Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΙΩΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ




Η Ελλάς είναι το άλας και το φως της οικουμένης. Γεννήθηκε μαζί της και ανδρώθηκε προικίζοντας την ανθρωπότητα με λογής αξίες που διαχώρισαν έκτοτε διαχρονικά τον άνθρωπο από τον υπάνθρωπο και τον ελεύθερο από το σκλάβο. Ακόμη και η κυριαρχία επί του κόσμου νοηματοδοτήθηκε από την επικράτηση του καλού επί του κακού και του πολιτισμού επί του σκοταδισμού. Μεγάλοι Έλληνες δώσανε και οφείλουμε άπαντες να εξακολουθήσουμε να δίδουμε τη σκυτάλη του Μεγάλου Ελληνικού Έθνους από γενιά και γενιά.

Το αντάμωμα των αιώνων ελληνικής ιστορίας είναι η ταυτότητα και παρακαταθήκη της Φυλής που αποτελεί το διαβατήριο συνεχίσεως λαμπρής πορείας. Μια ατελείωτη αλυσίδα που πρέπει να βαστήξουμε άσπαστη ακόμη και μέσα από τα πιο μεγάλα σκοτάδια της παρακμής. Ο Ελληνισμός είναι Ανδρείος και Εκπολιτιστής μαζί. Δεν ντροπιάζει τα όπλα τα ιερά. Δεν τα αφήνει χάμω μην τα πιάσει βαρβάρου χέρι μήτε καν να πιάσουν σκόνη. Και οι διεργασίες της καθημερινότητας, το νοικοκυριό της πατρίδος και το ταμείο του κράτους εξασφαλίζουν την προκοπή των Ελλήνων. Τα κλειδιά του Έθνους αξίζουν να βρίσκονται μονάχα στους Φρουρούς και τους Εργάτες της Ελληνικής Καστροπολιτείας.

Δεν είμαστε λοιπόν τυχαίο έθνος και δεν μας πρέπουν κούφια λόγια. Είναι ντροπή να διακατεχόμαστε από οικτρή ηττοπάθεια και να μας κυβερνούν ριψάσπιδες μαζί με ρουφιάνους του διεθνιστικού νεοταξισμού. Να διαβάζουμε ειδήσεις για χαμένες ελληνικές ψυχές, να κουνάμε το κεφάλι, να αφήνουμε το δάκρυ να κυλάει, να το σκουπίζουμε και να συνεχίζουμε τη ζωούλα του ραγιά. Να μας στήνουν μηχανισμούς ανιχνεύσεως της υποτιθέμενης ντόπιας «βίας» μέσα από τις αρχές ασφαλείας με τη διαδικασία της ακατάσχετης ψευδολογίας όταν η Ελλάς χάνει ζωές από λαθροεισβολείς και αυτοκτονίες με τους Τούρκους να ετοιμάζονται για πλιάτσικο και πολεμική αντάρα.

Η Ελλάς δεν είναι συμφωνία πολιτική και ατομικό συμφέρον. Δεν είναι μια στιγμιαία έκφραση του ιστορικού χρόνου. Η Ελλάς είναι συμβόλαιο Τιμής και Αίματος. Είναι συλλογική φυλετική συνείδηση και το αντάμωμα της Ιστορίας στον παρόντα χρόνο για να ετοιμάσει την Νέα Πολιτεία που θα κινήσει να λευτερώσει τα προσκυνήματα που κάποιοι τόλμησαν να συλήσουν. Η Νέα Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς έρχεται να σηκώσει από την ιερή μας γη τους πληγωμένους αδελφούς μας. Να ενώσει σε μια ενιαία παράταξη μάχης το λαό και να του δώσει την αξιοπρέπεια και το όραμα μιας καινούργιας Καστροπολιτείας που θα βγει μέσα από το χαλασμό των καιρών πιο ισχυρή από ποτέ.

Δεν είμαστε μόνοι μας Έλληνες. Έχουμε ο ένας τον άλλο. Έχουμε την άσβεστη Πίστη και το φλογερό πάθος να διακριθούμε μέσα στην δίνη της ασχήμιας ότι εμείς εξακολουθούμε να φτιάχνουμε πολιτισμούς καλαίσθητους και οχυρά λευτεριάς. Και έχουμε επιπλέον από κοινού ακμαίους τον Εθνικισμό μας και τον Ελληνικό Στρατό. Δεν πουλάμε τον πλούτο της πατρίδος γιατί τον φυλάμε με το όπλο και τους χτύπους της καρδιάς μας. Δεν φοβόμαστε τον τουρκικό σκύλο που μας δείχνει τα δόντια του γιατί το χώμα που πατεί έχουμε κανονίσει με το Θεό πως θα το πάρουμε πίσω μαζί με τα εκείθε αδέλφια μας και κάθε λίθο αφού όλα τούτα είναι ελληνικά και μας ανήκουν. Και τα δόντια του θα τού τα βγάλουμε γιατί ο εχθρός του Έλληνα δεν έχει θέση στον κόσμο τούτο.

Οι Έλληνες δεν μπαίνουν κάτω από καμία παγκοσμιοποίηση γιατί αυτό που γυρεύουν είναι η ελληνοποίηση των πάντων. Αγωνιζόμαστε για μια Μεγάλη Ελλάδα με Ελεύθερους Έλληνες. Τούτο διακηρύσσει σε όλους τους τόνους ο Εθνικοσοσιαλισμός από την πατρίδα που τον γέννησε. Δεν μας πρέπει λοιπόν να παραδεχτούμε ούτε δεσμά «σωτήρια» ούτε άλλον καλύτερο πέραν ημών. Δεν δίδουμε ούτε πιστοποιητικά «νομιμοφροσύνης» νεοταξικής ούτε διαπιστευτήρια ραγιά στον αδίστακτο αιώνιο έμπορο των εθνών. Εμείς δίδουμε μα και απαιτούμε πιστοποιητικά ελληνοφροσύνης μεταξύ ανδρείων δουλευτήδων και πολεμιστών της πατρίδος και διαπιστευτήρια σεβασμού προς το λαό αυτόν που εμπνέει και κουβαλά χρόνους πολλούς τώρα την οικουμένη στους γερούς του ώμους.

Μας δίδουν οδηγίες και εντολές χρηματάνθρωποι των χειρότερων καταγωγίων του κόσμου πως κινδυνεύουν αν σηκωθεί ο ραγιάς στο πόδι και πως κινδυνεύουμε αν δεν εκδώσουμε την ψυχή μας στον οίκο ανοχής της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Τους απαντούμε πως όχι απλώς κινδυνεύουν αλλά θα καταρρεύσουν η τυραννία και τα φιλόδοξα σχέδια της αντίχριστης νέας τάξης τους. Και ακόμη πως ο Ελεύθερος Έλληνας είναι ο Φυσικός Έλληνας. Και Φυσικός Έλληνας είναι ο Εθνικιστής Έλληνας που θα σηκωθεί στα πόδια του, θα κάμει καθαρόαιμο εθνικό και λαϊκό το κράτος του και θα συνεπάρει στο πέρασμά του τα κοιμώμενα ελεύθερα έθνη.

Μας φοβούνται και το δείχνουν. Ήρθαμε και η γη τρέμει. Ο Ελληνισμός είναι συνώνυμος με την Αθανασία και έχει σύντροφο τη Νίκη. Βαδίζουμε με το φωτισμένο νου, τα ατσάλινα χέρια, την αδάμαστη θέληση. Η Ελλάς ανήκει στα παιδιά της. Κοινωνία, σχολεία και στρατώνες, χωράφια και εργοστάσια αποδίδονται σε Έλληνες Πατριώτες. Τα σύνορα ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα έως σήμερα αλύτρωτα αδέλφια μας. Οι Αιώνες Ελληνικής Ιστορίας μάς χαμογελούν. Ο Λαϊκός Εθνικισμός φέρνει τη χρυσοστέφανη αυγή του Ελληνισμού.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου