Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ, ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Τα ελεύθερα έθνη είναι εκείνα που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Είναι εκείνα στα οποία οι ηγέτες προέρχονται μέσα από τα σπλάχνα του λαού και πολιτεύονται με γνώμονα το καλό του λαού και την ισχύ του έθνους. Πράμα το οποίο συνεπάγεται ότι δεν παζαρεύουν καμία αδυναμία και φροντίζουν για την αυτάρκεια της Φυλής. Φροντίζουν το ανέγγιχτο των φυσικών τους πόρων και χτίζουν σε στέρεες υποδομές την ενίσχυση του γεωστρατηγικού τους πλεονεκτήματος.

Προχωράς με λίγα ενδεχομένως αλλά δικά σου εφόδια και δεν αφήνεις κενό χώρο ούτε σε εχθρικές εισβολές ούτε σε φιλικές τάχα «επενδύσεις». Ενισχύεις το ηθικό του λαού και του ανοίγεις τους παραγωγικούς ορίζοντες εδώ μέσα, στη δική του γη. Ζεις, επιβιώνεις, εργάζεσαι και μάχεσαι με ελληνικά εργαλεία και όπλα. Μα πάντοτε το μεγαλύτερο εργαλείο είναι η φύση της πατρίδος μας που όσο γίνεσαι ένα μαζί της τόσο περισσότερο σμιλεύεις ετοιμοπόλεμη διάθεση, πατριωτισμό και διάθεση ελληνικής κυριαρχίας.

Οι εχθροί μας το έχουν καταλάβει αυτό. Τα μνημόνια, η αρπαγή της εθνικής και ιδιωτικής περιουσίας, η σύνδεση του «χρέους» με το γεωφυσικό μας πλούτο, η κατάρρευση της έσχατης παραγωγικότητας και η αποσύνδεση αυτής από την πραγματική οικονομία, όλα τούτα είναι ολέθρια αντίδωρα προκειμένου να δωρίσουμε το φυσικό μας κάστρο. Να το αλώσουν τα νεοταξικά κτήνη και οι ντόπιοι πολιτικοί επιστάτες τους εκ του ασφαλούς. Όμως η δική μας επένδυση είναι ανεκτίμητη και δεν σπαταλιέται για κανέναν βάρβαρο και για κανένα μισάνθρωπο νεοταξίτη. Είναι καμωμένη μονάχα για Έλληνες.

Η εθνική μας επένδυση έχει και ταυτότητα και συγκεκριμένη υπόσταση. Συνοψίζεται στους καθάριους υδάτινους πόρους της πατρίδος μας, την τροφοδοσία σε ντόπια αγαθά και την ανεκμετάλλευτη ενέργεια σε στεριά και θάλασσα ελληνική. Είναι η αστείρευτη δύναμη να ξεδιψάς, να σιτίζεις τα παιδιά σου και να μεγαλώνεις την πατρίδα σου, να εξοπλίζεις το εθνικό κράτος και να θερμαίνεις τη ψυχή του λαού σου χωρίς να έχεις την ανάγκη κανενός βαστάζου. Να έχουν οι άλλοι τη δική σου ανάγκη. Να ξέρεις ότι ακόμη και σε μια διεθνή αντάρα, οικονομική, πολιτική ή στρατιωτική, εσύ θα μείνεις όρθιος και κανείς δεν θα μπορέσει να σε ρίξει εκ προοιμίου όπως επιχειρούν σήμερα θρασείς και δειλοί.

Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές οφείλουμε να γίνουμε αληθινά ελεύθεροι και να φτιάξουμε δυνατό κράτος που θα τροφοδοτήσει με τη σειρά του την λαϊκή δημιουργικότητα και την πρωταγωνιστική εθνική παρουσία σε όλους τους τομείς. Στα πλαίσια της επιχείρησης επιβολής του ελέγχου στο νου και τις πράξεις των λαών από την σιωνιστική τυραννία και την καταναγκαστική παγκόσμια διακυβέρνηση, αυτή που μας την προσφέρουν ως δήθεν παγκόσμια συνεργασία, είναι απολύτως σημαντικό να κρατήσουμε ανόθευτες και αδέσμευτες τις πηγές και τα αποθέματά μας όπως ακριβώς το οξυγόνο, μετατρέποντας αυτά σε ορμητήριο μιας ασυγκράτητης φυγής προς τα εμπρός.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν βάλει στο σημάδι για λογαριασμό του εμπόρου των εθνών τα νερά, το χωράφι, τα λιμάνια, την ελληνική αγορά εργασίας, τους δικούς μας υδρογονάνθρακες. Και δεν είναι καθόλου ασύνδετος παράγοντας ο έλεγχος της προπαγάνδας και η επιθετική διάθεση ψευτοσυμμάχων και ριψάσπιδων σε βάρος ακόμη και της εθνικής μας άμυνας. Γιατί οι μισέλληνες εχθροί του Θεού και του Ανθρώπου δεν θέλουν να μαθαίνει ο λαός μας την αλήθεια και φοβούνται την αποτρεπτική δυνατότητα του Στρατού μας. Γιατί μετά πως θα σπέρνουν το φόβο της πείνας και της εγκατάλειψης;

Ποσώς βέβαια νοιάζονται οι γραικύλοι πολιτικάντηδες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε κόστος και υγεία. Αν νοιαζόντουσαν δεν θα δίδανε τους αιθέρες της πατρίδος μας στους αεροψεκασμούς και τις συνειδήσεις αιχμάλωτες στο ψέμα. Δεν θα κοιτάζανε ως απλό στοιχείο της επικαιρότητας τις αυτοκτονίες των Ελλήνων από την απελπισία.

Κι όμως σήμερα είναι απολύτως αποδεδειγμένο από την επιστημονική κοινότητα ότι η παράδοση των υδάτινων πόρων και της τροφοδοσίας σε απροσδιόριστης πιστότητας πολυεθνικούς φορείς μπορεί να στρέψει τα αγαθά σε βάρος της νοητικής, ψυχικής και σωματικής ακεραιότητας. Να αποσυνδέσει το αγαθό από τη φύση και να το βάλει μέσα σε σκοτεινά εργαστήρια μεταλλάσσοντας αυτό σε εργαλείο ανθρώπινης φθοράς. Να το καταστήσει επιπλέον απλησίαστο για «απείθαρχους» λαούς.

Αυτός ο νεοταξικός υποπολιτισμός είναι σκόπιμο να μείνει απλησίαστος για το δικό μας έθνος και για κάθε έθνος που θέλει να μείνει ζωντανό. Το δε πετρέλαιο, το φυσικό μας αέριο και όλοι οι υπόλοιποι γεωφυσικοί μας πόροι δεν πρέπει να εκπατριστούν και δεν πρόκειται να αφεθεί ποτέ να συμβεί αυτό. Είναι αδιανόητο από τη μια πλευρά να υπάρχουν Έλληνες δίχως θέρμανση και από την άλλη να μας λένε ότι ο πλούτος μας κάνει το δήθεν χρέος βιώσιμο. Είναι εξοργιστικό να αφήνουν ξαρμάτωτο το στρατό μας όταν ανάμεσα στους πόρους υπάρχουν δεδομένα που αντιστοιχούν σε Εθνική Δύναμη.

Ο γεωφυσικός μας πλούτος θα επενδυθεί στην παραγωγική διαδικασία και την αγορά εργασίας. Οι εγγενείς δυνάμεις της πατρίδος μας στη δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάδα θα συνδεθούν με την κραταίωση της Ελλάδος αποκλειστικά από χέρια Ελληνικά.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου