Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ

Φαίνεται πως στον νομό Ροδόπης η πιο ισχυρή υποψηφιότητα από το κόμμα Ποτάμι είναι αυτή του Ιλχάν Αχμέτ. Κρίναμε σκόπιμο λοιπόν να υπενθυμίσουμε μερικά πράματα σχετικά με το παρελθόν του εν λόγω κυρίου. Διότι όσο και καλοί να είναι οι άλλοι υποψήφιοι του Ποταμιού, εντέλει εξυπηρετούν την εκλογή του Ιλχάν Αχμέτ. Ας δούμε λοιπόν μερικά στοιχεία για τον κύριο Ιλχάν.
Να θυμίσουμε πως ο Ιλχάν Αχμέτ έβγαλε ανακοίνωση κατά της υποψήφιας με την Ν.Δ. κυρίας Φελίνας Καζάκου διότι αυτή σε προτεραία ανακοίνωση της είχε κάνει λόγο για Πομάκους και Ρωμά που βρισκόταν στο ψηφοδέλτιο της.Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση :
http://tourkikanea.gr/2014/04/dimar-14/
Ας δούμε όμως μερικές δηλώσεις του :
O πρωθυπουργός Ερντογάν και η τουρκική κυβέρνηση εκπληρώνει σε κάθε επίπεδο τα καθήκοντα και τις ευθύνες της απέναντι στις μειονότητες, ενώ σε εμάς δυστυχώς δεν υπήρξε ούτε η ελάχιστη πρόοδος, Ο Χατζηοσμάν που είναι βουλευτής από το 2007 ως τώρα τι σκέφτεται να κάνει για αυτό το θέμα ;
Αυτοί οι οποίοι μιλάνε μια φορά τον χρόνο στην βουλή στον προϋπολογισμό, και δεν έχουν κάνει την παραμικρή προσπάθεια για τα μειονοτικά δικαιώματα, τι προτίθενται να κάνουν ; Οι βουλευτές δεν ξέρουν πως τα αιτήματα για τέλεση προσευχή Παρασκευής που υποβάλει ο σύλλογος θρησκευτικών λειτουργών Δυτικής Θράκης για μια σειρά από τζαμιά σε Σέρρες, Γιάννενα και Καβάλα, απορρίπτονται από την Ελλάδα ; Σε αυτό το θέμα γιατί τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπόρεσαν να υποβάλλουν ούτε μια επερώτηση ; Γιατί δεν δόθηκε όπως στο μουσείο Παναγίας Σουμελά μια δίωρη άδεια ; Ιδιαίτερα στην περίοδο που πρωθυπουργός ήταν ο Παπανδρέου…
http://tourkikanea.gr/2013/08/ilhan-19/

Το να επισκέπτεται τον Πατριάρχη Κωνσταντινούπολης πολιτικά είναι σωστό, αλλά είναι απίστευτο ένας Τούρκος μουσουλμάνος βουλευτής-μέλος της μειονότητας να μετέχει επίσημα στην ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ που έγινε για την ονομαστική εορτή του πατριάρχη…Για μια ακόμη φορά αυξάνεται η σημασία της δήλωσης του εκλεγμένου μουφτή Κομοτηνής που σε ομιλία του για αυτόν είχε πει πως ¨πλέον απώλεσε την ιδιότητα του μειονοτικού βουλευτή¨….
http://tourkikanea.gr/2013/06/dimar-7/
Ο πρώην βουλευτής Κομοτηνής δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ δήλωσε πως οι ανακοινώσεις του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης πλέον δεν πείθουν κανένα. Ο Αχμέτ αναφέρει πως παρά την πρόοδο της τελευταίας περιόδου στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, η τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης ακόμη αντιμετωπίζει ξεπερασμένες πρακτικές, και ότι ¨ είναι πια ξεκάθαρο πως οι στερεότυπες ανακοινώσεις των Ελλήνων αξιωματούχων περί χώρας παραδείσου για τις μειονότητες, δεν επαρκούν για να καταπνίξουν τις ανερχόμενες φωνές παραπόνων από την τουρκική κοινότητα Δυτικής Θράκης, από τα Δωδεκάνησα και από τους μουσουλμάνους της Αθήνας¨.
http://tourkikanea.gr/2013/04/deb-60/
Άκουσα πως αρρώστησε η μητέρα του κυρίου Τούρκου πρόξενου στην Κομοτηνή. Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση από τον Αλλάχ.
http://tourkikanea.gr/2013/03/fb-2/
Εγώ την εποχή που υπήρξα βουλευτής ήμουν μόνο βουλευτής μειονότητας. Και αυτό δεν το έκανα απλά λέγοντας πως δεν είμαι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Εγώ είμαι βουλευτής της μειονότητας διότι δεν παίρνω ψήφους από Έλληνες και αυτό το λέω ανοιχτά. Ποτέ δεν εξελέγην, ούτε θέλησα να εκλεγώ βουλευτής με τις ψήφους των Ελλήνων.
http://tourkikanea.gr/2012/11/ilha/
Πρόσεχε ομογενή μου στις εκλογές της 17ης Ιουνίου..Στην Ροδόπη εκλέγονται 3 βουλευτές. Είναι αδύνατον και οι 3 να εκλεγούν από την μειονότητα..Εάν επιχειρηθεί να ψηφιστούνε και οι 3 της μειονότητας, τότε τίθεται σε κίνδυνο η εκλογή ακόμη και των 2.
Σήμερα στις λειτουργίες που έγιναν στις εκκλησίες του νομού Ροδόπης, οι παπάδες κατεύθυναν τους χριστιανούς να ψηφίσουν τα 2 κόμματα που έχουν επικεφαλής της λίστας Έλληνες…Η εκκλησία στοχεύει στην εκλογή 2 Ελλήνων. Απέναντι σε αυτή την κατάσταση πρόσεχε…Το να υπάρξει κατεύθυνση ψήφων σε μειονοτικούς υποψηφίους που απλά είναι επικεφαλής της λίστας, ενώ δεν έχουν πιθανότητες εκλογής, θα είναι ιστορικό λάθος…Κύριε ομογενή μου σε εμπιστεύομαι, ψήφισε στην κάλπη ισχυρά και χωρίς διαιρέσεις…
Σχόλιο : Αυτό που λέει σχετικά με ανακοίνωση στην εκκλησία είναι απολύτως ψευδές. Ε και μάλλον ξέρουμε εμείς καλύτερα από τον κύριο Ιλχάν το τι λέγεται στις εκκλησίες…
http://tourkikanea.gr/2012/06/face/
Φωτογραφίες από την προεκλογική εκστρατεία που έκανε το 2012 ο Ιλχάν Αχμέτ μπορείτε να δείτε στην διεύθυνση
http://tourkikanea.gr/2012/06/ilhan-8/


http://tourkikanea.gr/2015/01/irmak-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου