Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ

Η άνευ όρων παράδοση της Ελλάδος στους εχθρούς της από τους γραικύλους πολιτικάντηδες βαθαίνει μεγαλώνοντας το χάσμα της παράταιρης συνυπάρξεως ανάμεσα στο ανθελληνικό κράτος των δωσίλογων και την υγιή βάση του ελληνισμού μας που συγκροτούν ο ελληνικός στρατός και ο λαός μας. Το εθνικό συμφέρον έχει γίνει κι αυτό αντικείμενο προς πώληση μαζί με τις ζωές των Ελλήνων και την εθνική μας περιουσία που δέχονται βάναυσα χτυπήματα. Χτυπήματα που αντιστοιχούν μονάχα στη στρατιωτική κατάληψη της χώρας και την παραβίαση παντός είδους ασύλου και δημεύσεως αγαθών. Πράγμα που συμβαίνει σήμερα σε καιρό «ειρηνικό».

Η Ελλάς ηττάται κατά κράτος και εξευτελίζεται από ασήμαντους πολιτικάντηδες που ποιούν την ανάγκη όχι φιλότιμο και μάλιστα εθνικό που δεν διαθέτουν άλλωστε αλλά ατιμία και προδοσία. Αποδέχονται τις παραχωρήσεις στα εθνικά μας ζητήματα με τα απαιτητικά κελεύσματα και τις αυστηρές εντολές των «ευρωπαϊκών» θεσμών και των ψευτοσυμμάχων, αυτών που θα μας σώσουν τάχα από το στημένο χρέος των τοκογλύφων.

Είναι έτοιμοι να δουν τα Σκόπια να παρελαύνουν στις Βρυξέλλες και την Τουρκία στη γη μας αποκτώντας ονόματα και μειονότητες. Κι αυτό σε μια ανοχύρωτη Πολιτεία που επιτρέπει στους μουλάδες της Τουρκίας και των χαϊδεμένων χωρών του νεοταξισμού να στήνουν γιάφκες ακραίων ισλαμιστών για να μας χτυπήσουν μόλις γυρέψουμε να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τα δεσμά της, ανοικοδομώντας εκ νέου κράτος εθνικό και λαϊκό.

Όμως το ψευτορωμέϊκο ξεπουλάει τις πρεσβείες μας και πουλιέται σαν την φτηνότερη εκδιδόμενη ύπαρξη στους οίκους ανοχής και σαν την παραιτημένη ύπαρξη στα ενεχυροδανειστήρια της Εσπερίας. Δεν του φτάνει που έχει αφήσει τις σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες στα χέρια όσων σήμερα μάς απειλούν κρυπτόμενοι όπισθεν των εμπόρων των εθνών αλλά απεμπολεί τα δικαιώματα τής έως σήμερα ελεύθερης Ελλάδος βγάζοντας στο σφυρί μαζί της και τις ψυχές που αποτελούν την άκαμπτη Εθνική Φρουρά της Ελλάδος.

Το κατοχικό καθεστώς οδηγεί τους σαλπιγκτές της εθνικής υπερηφάνειας και της εγέρσεως υπέρ της πατρίδος στα συσσίτια και τον αφοπλισμό. Στρατιωτικοί, δάσκαλοι, ολάκερος ο εργατικός κόσμος της χώρας οδηγούνται στην λάσπη της οπισθοχώρησης και τον καθημερινό θάνατο. Τα στρατόπεδα έχουν γίνει το στέγαστρο παρηγοριάς της ανθρώπινης απελπισίας. Την ίδια στιγμή κάποια άλλα έχουν μοίρα κακή όταν υποδέχονται αναγκαστικά τους λαθρομετανάστες που επανδρώνουν τις ανθελληνικές γιάφκες. Όμως οι πολιτικοί υπάλληλοι του σιωνιστικού νεοταξισμού που φακελώνει και διώκει ηλεκτρονικά τους Έλληνες Εθνικιστές τους θεωρούν ως μεγαλύτερο πρόβλημα για την Ελλάδα μας.

Το Εθνικιστικό Κίνημα είναι μεγάλο πρόβλημα το δίχως άλλο. Όχι όμως για την πατρίδα ούτε για το λαό. Είμαστε μεγάλο πρόβλημα για τον πολιτικάντικο εσμό και την γυρολόγο μάστιγα της παγκόσμιας εξουσιαστικής τυραννίας γιατί είμαστε ταγμένοι να βρισκόμαστε στο πλευρό του λαού που στερείται ελευθερίας και αξιοπρέπειας και στο πλευρό του μαχόμενου Ελληνικού Στρατού. Είμαστε στο πλευρό εκείνων που χύνουν αίμα και ιδρώτα για την Πατρίδα μας για να την κρατήσουν αλώβητη μακριά από τα δόντια των σαρκοβόρων μισελλήνων. Η ετοιμοπόλεμη Εθνική Φρουρά με τον πύρινο λόγο που συνεπαίρνει το λαό και με το όπλο ανά πάσα στιγμή και πάλι έτοιμο, με την λόγχη στη θέση της. Γιατί όπου δεν πείθει ο λόγος πίπτει η ράβδος!

Ο Έλλην Εθνικιστής και ο Έλλην Στρατιώτης έχουν μεγαλώσει και έχουν εκπαιδευτεί με ηρωικά ακούσματα, διδαχές και εντολές. Ξέρουν μια Ελλάδα που η οικογένεια μαζεύεται γύρω από το τραπέζι και διηγείται ιστορίες για τα μεγαλεία τις Φυλής και τις θυσίες των παππούδων. Ευλογούν το Θεό που τους χάρισε τούτη τη γη και κινούν οι μεγάλοι για να την ποτίσουν με το μόχθο τους  και τα παιδιά για να λάβουν ελληνική και ωφέλιμη γνώση στο σχολείο. Ασκούνται στο σώμα καλλιεργώντας το σε αρμονία με το πνεύμα και λαμβάνουν τα ιερά όπλα στον Ελληνικό Στρατό για να πετάξουν τον εισβολέα στη θάλασσα και να οδηγήσουν τα σύνορα της Μεγάλης Ελλάδος στην αληθινή θέση τους, λευτερώνοντας σκλαβωμένους Έλληνες.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι το εργαστήρι που γαλουχεί το λαό και τη νεολαία μας με τις Ιδέες του πατριωτισμού και του εθνικισμού για να επανδρώσει την Εθνική Φρουρά του Γένους. Εμείς οι Εθνικιστές έχουμε ανατραφεί με θούριους επαναστατικούς και παιάνες διθυραμβικούς που υμνούν το ελεύθερο φρόνημα, την πολιτισμική δημιουργία, την εθνική ισχύ και φυσικά την κοινωνική αλληλεγγύη και συντροφικότητα. Είμαστε ο ανθός της ελληνικής κοινωνίας και συνάμα αναπόσπαστο τμήμα αυτής που στη μεγάλη πλειοψηφία πιστεύει σ’ αυτές τις αξίες ανεξαρτήτως της αντεθνικής και αντιλαϊκής προπαγάνδας του Συστήματος. Και παράλληλα στηρίζουμε την Φυσική Αριστοκρατία της Εθνικής Φρουράς που είναι ο Στρατός μας αφού αποτελούμε ενότητα αλληλένδετη και αδιαχώριστη.

Μάταιος κόπος λοιπόν τα χτυπήματά σας άθλιοι. Το εφιαλτικό τέλος της προδοσίας έρχεται. Η νεοταξική αστυνομία σκέψεως, ψυχών και γης των προσκυνημένων πολιτικάντηδων και του παγκοσμιοποιημένου τους σύμμαχου θα συντριφτεί μαζί με τις «γειτονικές» επεκτάσεις. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα επελαύνει στην Ηγεσία της Νέας Ελλάδος. Ο Ελληνικός λαός συνοδοιπορεί και επαινεί. Και ο Ελληνικός Στρατός αποκαθιστά την Φυσική Μεγάλη Ελλάδα. Διασκορπιθήτωσαν οι εχθροί Θεού και Ελλάδος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου