Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ

Γράφει Ο Νίκος Χιδίρογλου
 
Θέλουν τους πατριώτες, τους δεξιούς και τους φιλελεύθερους έρμαια στις διαθέσεις των δολοφόνων της άκρας αριστεράς! Δεν εξηγείται αλλιώς! Οι παρακάτω βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσαν τροπολογίες στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης «Μεταρρυθμίσεις ποινικών διατάξεων, κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ’ τύπου και άλλες διατάξεις», το οποίο συζητήθηκε στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με τις οποίες ζητούν την κατάργηση του «κουκουλονόμου», αλλά θέτουν και εμπόδια  για την λήψη γενετικού υλικού (DNA).
Κοινώς, ζητούν την κατάργηση του ν.3772/2009. Για την ιστορία, οι βουλευτές της άκρας αριστεράς που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των αντιπάλων του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είναι οι κάτωθι: Βασιλική Κατριβάνου, Φωτεινή Βάκη, Ιωάννα Γαϊτάνη (ναι, αυτή με τις εθνομηδενιστικές απόψεις υπέρ των Σκοπίων), Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, Μίμης Δημητριάδης, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος (με τις γνωστές απόψεις), Ηρώ Διώτη, Κώστας Ζαχαριάς, Κατερίνα Ιγγλέζη (οι εργαζόμενοι στις Σκουριές την κατηγόρησαν προχθές ότι ήταν δίπλα σε αυτούς που τους επιτέθηκαν), Αννέτα Καββαδία, Μαρία Κανελλοπούλου, Χρήστος Καραγιαννίδης (αυτός που έχει τον τσελεμεντέ του αναρχικού), Εύη Καρακώστα, Μιχάλης Κριτσωτάκης, Βασίλης Κυριακάκης, Δανάη Τζήκα – Κωστοπούλου, Βασιλική Λέβα (η συνομιλήτρια του φονιά Κουφοντίνα που έχει το θράσος και χτυπά και πόρτες), Νίκος Μανιός, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης (να τον ρωτήσουμε τις απόψεις του για το όνομα των Σκοπίων…), Δημήτρης Μπαξεβανάκης, Θανάσης Πετράκος, Γιάννης Σταθάς (κρίμα Γιάννη, πολύ κρίμα…), Αφροδίτη Σταμπουλή, Γιάννης Στέφος, Νίκος Συρμαλένιος, Αλεξάνδρα Τσανάκα, Έλενα Ψαρρέα και Γιώργος Ψυχογιός.
Όσον αφορά στο προαναφερόμενο νομοσχέδιο – ντροπή για τη χώρα μας και τη Δημοκρατία, πρόκειται, όπως πολύ σωστά επισήμανε ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, για ένα ρουσφέτι στους τρομοκράτες. Και συμπλήρωσε πως «η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχουν βαλθεί να μετατρέψουν τη χώρα σε ξέφραγο αμπέλι… 
Η Ελλάδα θα είναι η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που δεν διαθέτει φυλακές υψίστης ασφαλείας», ενώ έκλεισε την τοποθέτησή του λέγοντας πως οι αποφυλακίσεις γίνονται «για να εξυπηρετηθεί γνωστή οικογένεια τρομοκρατίας». Ο βουλευτής του κόμματος «Το Ποτάμι» Ιάσων Φωτήλας αναρωτήθηκε «πώς κρίνει η κυβέρνηση ότι η αναπηρία ενός κρατουμένου τον αποτρέπει από την τέλεση ενός νέου αδικήματος ή από την εμπλοκή του σε νέα υπόθεση ως ηθικός αυτουργός». Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει αν κάποιος εξ αυτών που θα αποφυλακισθούν εμπλακεί εκ νέου σε παράνομες ενέργειες.
Ναι, υπήρξαν κάποιες «ψευτοαντιδράσεις» από τους ΑΝΕΛ (κάθε μέρα που περνά θα εκτίθενται και πιο πολύ και θα εκτεθούν ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ τη μέρα που θα διαβεί τη θύρα των Φυλακών Κορυδαλλού ο αρχιδολοφόνος της 17Ν Σάββας Ξηρός), που όμως ψήφισαν το νομοσχέδιο επί της αρχής. Και φυσικά, για να μη γίνουν ρεζίλι και εκτεθούν ενώπιον του κοινού, οι της κυβέρνησης προχώρησαν σε μια αντιδημοκρατική μεθόδευση: η συνεδρίαση της επιτροπής δεν μεταδόθηκε από το κανάλι της Βουλής.

http://www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου