Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ


Το υπό κατάρρευση κατοχικό καθεστώς μάς φέρνει την παγκόσμια νεοταξική τυραννία. Οι επικλήσεις διατηρήσεως της λεγομένης «δημοκρατικής νομιμότητας» και ενός ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού συναγωνίζονται τις αντίστοιχες επικλήσεις για την υποτιθέμενη σωτηρία της πατρίδος μέσω της απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας και των λαϊκών δικαιωμάτων.

Το θέμα βέβαια είναι να υπάρξει αληθινή βούληση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υφίστανται στην πραγματικότητα κι όχι εκείνων που κατευθύνονται σε βάρος μας ως πολιορκητικός κριός για την κατάρρευση της πατρίδος μας. Η δε βούληση που θα επιδειχθεί πρέπει να έχει ως κύριο στόχο την ενίσχυση του εθνικού κράτους μέσα από τη διατήρηση της εθνικής αυτοτέλειας και την επανέναρξη της παραγωγικότητας της ελληνικής κοινωνίας.

Επομένως χρειαζόμαστε πολιτική διοίκηση και θεσμούς καθαρούς και ελληνικούς. Το δε σάπιο κατεστημένο πρέπει να συντριφτεί αφού τιμωρηθούν δημόσια και παραδειγματικά όσοι ζημίωσαν το Έθνος.

Αυτοί που μας μιλούν για τον ανθρωπισμό τους θέλουν να περιλάβουν σε έναν προστατευτικό πολιτικό υμένα τις διεφθαρμένες παρέες τους και τους λαθρομετανάστες τους. Είναι πιστοί υπάλληλοι του σιωνιστικού νεοταξισμού που προβάλλουν λόγια και προτάσεις των αφεντικών τους ως δήθεν δικά τους, δίχως ωστόσο να μεταβάλλουν ούτε ένα κόμμα, ούτε μια αράδα.

Κι όμως, στην πραγματικότητα οι πολιτικοί θα έπρεπε να συμπεριφερθούν όπως αρμόζει στην ελληνική έννοια του ρόλου τους, δηλαδή ως υπηρέτες και εκπρόσωποι των θελημάτων του ελληνικού λαού και του εθνικού συμφέροντος. Αυτό ακριβώς ονομάζεται δημοκρατία, όταν η εξουσία πηγάζει και ασκείται υπέρ των Ελλήνων.

Οι πωλητές της Ελλάδος γραικύλοι πολιτικάντηδες εφαρμόζουν μια διαρκή φορομπηχτική πολιτική ενισχυμένη από όρους υποθηκεύσεως και αρπαγής σε όλο το εύρος της εθνικής μας περιουσίας, δημόσιας και ιδιωτικής. Έχουν εντάξει το κράτος μέσα σε ένα δύσκαμπτο συμβόλαιο το οποίο ελέγχει και υλοποιεί ξένος νόμος και ξένες διοικητικές αρχές. Φράζουν πλήρως τις διόδους αυτοφυούς ανάπτυξης και εθνικού εισοδήματος οδηγώντας σε διεθνή πλειστηριασμό εργασία, ψυχές και γη.

Τα λουκέτα στην ελληνική επιχειρηματικότητα και η ανεργία είναι η ουσιαστική χρεοκοπία της πατρίδος μας αφού η δική μας εργασία βαστάει ανοικτό τον μεγάλο οίκο που λέγεται Ελλάδα. Κι αυτή τη χρεοκοπία όχι απλά δεν θέλουν να την αποφύγουν οι διορισμένοι καθεστωτικοί αλλά έχουν πάρει κιόλας εντολή από τον διεθνιστικό νεοταξισμό και τους τοκογλύφους του να την επιβάλλουν.

Αυτό έπραξαν ήδη. Έτσι ακριβώς οδηγούν τους μισούς Έλληνες να σκέφτονται την εργασία στο εξωτερικό. Έτσι ακριβώς σκέφτονται υιοθετώντας την νέα φορολόγηση του έσχατου λίθου στις αυλές μας. Έτσι ακριβώς μας περικυκλώνουν οι τοκογλύφοι με τις τουρκικές λόγχες που μας απειλούν ζητώντας μερίδιο από τον πλούτο μας.

Αυτή η ψεύτικη δημοκρατία που δεν λογαριάζει και καταργεί τον ελληνικό λαό στο δρόμο για την υπαγωγή της Ελλάδος στον χάρτη της παγκόσμιας διακυβέρνησης είναι μια επικίνδυνη μέγγενη που ζημιώνει το Έθνος μας. Ο πολυπολιτισμικός ψευτοανθρωπισμός που δρα στο πλευρό του παρακράτους ως χωροφύλακας της παγκοσμιοποίησης όταν βάλλονται και μειώνονται οι αντοχές των μηχανισμών εθνικής ασφάλειας και άμυνας δεν είναι ζήτημα αποδοχής αλλά αποτροπής.

Η κομματικοποίηση ενός αφελληνισμένου και κουτσουρεμένου κράτους και η παράδοση της διακυβέρνησης στους ινστρούχτορες της παγκοσμιοποίησης που αναγορεύουν τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό σε παγκόσμιο κίνδυνο για τα σιωνιστικά συμφέροντα είναι εχθροί του Ελληνισμού μας που θα τους συντρίψουμε. Το χρέος που αποδεχόμαστε ως Έλληνες Εθνικιστές είναι να αρθούμε στο ύψος της ιστορικής περίστασης και να φανούμε αντάξιοι των γνήσιων Ελλήνων που προηγήθηκαν ημών και κάμανε την Ελλάδα μεγάλη και κραταιά ακόμη και υπό τις δυσκολότερες περιστάσεις. Και για να το πράξουμε αυτό θα καταστήσουμε κόμμα μας τον ενωμένο ελληνικό λαό και κυβέρνηση του τόπου το έθνος ολάκερο.

Σκοπός ενός ισχυρού κράτους δεν μπορεί να είναι άλλος από την συνοχή και την εθνοφυλετική καθαρότητα της λαϊκής του βάσης. Λόγος άλλωστε ύπαρξης ενός ελεύθερου κράτους κύριος είναι μαζί με την δική του πολιτισμική δημιουργία να κρατάει σε μια σφιχτά δεμένη οικογένεια όλα τα μέλη που μιλούν κοινή γλώσσα, έχουν κοινό αίμα, γεννήθηκαν από την ίδια φυλετική μήτρα και διαπνέονται από κοινές αξίες και παραδόσεις. Αυτό σημαίνει πως οι αποφάσεις οι κοινές για την πορεία αυτής της μέγιστης οικογένειας πρέπει να λαμβάνονται από τα παιδιά της οικογένειας και να ακολουθούνται από όλους τους Έλληνες ως επιλογή των καλύτερων προτεινόμενων πολιτικών προτάσεων.

Κανείς δεν δύναται να χειραγωγεί το λαό μέσα από την επιμονή να κουβαλά τη δική του άποψη είτε από ένα στείρο αντιπολιτευτικό καπρίτσιο είτε μέσα από την πρεμούρα της υπηρεσίας ξένου δυνάστη. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν κάνει κουμάντο το χρήμα και όσοι το βαστούν από ματαιοδοξία ή τάση διαφθοράς.

Ο Ιωάννης Μεταξάς είχε πει πως η Ελλάς της 4ης Αυγούστου έγινε κράτος αντικομουνιστικό, αντικοινοβουλευτικό, ολοκληρωτικό, με βάση αγροτική και εργατική, δηλαδή αντιπλουτοκρατικό σε πείσμα κομμουνιστών και παλαιοκομματικών. Αυτό θα συμβεί στις χρυσές ελληνικές μέρες του Λαϊκού Εθνικισμού. Το Έθνος θα καταστεί κυβέρνηση μιας Ισχυρής Ελλάδος που θα δημιουργήσουν τα χέρια, οι λόγχες, ο ιδρώτας, το αίμα και η πίστη του ελληνικού λαού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου