Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ .



Οι ψευδαισθήσεις που καλλιέργησαν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες του κατοχικού καθεστώτος κατέρρευσαν πολύ γρήγορα. Η εφιαλτική καθημερινότητα του ελληνικού λαού συνεχίζεται με τα ίδια κρούσματα. Με τις στημένες ληστείες από μισέλληνες λαθρομετανάστες που αφαιρούν ελληνικές ζωές με πρωτοφανή μανία. Με την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα να βασιλεύουν σε κάθε βήμα όλες τις ώρες της ημέρας από τον κατοχικό στρατό των λαθρομεταναστών και κάποιων «ευπαθών» γυρολόγων. Με τις αυτοκτονίες των συμπατριωτών μας να καλπάζουν ως αποτέλεσμα της ανεργίας και της πιο σκοτεινής απελπισίας. Και τους εντολείς τοκογλύφους του διεθνιστικού νεοταξισμού να απαιτούν από τα πολιτικά τους ενεργούμενα να εφαρμόσουν την αφαίμαξη των Ελλήνων.

Τούτες τις μαύρες μέρες της κατεχόμενης Ελλάδος υπάρχουν κάποιοι διαφορετικοί Έλληνες που ακολουθούν έναν αλλιώτικο βηματισμό. Είναι οι Έλληνες Εθνικιστές που βιώνουν τον καθάριο ελληνισμό τους μέσα από τη δίψα τους για την ελευθερία και την ισχύ της Φυλής μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι η απελευθέρωση της πατρίδος μας από εχθρούς, κηδεμόνες και γραικύλους. Κι αυτό κάνουμε από πολύ καιρό. Πριν ακόμη συμβεί η στημένη κρίση αφού το σχέδιο καταλύσεως της Ελλάδος είναι παμπάλαιο και συνομήλικο του ξενοκίνητου κομματισμού. Οι «συμμαχικές» παραινέσεις προς το λαό στις κατευθυνόμενες εκλογές ήταν σαφείς.

Πολλοί είναι αυτοί που βυσσοδόμησαν και βυσσοδομούν ακόμη με την άνοδο του Ελληνικού Εθνικισμού. Τους χαλάμε τα ανθελληνικά σχέδια της εκκολαπτόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Όμως εμείς και ο ελληνικός λαός έχουμε άλλα σχέδια. Οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές πιστεύουμε στην ανάγκη της δημιουργικής και επαναστατικής εγέρσεως των Ελλήνων για μια Νέα Παλιγγενεσία. Το δικό μας σχέδιο υπακούει στην λογική της ελευθερίας βουλήσεως και έργων ελληνικών σε μια διακυβέρνηση ολότελα δική μας. Το δικό μας σχέδιο δεν αναγνωρίζει ξένες διοικήσεις και τάξεις πραγμάτων. Αναγνωρίζει και μιλάει μονάχα για Ελληνική Τάξη Πραγμάτων.

Η δική μας Ιδεολογία ενάντια στα αντίπαλα ιδεολογικά μορφώματα του σωλήνα δεν καταβάλλεται όσους τόνους λάσπης κι αν υποστούμε γιατί είναι ένα ακατάλυτο βίωμα. Μια διαρκής άσκηση πατριωτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης. Ο Ελληνικός Εθνικισμός, ο δικός μας πρωτογενής εθνικοκοινωνισμός, είναι τρόπος ζωής και γέννημα του Ελληνικού Έθνους του οποίου αποτέλεσε πάντοτε ξίφος και ασπίδα μαζί. Είναι μια βιοθεωρία που διδάσκει το ήθος, την ηρωική αντίληψη των πραγμάτων και την συλλογική ενέργεια των πολιτών για την πρόοδο της Πολιτείας.

Η γνώση και ο σεβασμός των αγώνων όσων μόχθησαν για να αναγείρουν το μεγαλείο του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ελληνικής Φυλής μας προτρέπουν να αποδιώξουμε ατιμωτικές νοοτροπίες, ξένες παρεμβάσεις και νοθευτικές εισβολές. Μας επιβάλλει να προστατέψουμε ως κορυφαίο σημείο της πολιτικής μας δράσης το απόλυτο δικαίωμα των Ελλήνων στη ζωή και την εργασία στην ίδια τους την Πατρίδα.

Η κοινή απαίτηση του λαού μας για τη διατήρηση της ελληνικής γειτονιάς όπως και της κοινωνίας ολάκερης μακριά από τον αφελληνισμό και την εγκληματικότητα είναι δικαίωμα που θα πραγματώσουμε οπωσδήποτε. Το ελληνικό χαμόγελο και οι ελληνικές ομιλίες είναι τα μόνα αποδεκτά ακούσματα για τους Έλληνες Εθνικιστές. Το όμαιμο και το ομόφυλο θα κατασχίσουν επί των γραικύλων και των βαρβάρων.

Ο Εθνικισμός είναι επίσης κοσμοθεωρία. Οι δικοί μας Πατέρες μάς μάθανε να χτίζουμε τα προστατευτικά τείχη της Ελληνικής Πολιτείας ακόμη και με τα ίδια μας τα κορμιά κι όχι να ανοίγουμε μονοπάτια προδοσίας. Εμείς έχουμε μάθει πως τους προδότες τους ρίχνουν στον Καιάδα κι όχι στους εξουσιαστικούς θώκους. Εμείς δεν δεχόμαστε ξένες εξουσίες και συμβουλές ούτε θυσιάζουμε τους ανθρώπους μας για να συμμαχήσουμε με όσους θέλουν τον βιολογικό θάνατο της Ελληνικής Φυλής.

Οι Έλληνες Εθνικιστές βουλεύονται και πολιτεύονται με γνώμονα την ακεραιότητα και το μεγάλωμα του Ελληνικού Έθνους. Ζούμε με την Ιδέα του Έθνους και αναπνέουμε για να ικανοποιούμε τις ανάγκες του. Δεν παραδίδουμε αλλά κατακτούμε Εθνική Γη για να ανασάνουν καθαρό αέρα όλοι οι Έλληνες. Γεννηθήκαμε για να μεγαλώσουμε την Ελλάδα και να επιβάλλουμε το λόγο της. Συμμαχούμε πρώτα με τους Ενωμένους Έλληνες κι ύστερα με όσους σέβονται Θεό και Ελλάδα.

Οι λέξεις αγώνας και πόλεμος χαρακτηρίζουν τις ενέργειες του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Η εθνική αυτογνωσία, η κοινωνική αλληλεγγύη, η ασίγαστη εργατικότητα και η πολεμική αρετή της Φυλής μας είναι τα δικά μας όπλα. Έπαθλο δικό μας είναι το μεγαλείο του Έθνους και η δικαίωση των πόθων του ελληνικού λαού. Η πρόοδος του εθνικού μας κράτους είναι το αποτέλεσμα του καθημερινού αγώνα των Ελλήνων στο χωράφι και το εργοστάσιο για να τραφούν με τις δικές τους ικανότητες από την πλούσια γη μας. Και ο δικός μας πόλεμος είναι το χτίσιμο ενός περιβάλλοντος εθνικής ασφάλειας και η ύψωση του Κράτους ως κάστρο άπαρτο της Ελληνικής Φυλής. Ο δικός μας πόλεμος είναι η οδός για την κατάκτηση της Ελληνικής Νίκης στην Πολιτική, στην Οικονομία, στις Επιστήμες, στις Τέχνες, στο Στρατιωτικό Πεδίο οποτεδήποτε χρειαστεί.

Ο Εθνικιστής είναι ο σημαιοφόρος, ο εργάτης και ο πολεμιστής του Έθνους. Ο φίλος και ο αδελφός τού κάθε Έλληνα Πατριώτη. Αυτός είναι ο δικός μας τρόπος ζωής.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου