Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.


Του Νικολάου Αργυροπούλου
Προέδρου Βετεράνων Κύπρου 1974

«Εκείνη, που οι Νόμοι δεν έχουν άλλον ανώτερον».     (Βίας ο Πριηνεύς)
«Εκείνη, της οποίας οι κάτοικοι δεν είναι ούτε πολύ πλούσιοι, ούτε πολύ πτωχοί». (Θαλής ο Μιλήσιος)
«Εκείνη, όπου η αρετή τιμάται και η κακία μισείται».  (Περίανδρος ο Κορίνθιος)
«Εκείνη, όπου τα αξιώματα δίνονται πάντα στους ενάρετους και ποτέ στους κακούς».   (Πιττακός ο Μυτιληναίος)
«Εκείνη, όπου οι πολίτες φοβούνται περισσότερο την κατηγορία, παρά την τιμωρία».     (Κλεόβουλος ο Ρόδιος)
«Εκείνη, όπου οι Νόμοι τιμώνται περισσότερο από τους ρήτορες».   (Χείλων ο Λακεδαιμόνιος)
«Εκείνη, όπου το αδίκημα προς ένα πολίτη, θεωρείται αδίκημα προς όλη την Πολιτεία».    (Σόλων ο Αθηναίος)
 
Οι επτά Έλληνες σοφοί της αρχαιότητος, μας λένε σαφέστατα  τι πρέπει να κάνουμε και μας δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, για να ζήσουμε σαν Άνθρωποι και όχι σαν ζώα.
Σε μας εναπόκειται να τους ακούσουμε, να εφαρμόσουμε τις ΣΟΦΕΣ γνώμες τους και να μετατρέψουμε την δυστυχία μας (υποτέλεια, φτώχεια, εξευτελισμοί, αδικίες, δολοφονίες, ατιμώσεις, αναγκαστικές μεταναστεύσεις), σε ευτυχία (Πίστη, Ελευθερία, Τιμή, Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια, Σεβασμός).
Επέστη λοιπόν ο καιρός να επιλέξουμε ηγέτες, που έχουν όραμα την Πολιτεία των σοφών της και όχι την αλητεία των σφετεριστών της.
Το σχέδιο αυτών που επιβουλεύονται την Ελλάδα είναι τόσο απλό αλλά και τόσο σατανικό.
Θέλουν την Ελλάδα με όλα της τα πλούτη σε γή, αέρα και θάλασσα και όλα όσα προσφέρει η τέλεια γεωστρατηγική και γεωπολιτική της θέση, αλλά χωρίς τους Έλληνες.
Για να το επιτύχουν και να απολαμβάνουν ανενόχλητοι τα κλοπιμαία, εφαρμόζουν τα εξής, διά των προθύμων προσκυνημένων πολιτικών μας:
Εξαναγκάζουν την Ελληνική νεολαία σε φυγή (μετανάστευση) για επιβίωση.
Έχουν ήδη εξασφαλίσει την αντικατάστασή τους με τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι άλλωστε δεν θα μπορούν μελλοντικά να εγείρουν αξιώσεις και να τους ενοχλούν, δεδομένου ότι ΔΕΝ έχουν δικαιώματα απορρέοντα από την Ιστορία της χώρας, τους γηγενείς  προγόνους, τους αγώνες, τους πολέμους με θυσίες αίματος, την τεράστια προσφορά στην ανθρωπότητα πολιτισμού, επιστήμης και τεχνών, και τόσα άλλα σπουδαία που παρήγαγαν αενάως τα συστατικά των Ελλήνων: το όμαιμον, το ομόθρησκον, το ομότροπον, το ομόδοξον.
Οι μεγαλύτερης ηλικίας Έλληνες που παραμένουν, δεν αποτελούν απειλή γι’ αυτούς, διότι σταδιακά θα μετατραπούν σε πληθυσμιακή μειονότητα, η οποία επί πλέον θα επιφορτισθεί όλα τα οικονομικά βάρη της κοινωνίας.
 
Επομένως η διακύβευσις (και όχι η ανύπαρκτη λέξις διακύβευμα) στις προσεχείς εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, δεν συνίσταται στο επιβληθέν ψευδοδίλημμα : μέσα ή έξω από το ευρώ η Ελλάδα; αλλά στο ερώτημα : μέσα ή έξω από την Ελλάδα οι Έλληνες ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου