Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.ΤΑ 550 εκ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ, ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

 Στην φωτογραφία αριστερά, εμφανίζεται ο κύριος Σαμπί Μιονίς, προ 2 ετών σε μια ανταπόκριση στον ΑΝΤ1 με το πλοίο στην Γάζα και τους Τούρκους νεκρούς ο οποίος Μιονίς, όπως γρ΄φει και ο τίτλος από κάτω, είναι ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ στρατού .Μέχρις εδώ όλα καλά. Ο κύριος Μιονίς μιλάει άριστα τα Ελληνικά και ο Λιαρέλης τον ρωτά στο 6:33' του βίντεο που βάζουμε πιο κάτω :
Τα Ελληνικά που τα μάθατε τόσο καλά; Είμαι Έλληνας 100% Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, έχω μεγαλώσει στην Ελλάδα, είμαι Έλληνας .Ρωτάει πάλι ο Λιαρέλης : Είσαστε και εκπρόσωπος των Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων ; Ναι λέει ο Μιονίς Είμαι και Ισραηλινός. Έχω δυο υπηκοότητες ! Θα μου πείτε μετά από δυο χρόνια το θυμήθηκες ; Περσινά ξινά σταφύλια. Πάμε παρακάτω λέμε εμείς όμως....

Εχθές διαβάζοντας την εφημερίδα Βήμα την ηλεκτρονική έκδοση (ΕΔΩ) για το θέμα :Σάλος από τις καταθέσεις στελεχών του ΣΔΟΕ για τη Μαργαρίτα Παπανδρέου (για τα 550 εκατομμύρια δολάρια ) διαβάσαμε και αυτό :


Διαχειριστές

Οι δύο καταθέτουν πως όταν ακούστηκε η εξωπραγματική αυτή πληροφορία ήταν παρόντες όλοι οι διευθυντές του ΣΔΟΕ, μεταξύ των οποίων και ο κ. Ι. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ερευνά την ουσία της υπόθεσης με εντολή του εισαγγελέα κ. Πεπόνη. Εκείνος ερευνά αν τα ονόματα που του έχουν δοθεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς έχουν φορολογηθεί, αν κρύβουν πίσω άλλα πρόσωπα - ακόμη και πολιτικών - και προωθεί το αντίστοιχο υλικό και στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής. Είναι άγνωστο πάντως επί του παρόντος αν αναζητήθηκε η συγκεκριμένη γυναίκα και αν ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της. Το σίγουρο είναι ότι η γυναίκα αυτή είναι ιδιωτική υπάλληλος και δούλευε σε γραφείο γνωστού επιχειρηματία, του κ. Σάμπι Μιονί.

Ο επιχειρηματίας γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά είναι εγκατεστημένος από το 2006 στο Τελ Αβίβ και εμφανίζεται ως διαχειριστής τεράστιων κεφαλαίων. Με δηλώσεις του στο περιοδικό «Hot Doc» του Κώστα Βαξεβάνη, που αποκάλυψε τη λίστα, έχει παραδεχθεί ότι η Μαρία Παντελή ήταν διαχειρίστρια κεφαλαίων του. Συγχρόνως ως διαχειριστής κεφαλαίων του - σύμφωνα με τις δηλώσεις του επιχειρηματία - εμφανίζεται και άλλος «επώνυμος» της λίστας, ο κ. Στ. Παπασταύρου, ο οποίος είναι δικηγόρος και σήμερα σύμβουλος του κ. Αντ Σαμαρά. Σύμφωνα με τον κ. Μιονί τα κεφάλαια που διαχειριζόταν είναι απολύτως νόμιμα.


 Επίσης το όνομα του κυρίου Μιονί μπορείτε να το διαβάσετε και στην λίστα των δωρητών του Κολλεγίου Αθηνών (ΕΔΩ)

   

http://koinosparanomastis.blogspot.gr/2012/12/550.html#more


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου