Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ




Ο εφιάλτης που ζούμε σήμερα στην κοινωνική και εθνική μας καθημερινότητα είναι η αλλοτρίωση της φυσικής τάξεως πραγμάτων και η παγκοσμιοποίηση των πάντων. Θέλουν να μας επιβάλλουν οι λογιστές και οι ταμίες των ισχυρών της γης ένα «κράτος» δίχως κοινωνική ασφάλεια και εθνική  ταυτότητα. Να εξαρτιόμαστε δηλαδή από τις βουλήσεις και τις αποφάσεις άλλων κι όχι τις δικές μας ατόφιες ελληνικές ενέργειες. Ο σκοπός των εκφραστών της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας είναι να κάμουν τους ελληνόφωνους διαχειριστές να φτιάξουν μια Ελλάδα μη ελληνική.

Αλυσοδένουν την πατρίδα και τιμωρούν τον πατριωτισμό μας οι μεγαλοϋπάλληλοι του διεθνούς σιωνισμού και οι τοκογλύφοι δεσμώτες του. Οι λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις άλλωστε θα είναι μεγάλες όσο εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εμπόρων των εθνών. Μαστιγώνουν λοιπόν όλοι αυτοί την ανυπάκουη φύση αλλά και την υπερβολική ανοχή του ελληνικού λαού γιατί πρέπει να παύσουμε να λειτουργούμε υπέρ των δικαιωμάτων της ελληνικότητας στο όνομα μιας παγκόσμιας υπερεθνικής κατάστασης δίχως σύνορα.

Η παγκοσμιοποίηση έχει απλωθεί στην κοινωνία με την εξαθλίωση των λαών και την παράνομη μετακίνηση πληθυσμών. Κατεδαφίζει σύνορα, προωθείται με την στρατοπέδευση της λαθρομετανάστευσης σε πόλεις και χωριά, παίρνει ζωές και δουλειές, τις δίδουν μια ιθαγένεια εμπορεύσιμη. Και για να τη συνηθίσουν οι ραγιάδες μα και να την ανεχτούν, την πασπαλίζουν με έναν ψευδεπίγραφο ανθρωπισμό που πρέπει να επιδείξουμε, έναν «ξένιο Δία» που ενίοτε τον κάμουν και επιχείρηση τάχα επιβολής του νόμου. Ως δήθεν πιο δυνατοί πρέπει να θρέψουμε τους αδύναμους που όμως εγκληματούν και ζητούν να επιβάλλουν ήθη βαρβαρικά.

Όμως στο διάβα της εκπορθήσεως του ελληνισμού από τις εστίες του οι δυνατοί και ελεύθεροι τάχα ραγιάδες πρέπει να παύσουν να έχουν δική τους δύναμη και διαχείριση της ελευθερίας τους. Και έτσι η οικονομική κρίση αλώνει το δικαίωμα στην εργασία κατεδαφίζοντας ωράρια, μισθούς και ασφαλιστικά δικαιώματα. Οι φόροι και τα χαράτσια κλειδώνουν πιο σφιχτά τα λουκέτα της ελληνικής επιχειρηματικότητας και απειλούν τα σπίτια. Σκοπός της παγκοσμιοποίησης είναι αφού έχει πλέον πάρει όλες τις οικονομικές εξουσίες να αναλάβει και τις πολιτικές. Έρχονται κατά αυτόν τον τρόπο τα μυστικά μνημόνια ξωπίσω από τα φανερά και μαζί η ηλεκτρονική διακυβέρνηση που κάποιοι προσπαθούν να την υποβαθμίσουν και στο τέλος να την κάμουν αναγκαία.

Μας λέγουν πως θα παίρνουμε 100 ευρώ και θα πρέπει να αποδίδουμε 200. Θέλουν να συντηρήσουν την Ελλάδα μας μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας επιβάλλοντας την αληθινή χρεοκοπία μέσα στην ελληνική κοινωνία. Θέλουν να μας συνηθίσουν να επαιτούμε κι όχι να απαιτούμε ώστε να αποδεχτούμε το πέρασμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης από την κοινωνία και την οικονομία στο έθνος. Αυτό θα συμβεί με το σπάσιμο των συνόρων των εθνικών και των οικονομικών. Να δεχτούμε τη νομή του γεωφυσικού μας πλούτου και την επέκταση της αποποιήσεως της εθνικής μας κυριαρχίας σε επίπεδο κεντρικής εξουσίας και εδαφικής διασπάσεως. Να γίνουμε φτωχότεροι δίδοντας την προίκα της ελληνικής γης και λιγότερο Έλληνες με μικρότερη πατρίδα.

Έχουν άλλωστε γι’ αυτούς τους λόγους δώσει διεθνιστικό περιεχόμενο στην παιδεία που κι αυτή έχει παύσει να εθνική. Και αφού δεν είναι πια καθαρή ελληνική έχει παύσει να είναι και καθαρά χριστιανική. Έχει αφήσει έξω τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες και την αξιοπρέπεια για να μυηθούμε στο νέο ξεπούλημα εδαφών και αξιών. Και έχει αποδοθεί στο χώρισμα Πατρίδος και Θεού γιατί θέλουν να αποδεχτούμε ότι δεν μπορεί τάχα να είσαι Εθνικιστής και Χριστιανός ώστε να δεχτούμε τον ψευτοθεό του σιωνιστικού νεοταξισμού.

Απέναντι από την Παγκοσμιοποίηση βρίσκεται ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός και απέναντι από τον διεθνή σιωνισμό βρίσκεται ο Ελληνισμός. Απέναντι στον ψευτοθεό του χάους βρίσκεται ο Χριστός μας και απέναντι στην νέα αταξία πραγμάτων βρίσκεται η φυσική τάξη πραγμάτων που είναι από την αρχή της ιστορίας των εθνών ελληνική. Ισχύει αυτό διότι ο Ελληνισμός πιστεύει στον Δημιουργό των Όλων και τον Άνθρωπο. Δομεί Πολιτισμό και Δίκαιο. Και ο Εθνικισμός προασπίζεται την διαφορετικότητα του ανθρώπου και την ανεξαρτησία της κοινωνίας που από την αρχή γεννήθηκε ως εθνική κοινότητα. Που πάει να πει ομάδα πολιτών με κοινούς εθνικούς και φυλετικούς κωδικούς σε αίμα, σε γλώσσα, σε θρησκεία, σε πολιτισμό, σε φιλοσοφία.

Ως εκ τούτου έχουμε το δικαίωμα μα και την υποχρέωση να διοικούμε τη ζωή μας, τους ανθρώπους μας, την πατρίδα μας και την οικουμένη που μας περιβάλλει. Θεωρούμαστε ο μεγαλύτερος εχθρός του νεοταξισμού διότι εκπροσωπούμε τον νόμο Θεού και Φύσης που είναι φτιαγμένος για να επικρατήσει. Αυτοί που θέλουν να καταργήσουν τον Ελληνισμό πρέπει να καταργήσουν και τον Εθνικισμό μας.

Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να μας πείσουν να μην κάνουμε πράξη τις σκέψεις και το λόγο μας. Να μην κάνουμε κοινωνική αλληλεγγύη των Ελλήνων, Ελλάδα δίχως προδότες και λαθρεπιβάτες της πατρίδος και τοκογλύφους, εθνική παραγωγή και εργασία, Μεγάλη Ελλάδα και Πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη. Όμως η φυσική ροή των πραγμάτων και η ιστορική δικαιοσύνη συμπορεύονται νομοτελειακά. Και μαζί τους συμπορεύεται η Ελλάς. Το λέγει ο Θεός. Θα το πράξει ο Ελληνισμός και ο Λαϊκός Εθνικισμός.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου