Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΣ

Του Σπύρου Καραχάλιου

Λέγουν πολλοί και διάφοροι καθεστωτικοί πως θέλουν να φτιάξουν την οικονομία τής πατρίδος μας. Και το λέγουν τούτο αυτοί που την ισοπέδωσαν αφαιρώντας της τον εθνικό χαρακτήρα. Ισχυρίζονται όλοι τούτοι που μάς προκάλεσαν την ασφυξία πως θα μας δώσουν ανάσα με την χρήση ξένου αναπνευστήρα. Με τη συνδρομή εκείνων που θέλουν το θάνατο τής Φυλής μας.

Μα πως γίνεται να βγάλεις από τα αδιέξοδα έναν τόπο που δεν τον θέλεις ελληνικό; Πως γίνεται να έχεις μέσα σου αγάπη για τον ελληνικό λαό και πατριωτισμό όταν ξεπουλάς την πατρίδα σου στους αιώνιους μισητές της; Δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να γίνει ο Εφιάλτης Λεωνίδας!

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τού κατοχικού καθεστώτος είναι αυτοί που νέκρωσαν την εθνική μας παραγωγή αντί τής παροχής εφήμερων επιδοτήσεων και καταστρεπτικών δανείων. Είναι αυτοί που ξεχέρσωσαν το χωράφι για να το αντικαταστήσουν με την εικονική οικονομία, ώστε αφενός μεν να εξαλείψουν την επάρκεια τής χώρας σε αγαθά και αφετέρου να την ρίξουν στις δαγκάνες των μνημονίων.

Είναι εκείνοι οι αχαμνοί ελληνόφωνοι που εκχωρούν καθημερινά την Ελλάδα και παραδίδουν τα κλειδιά της στους δανειστές των εθνών που τώρα ζητούν για να «μας» δώσουν δηλητηριασμένο οικονομικό αέρα, να τους δώσουμε τη διαχείριση τής εθνικής μας περιουσίας. Ναι, αφού έδωσαν στα πολιτικά τους τσιράκια ένα κάρο χρήματα για να γεμίσουν την πατρίδα μας λαθρομετανάστες που κλέβουν και σκοτώνουν, αφού φτιάξανε μηχανισμούς «διευκόλυνσης» τής πληρωμής των χρεών «μας», τώρα θέλουν να μας πάρουν γη και πατρίδα με τα χέρια τους. Γιατί αυτός είναι ο λόγος που μας κουβαλήθηκαν και αυτήν τη «διαπραγμάτευση» κάνανε οι δωσίλογοι.

Εθνική οικονομία δεν φτιάχνεται από πολιτικάντηδες που καλλιεργούν την δημόσια ανασφάλεια και τον διάλογο με τους απαιτητές ελληνικής γης. Δεν γίνεται να νοικοκυρέψουν το δημόσιο ταμείο εκείνοι που δανείζονται για να συντηρούνται και να πληρώνουν τους παγκόσμιους νταβατζήδες τού Συστήματος την ίδια ώρα που προβάλλουν τους προεκλογικούς αγώνες και τη συγκυριαρχία με τα γειτονικά μορφώματα τού νεοταξισμού που γυρεύουν μερτικό. Δεν μπορείς με δύο λόγια να φτιάξεις ισχυρή οικονομία όταν δεν είσαι ανεξάρτητος αλλά παζαρεύεις με το όπλο στο κρόταφο.

Την αληθινή εθνική οικονομία την κρατάς στα χέρια σου. Είναι η γη που την λευτερώσαμε με το αίμα μας και την ποτίσαμε με το δάκρυ τού μόχθου. Για να πάρουμε το ταμείο στα χέρια μας, πρέπει να πάρουμε πρωτίστως την πατρίδα μας στα χέρια. Να βγάλουμε απόφαση πως θα ζήσουμε με τα δικά μας αγαθά και θα κάνουμε την Ελλάδα αυτάρκη και δυνατή.

Εθνική οικονομία σημαίνει πως έχουμε τη δυνατότητα να συντηρηθούμε μονάχοι μας, ακόμη και υπό τις πλέον δύσκολες διεθνείς συνθήκες δίχως να παραχωρήσουμε τίποτα. Και ακόμη σημαίνει πως θέλουμε να κάνουμε την Πατρίδα μας Δύναμη διεθνούς παρέμβασης και παρουσίας. Σημαίνει ακόμη κοινωνική δικαιοσύνη και σχέση εμπιστοσύνης πολίτη και κράτους με την ορθή νομή πόρων και ανταποδοτικότητας. Και ακόμη αυτοχρηματοδότηση όλων των εθνικών δραστηριοτήτων και σκοπών.

Εθνική οικονομία λοιπόν έχεις όταν παράγεις την τροφή σου, το μέσον που σε θερμαίνει, το ρούχο που σε ντύνει, το σπίτι που σε περιβάλλει, το εργαλείο και το όπλο που βαστάς. Είσαι οικονομικά ελεύθερος και εθνικά ανεξάρτητος όταν παράγεις εθνικό προϊόν και βγάζεις τους ενεργειακούς σου πόρους με τα χέρια σου, αποδίδοντας τους φόρους σου στο κράτος ώστε να χτίσει υποδομές κι όχι να τις κατεδαφίσει και να πουλήσει στον εχθρό τα ασημικά τής χώρας.

Το κέρδος που δημιουργείται από την οικονομική δραστηριότητα διανύει την απόσταση από την εργασία στο δημόσιο ταμείο και από το δημόσιο ταμείο στην εγχώρια αγορά. Η Ελλάς δεν χρειάζεται μήτε δάνεια μήτε ξένες παρεμβάσεις και χέρια που πληγώνουν το Έθνος μας. Για εμάς τους Εθνικιστές αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παράγουμε αυτά ακριβώς που χρειαζόμαστε. Είναι σίγουρο πως έτσι θα φτάσουμε στην καταγραφή πλεονάσματος προϊόντων και εσόδων που θα μας δώσει τη δυνατότητα να φτιάξουμε οικονομία δίχως το παραμικρό χρέος, ικανή να μας δώσει εξαγωγές και διεισδύσεις στην ξένη αγορά.

Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα Εθνική Οικονομία σημαίνει Ελληνικά Χέρια, Ελληνική Γη, Ελληνική Εργασία. Αξιοποιούμε εμείς οι ίδιοι τον εδαφικό παράγοντα, δίδουμε εργασία στα εθνοφυλετικά μας αδέρφια και στηρίζουμε την δημιουργία εθνικών παραγωγικών μονάδων. Ο δε χρηματοπιστωτικός τομέας ελέγχεται αποκλειστικά από το Εθνικό Κράτος, δίδοντας αξία στο χρήμα και στήριξη στην οικονομική διεργασία, στην ελληνική οικογένεια, στην ελληνική επιχείρηση, στο Ελληνικό Έθνος.

Οι δε οικονομικές διεισδύσεις σε εθνικό, τραπεζικό και επιχειρηματικό επίπεδο εκτός συνόρων γίνονται για την αύξηση τής γεωπολιτικής ισχύος κι όχι για την ενίσχυση τής θέσης των εχθρών μας. Δεν επενδύουμε στους κατακτητές ελληνικής γης αλλά στηρίζουμε οικονομικά και με κάθε μέσο τους αλύτρωτους Έλληνες. Δεν ενισχύουμε τους «περιούσιους» εμπόρους των εθνών αλλά τα αδέλφια μας της διασποράς. Όποιος δρα ανθελληνικά, χάνει την περιουσία του υπέρ τού Έθνους μας.

Δυνατοί Έλληνες δίδουν ισχυρή οικονομία. Και ισχυρή οικονομία σημαίνει Αδέσμευτη και Μεγάλη Ελλάδα. Αυτός είναι ο προορισμός τής Εθνικής Οικονομίας.


http://ethnikistikosagwn.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου