Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΤΟΥΡΚΙΚΗ...ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «DEFENCE-POINT.GR»!

Την… επίσκεψη των φίλων μας των Τούρκων είχε τη χαρά και την τιμή να δεχθεί το «defence-point.gr» πριν από λίγες ώρες.
Μας έκαναν να χαμογελάσουμε όταν ενώ η πρώτη σελίδα του ιστολογίου μας φαινόταν ανέπαφη, όταν προσπαθούσε κανείς να μπει σε κάποια επιμέρους σελίδα για να διαβάσει κάποια είδηση – ανάρτηση, διαπίστωνε ότι έβγαινε η φωτογραφία του Τούρκου… «πατερούλη», Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και διάφορα άλλα ακατάληπτα, μεταξύ άλλων και ποδοσφαιρικών ομάδων.
Αφού πρώτα τους ενημερώσουμε ότι δεν είμαστε οπαδοί ούτε της Μπεσίκτας, ούτε της Φενέρμπαχτσε, αλλά της… Genclerbirligi FC (Γκεντζελεμπιρλιγκί… λόγω ονόματος!!!) αν και κανονικά λόγω καταγωγής πολλών από εμάς και φίλων μας από τον Πόντο, ίσως θα έπρεπε να υποστηρίζουμε την… Trabzonspor FC (Τραμπζονσπόρ), προφανώς από την Τραπεζούντα, να τους ευχαριστήσουμε για την επίσκεψη και να τους επισημάνουμε ότι μας έκαναν να νιώσουμε… σημαντικοί.

Κατά συνέπεια, θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με μεγαλύτερη όρεξη αφού πλέον γνωρίζουμε ότι έχουμε… θαυμαστές και στην από εκεί πλευρά του Αιγαίου. Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον παρακολουθώντας τα δημοσιεύματά μας, θα λάβουν ένα μάθημα ελληνικής Δημοκρατίας: Παρότι ασκούμε ενίοτε δριμύτατη κριτική στην πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία της Ελλάδας, κανένας απολύτως δεν μας ενοχλεί, ούτε επιχειρεί να μας φιμώσει, όπως έπραξαν οι ίδιοι, προφανώς εμπνευσμένοι από τα δημοκρατικά – υποτίθεται – ιδεώδη του γραφικού πλέον σήμερα, αιμοσταγή σφαγέα (εγκληματία κατά της ανθρωπότητας με τη σημερινή ανθρωπιστική αργκό) πολλών λαών που διαβιούσαν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, Κεμάλ Ατατούρκ.
Τον Ατατούρκ, δυστυχώς τον «προσκυνούν» Έλληνες πολιτικοί στο μαυσωλείο του, προσπαθώντας να πείσουν… τους Τουρανο-Μογγόλους Σελτζούκους (όπως μας ανέφερε προ ολίγου φίλος που τηλεφώνησε για να μας ενημερώσει για το πρόβλημα), για τα αμοιβαία οφέλη της ειρηνικής συνύπαρξης και τη δυνατότητα πολιτισμένης εξεύρεσης μιας μέσης οδού, υπό την προϋπόθεση ότι η άλλη πλευρά έχει περιορισμένους στόχους.
Αλλιώς όλα θυμίζουν τους Ναζί και την προσπάθεια των Συμμάχων να κατευνάσουν τον Χίτλερ. Αναλογιστείτε τώρα ποιος από το δίδυμο Ελλάδας-Τουρκίας θυμίζει τους Ναζί και ποιος τους Συμμάχους…

Θα σας περιμένουμε ξανά.
 
Defencepoint.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου