Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Οι δραστηριότητες των σωματείων εφέδρων στην Θράκη, φαίνεται πως ενοχλούν έντονα τις γνωστές πρακτοράτζες της Άγκυρας στην περιοχή. Έτσι,  άγνωστοι τοιχοκόλησαν στα γραφεία του συλλόγου ΛΕΦΕΔ στην Θεσσαλονίκη  γνωστά σύμβολα των πρακτόρων της Άγκυρας στην Θράκη και την επιγραφή "Τrakya bizimdir", δηλαδή "Η Θράκη είναι δική μας".. Πρόκειται για την τρίτη πρόκληση του είδους, μάλιστα δεν δίστασαν να κολλήσουν ανάλογο σήμα μεγέθους κόλλας Α4 και επάνω στην πόρτα των γραφείων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προκλήσεις αυτές λαμβάνουν χώρα πάντα μετά από εκπαιδευτικές δραστηριότητες των εφέδρων στην περιοχή. Οι ανωτέρω εικόνες μας φέρνουν στο μυαλό παλαιότερα περιστατικά στην Κύπρο, και αποτελούν σαφή ένδειξη ότι έχουμε μπεί σε έναν πολύ ολισθηρό δρόμο...Τα όργανα του τουρκικού παρακρατικού μηχανισμού στην χώρα μας, πλέον έχουν αποθρασυνθεί εντελώς.  Κύριοι, αντιδράστε επιτέλους. Αντιδράστε πριν είναι αργά.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος μετά το περιστατικό:

Πριν από μερικές ημέρες ''αυτό'' βρέθηκε απέναντι από τα γραφεία της λέσχης , είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει και πάντα μετά από δραστηριότητα της λέσχης στην Θράκη. Αναρωτιόμαστε λοιπόν προβληματισμένοι τι μπορεί να σημαίνει , κάποιοι προσπαθούν να μας πουν κάτι ή μήπως θέλουν να μας δείξουν ότι μας παρακολουθούν ή ακόμα ποιο μακριά προσπαθούν να μας φοβίσουν ;

Θέλοντας να απαντήσουμε στην κίνηση αυτή πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει και να ζητά ότι νομίζει ότι του ανήκει ακόμα και αν διαφωνούμε , ακόμα και αν αυτό που ζητά είναι το δικό μας σπίτι , η δική μας Πατρίδα η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΡΑΚΗ. Το ίδιο δικαίωμα όμως έχουμε και εμείς και θα το υπερασπίσουμε ακόμα και με τίμημα την ζωή μας αν ποτέ χρειαστεί και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα είμαστε οι μόνοι , ξέρουμε ότι όποιος τολμήσει να διεκδικήσει κομμάτι Ελληνικής γης θα βρει μπροστά του όλους τους Έλληνες ενωμένους για ακόμα μία φορά ,ανίκητους για ακόμα μια φορά.

Πρέπει να παραδεχθούμε ότι δίκαιο έχετε που μας υπολογίζεται και επιλέγετε να τα ''βάλετε'' μαζί μας γιατί μπροστά απ όλους τους συμπατριώτες μας που θα σπεύσουν να υπερασπίσουν την Πατρίδα τους θα βρισκόμαστε ΕΜΕΙΣ και να είστε σίγουροι ότι είμαστε ακριβώς αυτό που φοβάστε. Έως ότου έρθει αυτή η μέρα δηλώνουμε σε εχθρούς και φίλους ότι πλέον αν και είναι πολύ δύσκολο για όλους μας από οικονομικής απόψεως όλες οι μεγάλες ασκήσεις τη λέσχης θα γίνονται μόνο στην Θράκη.


http://www.enkripto.com/2012/12/e_20.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου