Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Ο ΝΕΟΣ ''ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ'' ΝΟΜΟΣ & ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ


του Βασίλη Πανδή

Όπως όλα δείχνουν, είναι σχεδόν έτοιμος για να έρθει προς ψήφιση στην Βουλή ο νέος "αντιρατσιστικός" νόμος του υπουργείου Δικαιοσύνης, όπως διακαώς ποθούν ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ άβουλη παρακολουθεί η συντριπτική πλειοψηφία της Κ.Ο. της "Νέας ΠΟΛ.ΑΝ." του Αντώνη Σαμαρά. Οι εθνομηδενιστικές και ανθελληνικές πολιτικές δυνάμεις, προσπαθούν να ποινικοποιήσουν τον ανοιχτό διάλογο και την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών. Ζούμε δηλαδή στην χώρα της απόλυτης παράνοιας, όπου όποιος διαφωνεί με την πολιτικά ορθή θέση πάνω σε κάποιο θέμα, καθίσταται αυτομάτως εγκληματίας. Έτσι, όποιος αντιστέκεται στον βίαιο και δόλια προσχεδιασμένο (με σκοπό την δημογραφική αλλοίωση) εποικισμό της χώρας του, θα είναι εχθρός της κυρίαρχης "thought police" και επικίνδυνος για την έννομο τάξη...
Και όλο αυτό φυσικά ονομάζεται "δημοκρατία", παρά το γεγονός ότι μόνον Δημοκρατία δεν είναι. Μόνο κατ'επίφαση και παρά φύση "δημοκρατία" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάτι τέτοιο! Από την άλλη, τα "τζιμάνια" της συγκυβέρνησης, μας λένε πως με τον νέο νόμο θα τεθεί ένα οριστικό τέλος στην παρακρατική δράση της Χρυσής Αυγής. Θα έπρεπε όμως οι κύριοι αυτοί, ως "περισπούδαστοι", έμπειροι και πεπειραμένοι πολιτικοί που είναι, να ξέρουν ότι τον ναζισμό δεν μπορείς να τον πολεμήσεις ούτε με το να τον ποινικοποιείς, ούτε με το να τον αποκλείεις από τις συζητήσεις στα τηλεοπτικά πάνελ. Και εν πάσει περιπτώσει όταν πας να πολεμήσεις το "τέρας", δεν εξομοιώνεσαι μαζί του χρησιμοποιώντας τις μεθόδους και τις πρακτικές του.
Η πολιτική γύμνια και η ένδεια πολιτικών θέσεων που τους χαρακτηρίζει, δεν φαίνεται όταν δεν τους καλείτε στις εκπομπές των καναλιών σας, κύριοι καναλάρχες και κύριοι μεγαλοδημοσιογράφοι. Αντιθέτως: η παρατεταμένη απουσία τους από τα πάνελ τούς χαρίζει μια αντισυστημική αίγλη και φυσικά τις αγανακτισμένες ψήφους, αφού έτσι τους ανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρόν για να εμφανίζονται άλλωτε ως οι αδιάφθοροι τιμωροί του κατεστημένου και άλλωτε ως οι αδικημένοι, οι μόνοι πραγματικοί πατριώτες (εκτός βέβαια εάν, κύριοι καναλάρχες, δεν θέλετε πραγματικά να κατακερματιστεί η Χρυσή Αυγή, αλλά να ανεβούν κι άλλο τα ποσοστά της...).

Ακούστε λοιπόν τούτο κύριοι της συγκυβέρνησης: Για την Δημοκρατία δεν υπάρχουν ούτε επικίνδυνες ιδέες, ούτε επικίνδυνες θεωρίες, ούτε επικίνδυνα κόμματα. Η πραγματική Δημοκρατία δεν ποινικοποιεί, ούτε φυλακίζει τον αντιφρονούντα της: τον αντιμετωπίζει στα ίσα.

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα συνεχίσουμε να το λέμε: Η μόνη υγιής λύση είναι η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Και όταν λέμε απέλαση, εννοούμε απέλαση, και όχι τα πέρα-δώθε από την Αθήνα στον Έβρο, και τις άκαρπες κινήσεις εντυπωσιασμού του νυν υπουργού Δημοσίας Τάξεως...


ΠΗΓΗ: enomenoi-ellines.blogspot.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου