Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΛΥΣΗ : ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ Η «ΓΕΙΤΟΝΙΑ» ΜΑΣ...

Με ένα διαφορετικό αλλά ενδιαφέρον άρθρο-ανάλυση καταγγελίας της πολιτικής Ομπάμα στη ΝΑ Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο γνωστός καθηγητής Ιωάννης Μάζης δίνει μια διαφορετική οπτική στην υπόθεση της ελληνικής κρίσης, ενώ θεωρεί ότι ο Ομπάμα στηρίζεται από το τραπεζικό-χρηματοπιστωτικό κατεστημένο στια ΗΠΑ και ο Μιτ Ρόμνεϊ από το στρατιωτικοβιομηχανικό…
Το δεύτερο θα αναλάβει την εξουσία την επόμενη τετραετία για να «καθαρίσει την παρτίδα» στη Μέση Ανατολή, αφού ολοκληρωθεί το «παιχνίδι» Ομπάμα με τη φωτιά… Το κείμενο παρατίθεται όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε.
Του Ιωάννη Θ. Μάζη
Οι αμερικανικές εκλογές αποτελούν ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο εφόσον αφορούν τις πολιτικές επιλογές της ηγεμονικής διεθνούς υπερδυνάμεως, η οποία επηρεάζει με τις αποφάσεις και τους γεωστρατηγικούς της σχεδιασμούς την ανακατανομή ισχύος διεθνώς.
Οι εκλογές αυτές όμως, θα επηρεάσουν υπερσυστημικώς -σε σημαντικό βαθμό- και τις εξελίξεις στην περιοχή της Μεσογείου Λεκάνης, ιδιαιτέρως δε το υπέρπυρον μάγμα που ατυχώς εβαπτίσθη κατά την γνωστήν Σοροϊκήν ορολογικήν παράδοσιν «Αραβική Άνοιξις» ενώ πρόκειται για οσημέραι ενσκύπτοντα «ισλαμιστικό χειμώνα». Χειμώνα, θέτοντα εν αμφιβόλω συλλήβδην τον Δυτικό Διαφωτισμό και τις θεμελιώδεις ουμανιστικές κατακτήσεις του Δυτικού Πολιτισμού αλλά και τις πάσης φύσεως ελευθερίες και δημιουργικές αμφισβητήσεις του αριστοτελικού Homo Occidentalis.

Και το εμφανές -όσον και εκ πρώτης όψεως αξιοπερίεργον- είναι, ότι η κοσμογένεσις αυτή συντελείται με εργαλεία την εξωτερικήν πολιτικήν της Διοικήσεως του κου Μπάρακ Χουσέιν Ομπάμα, την εκ Λονδίνου πλεονάζουσα «φαιάν ουσίαν» αλλά και τα «ιερά δολλάρια» του Κατάρ (κυρίως) και της Σαουδικής Αραβίας (δευτερευόντως).

Η Ελλάς, αφού απωλέσει τα δικαιώματά της εις τον φυσικόν της πλούτον μέσω των μνημονιακών διατάξεων και επιταγών, ωθείται προς την μετατροπήν της σε Ευρωπαϊκήν Ειδικήν Οικονομικήν Ζώνην (Ε.Ε.Ο.Ζ), με ειδικά, αποικιοκρατικού τύπου, φορολογικά καθεστώτα δια τα Βορειοευρωπαϊκά (Γερμανικά κυρίως) κεφάλαια, αλλαγήν δημογραφικής και πολιτισμικής συνθέσεως του πληθυσμού της μέσω του παλιρροιακού κύματος των μουσουλμάνων μεταναστών και πτώσιν των ημερομισθίων της στο επίπεδον των 10-15 ευρώ. Τα δύο τελευταία αυτά στοιχεία (της πληθυσμιακής συνθέσεως και των ευτελισμένων ημερομισθίων) είναι απαραίτητα για την «ομαλήν» λειτουργίαν της Ε.Ε.Ο.Ζ.
Τα δυστυχή αυτά άτομα των παρανόμων μεταναστευτικών κυμάτων θα είναι απολύτως ικανοποιημένα να εργάζονται με 400 ευρώ μισθό, τις «ανθρωπιστικές ακτιβιστικές επεμβάσεις» του γνωστού «φιλανθρώπου κου Σόρος», με χαμηλότατο επίπεδο παρεχομένων κρατικών υπηρεσιών και έχοντες διασφαλίσει την απομάκρυνσίν των εκ των εμπολέμων ζωνών των χωρών τους, απ’ όπου τους εξεδίωξε η αγγλοσαξωνικού τύπου «διασπορά δημοκρατίας», μέσω Νατοϊκών βομβαρδισμών και «κοινωνικών εξεγέρσεων», τη βοηθεία και λοιπών… σεσημασμένων «φιλανθρωπικών οργανώσεων» όπως η… Αλ Κάιντα!
Βεβαίως, υπάρχει ακόμα ένα ποθητόν αποτέλεσμα για την αγγλοσαξωνική γεωστρατηγική, μέσω του εκμουσουλμανισμού αυτού, ολοκλήρου της Ν/Α Πτέρυγος του ΝΑΤΟ (Ελλάδος και Τουρκίας): η εξαφάνισις της Αριστεράς (κομμουνιστικής και αναθεωρητικής) λόγω του μίσους των ενθέων Πιστών του Αλλάχ εναντίον της «κομμουνιστικής αθεΐας»! Χαράς «Ευαγγέλια», εις την κυριολεξίαν!
Και κάτι ακόμη, κινούμενον προς την ιδίαν κατεύθυνσιν: η απομάκρυνσις του «ρωσικού κινδύνου» από τις, μουσουλμανικές πλέον, Μεσογειακές ακτές οι οποίες είναι και κοιτασματοφόρες υδρογονανθράκων!
Αυτό είναι βέβαια, ένα παίγνιον με τη φωτιά, όπως απέδειξε η πρόσφατος εμπειρία από τον πρώτον πόλεμο του Ιράκ, μέχρι τον «εκδημοκρατισμόν της Λιβύης». Αλλά αυτά δεν τα κατανοεί η Διοίκησις Ομπάμα.
Ο μοναδικός στρατηγικός σύμμαχος της Ελλάδος κατά την περίοδον αυτήν, το Ισραήλ, αντιμετωπίζει εξίσου την σοβαρότατη απειλή ενός πυρηνικοποιημένου Ιράν και τον ισλαμιστικόν εγκλωβισμόν από Κυβερνήσεις των οποίων την σπονδυλική στήλη αποτελεί η ισλαμιστική οργάνωσις των Αδελφών Μουσουλμάνων της οποίας η επιρροή εξαπλούται εις ολόκληρον τον σουνιτικόν αραβομουσουλμανικόν κόσμον. Και τούτο, με την ευλογίαν -και πάλιν-της Διοικήσεως του κου Μπάρακ Χουσέιν Ομπάμα.
Η Τουρκία, έχει εργολαβικώς αναλάβει την διεκπεραίωσιν της εξαπλώσεως της «συριακής εξεγέρσεως» μέσω των ιδίων αμερικανο-καταρο-τζιχαντιστικών εργαλείων… Εσχάτως δε προσετέθησαν και Παλαιστινιακές Ταξιαρχίες για να βοηθήσουν την κατάρρευσιν του μέχρι πρότινος συνεργάτου και συμμάχου των, Προέδρου Άσαντ! Και όλα αυτά, και πάλιν, υπό τις ευλογίες της Διοικήσεως του κου Μπάρακ Χουσέϊν Ομπάμα.
Ο κ. Ρόμνεϊ, δεν θα εκλεγεί. Και δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ διότι τώρα «είναι η ώρα» των Τραπεζών και του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος. Και το διεθνές χρήμα είναι πλέον ισλαμικόν. Και αυτή είναι η αρμοδιότης του κου Ομπάμα και όχι του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος που αποτελεί πεδίον δραστηριότητος του κου Ρόμνεϋ.
Η μεθεπομένη θητεία, ναι… Αυτή θα δύναται να καταχωρισθεί στους Ρεπουμπλικανούς και στο στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα. Τότε, θα υπάρχει και «δουλειά» να γίνει στη Μέση Ανατολή και θα είναι πάλι οι Ρεπουμπλικανοί απαραίτητοι…
Τι συμφέρει την Ελλάδα, πέραν της εκπληρώσεως των ιδίων αυτής καθηκόντων και ευθυνών; Ως ευφυείς Νεοέλληνες νομίζω ότι το έχουμε ήδη διακρίνει… Φοβούμαι όμως ότι δεν θα το δούμε.

http://www.defence-point.gr/news/?p=62251



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου