε δοσατζήδες και βαρβάρους οι αρχοντοραγιάδες.

Όμως η Ιστορία κάνει κύκλους και η Δικαιοσύνη τού Θεού είναι αμείλικτη. Τα συχαρίκια των Άνομων δεν θα πιάσουν τόπο. Η δε Ρωσία προειδοποιεί άγρια την Εσπερία για την ρότα που ακολουθεί και ακούει με ενδιαφέρον τον Εθνικοκοινωνισμό μας. Την ενδιαφέρει τη Ρωσική Αρκούδα η χρυσάκτινη αυγή τού Ελληνισμού. Δίπλα στο Βυζάντιο, στην Ρωμανία μας. Κι έτσι έχει κατασκηνώσει με τα όπλα της και την πολιτική της.

Σηκώνουμε με θάρρος και τόλμη τα λάβαρα τού Ελληνισμού. Βγάζουμε τα φίδια από τις τρύπες τους. Γινόμαστε λαός πολεμικός, διαγράφοντας οριστικά τον αταίριαστο για τη Φυλή μας ραγιά. Κοιτάζουμε τα ελληνικά συμφέροντα και κάνουμε πράξη τα ελληνικά δίκαια. Εμείς είμαστε που θα σώσουμε το Γένος μας, με την αποφασιστικότητά μας. Κι αυτή η αποφασιστικότητα είναι που θα φέρει τον συμμαχικό αγέρα να φυσήξει τα πανιά μας.

Ο Θεός έδωσε το σήμα. Είναι ο αγέρας τού Μόσκοβου που σηκώθηκε και χαϊδεύει το πρόσωπό μας. Ο Αγών τού Ελληνισμού μέλλει να στεφθεί με το δάφνινο στεφάνι περηφανούς Νίκης. Πιστοί και Εθνικιστές Έλληνες βγαίνουμε μέσα από τις επάλξεις τής Ελληνικής Καστροπολιτείας και κάνουμε την τελική αντεπίθεση.

Αδερφός μας και συμμαχητής ο ελληνικός λαός. Στα Αγιονέρια και τις Πύλες τής Αυτοκρατορίας ο Ελληνικός Στρατός. Στην Κοινωνία Επαναστάτες Κυρίαρχοι. Και στην γεωπολιτική γειτονιά Πολέμαρχοι Μεγάλης Ελλάδος. Ζήτω η Αιώνια Ελλάς!


http://ethnikistikosagwn.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου