Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η υπόθεση αφορούσε αγωγές της δασκάλας εναντίον των τοπικών τουρκόφωνων εφημερίδων Γκιουντέμ (της Κομοτηνής) και Μιλλέτ (της Ξάνθης) με την κατηγορία της εκτόξευσης συκοφαντιών και λάσπης στο πρόσωπό της. Η απόφαση αναμένεται τους επόμενους μήνες.
Πρωτόδικα οι δύο εφημερίδες καταδικάστηκαν σε βαρύ χρηματικό πρόστιμο και μπλοκάρισμα των τραπεζικών τους λογαριασμών ενώ η τρίτη, η Μπιρλίκ, έσπευσε να ζητήσει συμβιβασμό εκφράζοντας τη δημόσια συγγνώμη της.
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ που απρακολούθησε την δίκη, δήλωσε:
«Ήταν υποχρέωση και καθήκον για εμάς τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να είμαστε σήμερα στο Εφετείο της Κομοτηνής, δίπλα στη Χαρά Νικοπούλου.
Μπορεί, κάποτε, κάποιοι θρασύδειλοι να της έσπασαν το χέρι, μπορεί γνωστοί τουρκοπράκτορες να θέλουν να τη λοιδορούν, αλλά είναι βέβαιο ότι με τίποτα δεν μπορούν να της τσακίσουν ούτε το ηθικό, ούτε την ιερή αποστολή της δασκάλας στα σχολεία της ελληνικής επικράτειας, που υπηρετεί με απόλυτη συνέπεια.
Δεν μου έκανε εντύπωση ποιοι ήταν σήμερα στο δικαστήριο για συμπαράσταση των τουρκόφωνων εφημερίδων και εναντίον της ηρωικής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου.
Ήταν υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, φανατικοί οπαδοί και υποστηρικτές των οργανώσεων που αυτοπροβάλλονται ως τουρκικές της Θράκης, αλλά και πολιτικοί από την Ολλανδία και την Αυστρία, δηλαδή του γερμανικού άξονα, τους οποίους «εισήγαγαν» οι γνωστοί φίλοι του εδώ Τουρκικού Προξενείου προφανώς για να μας… φοβίσουν!
Τόσο αφελείς είναι. Η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν τρομάζει από εισαγόμενους ψευτομπαμπούλες».


http://www.prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου