Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Του Σπύρου Καραχάλιου

Η νεοταξικά επιβαλλόμενη κρίση τής ελληνικής κοινωνίας, όπως ακριβώς συμβαίνει με όλα τα έθνη που νομίζουν πως είναι ελεύθερα, έχει αποδειχτεί περίτρανα πως είναι ηθική κι όχι οικονομική. Η οικονομία αποτελεί το πρόσχημα για να βγάλει ο διαβόητος εμποράκος των εθνών το λαό έξω από τα όρια τής ασφάλειας τού έθνους και να τον κατασπαράξει, διαστρέφοντας την αποστολή των μελών τής κοινωνίας.

Έχουμε ακούσει πολλούς λόγους περί ισότιμης αντιμετωπίσεως των πολιτών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από πολλούς επαγγελματίες ανθρωπιστές. Είναι εκείνοι οι εκπρόσωποι τής παγκοσμιοποιημένης ανηθικότητας που αντιμετωπίζουν ως εχθρό τής κατ’ αυτούς ευημερίας την Εθνική Κοινότητα και την Αυθεντική Οικογένεια, την Πατρίδα και τούς Στυλοβάτες της. Δεν ενοχλούνται από τις Ασχήμιες που στηρίζουν και νομιμοποιούν, αλλά ναρκοθετούν την κοινωνία, θέτοντας στο περιθώριο τον ρόλο τής Ελληνίδας Γυναίκας.

Στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα ο θεσμός τού γάμου και τής ισοτιμίας των δύο φύλων, μαζί με τούς διακριτούς πλην συνεργατικούς ρόλους τής γυναίκας με τον άνδρα, υπήρξαν από αρχαιοτάτων χρόνων και εξ αρχής σαφώς προσδιορισμένοι. Ο Θεός, η Φύση και ο Ανθρώπινος Χαρακτήρας τής Φυλής έβρισκαν στις κοινωνικές, εκπαιδευτικές και οικογενειακές δραστηριότητες την πλήρη αρμονία. Και έτσι δίπλα στον άνδρα – εργάτη και πολεμιστή υπήρχε η γυναίκα – άλας τής ζωής και κοινωνική τροφός.

Η Ελληνίδα αποτελεί την συνοδοιπόρο και συνδιαμορφωτή τής ανθρώπινης προσωπικότητας και των θεμελιακών αξιών τής ελληνικής κοινωνίας. Στη διαμόρφωση μάλιστα τής προσωπικότητας τού παιδιού και αυριανού πολίτη τής γνήσιας Ελληνικής Εθνικιστικής Κοινωνίας, έχει το μεγάλο προβάδισμα σε σχέση με τον άνδρα. Είναι εκείνη που περνάει τον περισσότερο χρόνο στο πλευρό τού παιδιού της, εκείνη που πλάθει τον ενεργό πολίτη εκ τού μηδενός, που σχηματίζει τούς ορίζοντες τής συμπεριφοράς, τού ήθους και τής θέσεως τού νέου πολίτη έναντι τού Θεού, τής Φύσης και τής Πατρίδος.

Όλα λέμε ότι ξεκινούν από το σπίτι. Και έτσι ακριβώς είναι. Τα στραβά και τα παρακμιακά φαινόμενα πάντοτε υπήρχαν και υπάρχουν. Όμως ο Κανόνας τής Ζωής πάντοτε χαράσσει την ορθή πορεία. Μέγας και σημαντικός Κανόνας είναι η Ελληνίδα Γυναίκα. Είναι η Μάνα, η Σύντροφος, το Κοινωνικό Στήριγμα, το Πρότυπο τής Πίστης, η Συμπολεμίστρια.

Η Ελληνίδα είναι η ελπίδα τής Κοινωνίας με την ανατροφή τού Νέου Έλληνα και τής Νέας Ελληνίδας που θα ανανεώσουν την Ελληνική Φυλή και θα φτιάξουν, μέσα από την Αγάπη και τη Γνώση που θα λάβουν, την δική τους οικογένεια. Θα ψηλαφίσουν με την καθοδήγηση τής μάνας την ίδια τους τη φύση, κατανοώντας το νόημα τής συζυγίας. Την ακατάλυτη ένωση τού άνδρα και τής γυναίκας με τα Άνωθεν δοθέντα χαρίσματα που ο νεοταξικός τύραννος θέλει να εκτρέψει στην ομοφυλοφιλία για να στειρώσει πνευματικά και σωματικά την Εθνικιστική Κοινωνία.

Η σωστή Ελληνίδα είναι ένα ασφαλέστατο ανάχωμα μαζί με τον σωστό σύζυγο στις περιπέτειες που αποφάσισε να μάς θέσει η Ψευτοευρωπαϊκή Ένωση, ένα ξεκάθαρα αντεθνικό και αντιχριστιανικό μόρφωμα, με την νομιμοποίηση και την αποδοχή τής ομοφυλοφιλίας που ψήφισε πρόσφατα. Θέλουν λένε οι συνοδοιπόροι τού σιωνιστικού νεοταξισμού να προάγουν τα δικαιώματα των «ιδιόρρυθμων», των ανώμαλων δηλαδή, να δημιουργηθούν προγράμματα αποδοχής για τη νεολαία και τη σχολική εκπαίδευση, να ποινικοποιηθούν ο «ρατσισμός» και η κριτική έναντι τής ανωμαλίας, να δοθούν δικαιώματα συζυγίας και αναπαραγωγής σε «ομόφυλα ζευγάρια», έναντι ποινής για τα ανυπάκουα έθνη!!!

Η Ελληνίδα είναι το Θείο Πλάσμα που θα συνδιαμορφώσει αποφασιστικά στους νέους βλαστούς τής κοινωνίας μας την υπακοή στα χρηστά ήθη, την υπομονή στις δυσκολίες τής ζωής, το σεβασμό στον άνθρωπο και τις θυσίες όσων προηγήθηκαν υπέρ ημών, την αρμονία ανάμεσα στην επιθυμία και το σωστό. Είναι εκείνη που θα μετατρέψει το σπίτι παράλληλα σε χώρο θαλπωρής και πρωταρχικής διδασκαλίας.

Η πρώτη μάχη για την θεμελίωση τής Εθνικιστικής Κοινωνίας φέρει την υπογραφή της Ελληνίδας. Η συμβολή της όμως έχει και συνέχεια μέσα από τα υπόλοιπα δρώμενα τής Εθνικής και Κοινωνικής μας Ζωής. Η Γυναίκα λοιπόν είναι η φωνή τής ελπίδας, τής παρηγοριάς και τής αναπτέρωσης τού Άνδρα στις στιγμές της κάμψης. Η ασφαλής σύμβουλος που θα δώσει την ανυστερόβουλη συμβουλή στο σύζυγο.

Θα δώσει παράλληλα και την συμβολή που θα φέρει τη δική της υπογραφή σε όλα τα μετερίζια. Την ευταξία, την αυτοσυγκράτηση στη σπατάλη, την φλόγα στα πεπρωμένα τής Φυλής. Θα εμπνεύσει με το παράδειγμα τής δικής της συμπεριφοράς την φιλαλληλία, την ισότιμη νομή των κοινωνικών βαρών, την προς τον σύζυγο και τον γιο ώθηση για την προάσπιση τής Πατρίδος με το Ή Ταν ή Επί Τας.

Θα προσφέρει στον επιούσιο άρτο τής οικογένειας δίχως να τής στερήσει την παρουσία, αφού το Εθνικό Κράτος ενισχύει ηθικά και οικονομικά την παρουσία της στην κοινή στέγη. Η Ελληνίδα Γυναίκα διδάσκει στην κόρη της την ιερότητα τής μητρότητας, καθιστώντας απαγορευτική την άλλη νεοταξική λαίλαπα τής έκτρωσης με το παραμικρό, άνευ ιατρικού λόγου.

Κάθε Γέννα και μια Ελληνική Ψυχή, αυτό είναι το δόγμα τής Ελληνίδος και τής Εθνικιστικής Κοινωνίας. Και σαν χρειαστεί, η Ελληνίδα γίνεται και Αμαζόνα, όχι μόνο φύσει αλλά και θέσει για τη Λευτεριά τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος.


http://ethnikistikosagwn.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου