Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ





Ο Ηλίας Κασιδιάρης προπηλακίζει λεκτικά τον Κωνσταντίνο Πλεύρη σε τηλεοπτική εκπομπή.
του Σπύρου Παπαδόπουλου
γραμματέα της Δ.Ε. Κυψέλης   του ΛΑ.Ο.Σ.

Οι σκηνές που ζήσαμε πριν λίγες ημέρες στον τηλεοπτικό δίαυλο του ΑΝΤ1 προφανώς δεν θα έπρεπε να εκπλήξουν κανέναν, όσο και αν κάποιοι υποκρίνονται τους έκπληκτους, και εξηγούμαι.
Το μεγαλύτερο ποσοστό που ψήφισαν την «Χρυσή Αυγή», σίγουρα δεν το έκαναν διότι είχαν ιδεολογικές προσεγγίσεις με την συγκεκριμένη οργάνωση, ούτε βέβαια πίστευαν ότι έτσι θα εκπροσωπηθούν πολιτικά οι απόψεις τους, από άτομα που ούτε γνώριζαν, ούτε τους είχαν ακούσει ποτέ στην ζωή τους! Αυτό που ήταν το ζητούμενο για τους ψηφοφόρους της Χ.Α. ήταν ακριβώς αυτό που ζήσαμε την Πέμπτη 7/6 το πρωί, δηλαδή τον εξευτελισμό και την τιμωρία εκπροσώπων του πολιτικού κατεστημένου και των όποιων κομματόσκυλων-αντιπροσώπων τους. Θα μπορούσαμε να το είχαμε ζήσει μέσα στην Βουλή, εάν είχε λειτουργήσει έστω για ένα μήνα.
Το είδαμε ζωντανό να εξελίσσεται σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και πρέπει να επισημάνουμε δύο πράγματα. Την πολιτική βαρβαρότητα όπως αυτή εκφράσθηκε από εκπροσώπους κομμάτων της παρακμής και του ανθελληνισμού, στην συγκεκριμένη σκηνή από την προκλητική, αμετροεπή και χυδαία ψευτοκομμουνίστρια Λιάνα Κανέλλη και από το αναρριχόμενο συστημικό και νεοταξικό πολιτικό υβρίδιο του συριζαίικου συνονθυλεύματος Ρένα Δούρου. Με την εριστική τους συμπεριφορά, που φάνηκε σαν σχεδιασμένη, στόχευσαν στις «ευαίσθητες» χορδές ενός θερμοκέφαλου νεαρού, εκπροσώπου(;) της Χ.Α. και πέτυχαν διάνα. Ο νεαρός χρυσαυγίτης, γαλουχημένος χρόνια με ανάλογα παραδείγματα, καρύδες, ποτήρια, ενέδρες κ.ο.κ. «τσίμπησε το τυρί» και «πιάστηκε στην φάκα», εκδηλώνοντας την ανθρώπινη βαρβαρότητα, όπως ήταν αναμενόμενο (και πολύ άργησε), εκδηλώνοντας απλά μεθόδους που χρόνια τώρα εκφράζεται και πολιτεύεται η συγκεκριμένη οργάνωση.
Ανάλογο σχεδόν σκηνικό ζήσαμε και το προηγούμενο βράδυ στο κανάλι του Kontra με τον εκπρόσωπο τύπου της Χ.Α. να προπηλακίζει λεκτικά, συλλήβδην και κατά συρροή τον Κώστα Πλεύρη, αηδιάζοντας ακόμη και δεδηλωμένους πολιτικά εχθρούς του τελευταίου. Τα σημάδια της βαρβαρότητας δήλωναν παρών! Η εκθεμελίωση μόλις άρχισε, ο πόλεμος είναι εδώ. Το πολιτικό σύστημα καταρρέει, όσο και αν εξαγοράζει άτομα φτιαγμένα από εύκαμπτα υλικά για να το στηρίξουν, η κατεδάφισή είναι θέμα χρόνου.
Οι «βάρβαροι» σε τέτοιες ιστορικές περιόδους είναι απαραίτητοι για να αποτελειώσουν το γκρέμισμα, ολοκληρώνοντας το έργο της φύσης. Ας μην σχίζουν λοιπόν τα ρούχα τους και ας μην υποκρίνονται ότι δεν αντιλαμβάνονται τι ακριβώς είναι αυτά που συμβαίνουν γύρω τους και ας αφήσουν την φύση να επιτελέσει το έργο της που σε τέτοιες περιπτώσεις λειτουργεί σχεδόν νομοτελειακά. Και οι δύο πλευρές εκατέρωθεν αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις ιδέες με ιδέες, προσφεύγοντας ο καθένας στην μορφή βαρβαρότητας που έχει επιλέξει για να τον εκφράζει κάθε φορά. Έτσι η πολιτική υποκουλτούρα, η βία και ο τραμπουκισμός είναι απλά οι αναθυμιάσεις της παθογένειας και της σαπίλας του πολιτικού κατεστημένου.
Ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν έχει σχέση με όλα αυτά, όσο και αν κάποιοι σε διατεταγμένη αποστολή προσπαθούν να τον λεκιάσουν, υπηρετώντας διεθνιστικές, ξενόφερτες και παρηκμασμένες ιδέες. Την ώρα που η βαρβαρότητα θα κατεδαφίζει και θα σωριάζει τα ερείπια του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, οι Έλληνες Εθνικιστές καλούνται να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις του νέου ιστορικού κύκλου για τον Ελληνισμό και την ανθρωπότητα θεμελιωμένου πάνω στα λόγια του Περικλή Γιαννόπουλου: «Αδύνατον να βαδίσετε εμπρός αν δεν υπάρξει: Νέον Πνεύμα, Νέα Ιδανικά, Νέα Σημαία»


http://www.e-grammes.gr/article.php?id=5450 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου