Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΧΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ .

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί για τα καλά και αφού μας κάθισαν στο σβέρκο, κίνησαν και νομοθέτησαν την εκπαραθύρωση των Ελλήνων και την εκχέρσωση της Ελλάδος. Οι δε γραικύλοι πολιτικάντηδες εν μέσω ψεύτικων οιμωγών και θρήνων και με την επίκληση ακόμη πιο ψεύτικων απειλών και εκφοβισμών προσυπέγραψαν ως πρόθυμοι κατοχικοί συνεργάτες κι όχι ως Έλληνες νομοθέτες και λαϊκοί εκπρόσωποι τον βρόγχο στο λαιμό του λαού.

Το έκαμαν αυτό είτε λέγοντας το επονείδιστο ναι είτε το εξίσου επονείδιστο παρών της ΔΗΜΑΡ και λοιπών προοδευτικών βαστάζων της κατοχικής κυβέρνησης ως μασκαρεμένο ναι είτε ακυρώνοντας τον ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης με την άρνηση υποβολής προτάσεως μομφής από το ΣΥΡΙΖΑ των ροζ ψευτοεπαναστάσεων. 

Ακόμη και το διακύβευμα της υποτιθέμενης αναγκαιότητας των νέων μέτρων ήταν από την αρχή ψεύτικο και άθλιο. Η κυβέρνηση διαψεύδεται από τους φίλους και εντολείς της, τον σιωνιστικό νεοταξισμό. Ένα ακόμη ψέμα σαν το παλαιότερο για το έλλειμμα.

Στο πρακτορείο Ρόιτερ αξιωματούχος της «Ε»Ε είχε δηλώσει πριν από τη ψηφοφορία πως είτε ψηφιστούν τα μέτρα είτε όχι, όσες περικοπές κι αν γίνουν στους μισθούς, η δόση είναι στον αέρα λόγω της διαφωνίας στο κούρεμα του χρέους που θέλει το ΔΝΤ και αρνείται η Γερμανία. Είπε ακόμη πως είναι απίθανο να ληφθεί απόφαση στο Eurogroup της 12 Νοεμβρίου.

Ο κ. Στουρνάρας όμως μας είπε πως θα πεινάσουμε αν δεν πάρουμε τη νέα δόση του δανείου. Και ο πρωθυπουργός Σαμαράς μας είπε πως στις 16 Νοεμβρίου τελειώνουν τα χρήματα στα κρατικά ταμεία. Όμως τις προθέσεις των φίλων τους τις ξέρανε ήδη.

Τώρα τι θα γίνει; Μήπως όπως προκύπτει τα μέτρα πάρθηκαν για να επέλθει ο εκβιασμός υποταγής στον ελληνικό λαό υπό την απειλή ενός εκτεταμένου λιμού; Τα λεφτά πάντως θα πήγαιναν ούτως ή άλλως στις τράπεζες για την ανακεφαλαιοποίηση αφού ως γνωστόν οι ελληνόφωνες τράπεζες εξαρτώνται άμεσα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Κάποια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του καθεστώτος έχουν πιάσει ήδη δουλειά σε σχέση με την επιστροφή της χώρας στη δραχμή. Μιλούν και γράφουν για εμπαιγμό των Ευρωπαίων απέναντι στο θυσιαζόμενο ελληνικό λαό και προτάσσουν ως απάντηση την αποχώρηση από το ευρώ και την αυτόματη ανατίναξη της ευρωζώνης! Τι έγινε «παλικάρια» του Συστήματος; Εσείς δεν λέγατε πως μας επιβάλλετε την πείνα και την ανεργία για να μη βγούμε από το θνησιγενές ευρώ σας;

Οι συντάξεις πετσοκόβονται, τα δώρα καταργούνται και στα εργασιακά οι αποζημιώσεις απόλυσης περικόπτονται στο μισό ενώ όσοι δουλεύουν στον ίδιο εργοδότη πάνω από 16 έτη θα αποζημιώνονται με πλαφόν 2000 ευρώ. Επιπλέον καταργείται το επίδομα γάμου, οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν πέραν του οκταώρου άνευ υπερωριών και η εθνική γενική συλλογική σύμβαση θα ρίχνεται στον κάλαθο των αχρήστων αν δεν συμμετέχει ο εργοδότης στις διαπραγματεύσεις. Τα δε οικογενειακά επιδόματα αντικαθίστανται από ένα ενιαίο που θα το εισπράττουν όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα από 6000 έως 18000 ευρώ κλιμακωτά με τους πρώτους να το εισπράττουν ολόκληρο και οι υπόλοιποι τμήμα αυτού.

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν η Ελλάδα καταγράφεται ως δεύτερη πιο φτωχή χώρα της Ευρώπης με ποσοστό 21,4% πίσω από το 22,4% της Βουλγαρίας. Τα ελληνικά νοικοκυριά που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχιας είναι 901194 αριθμώντας 2341400 ανθρώπινες ψυχές. Η δε παιδική φτώχια είναι ακόμη υψηλότερη στο 23,7%! Ολόκληρες οικογένειες μάλιστα συντηρούνται με τη σύνταξη των παππούδων που κι αυτή καταβαραθρώνεται. Την ίδια ώρα τα σχολεία στην Βόρεια Ελλάδα κλείνουν αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν την παγωνιά ελλείψει πετρελαίου θέρμανσης ενώ εξετάζεται η δυνατότητα της χρήσεως ξυλόσομπας!

Η υγεία των Ελλήνων αντιμετωπίζει σοβαρότατο κίνδυνο. Η τρόικα απαίτησε την εφαρμογή της συνταγογράφησης με βάση τη δραστική ουσία σχεδόν στο σύνολο των φαρμάκων. Απαίτηση που εστάλη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους κι όχι στο υπουργείο υγείας! Οι δε γιατροί δεν θα γνωρίζουν τι θεραπεία λαμβάνουν οι ασθενείς τους. Και η εισαγωγή στα νοσοκομεία της χώρας υπόκειται υπό καθεστώς πλήρους ανέχειας σε εισιτήριο 25 ευρώ!

Όμως η συντηρητικοπροοδευτική συγκυβέρνηση είναι απασχολημένη με το να βάζει πόθεν έσχεν ακόμη και στην πρώτη κατοικία με την απειλή βαρύ φόρου όταν τα εισοδήματα εξανεμίζονται και η ανεργία καλπάζει στο 25,4% και στο 60% για τους νέους.

Στα δε εθνικά μας ζητήματα οι τουρκοσύλλογοι της Θράκης συνεχίζουν τον εκτουρκισμό των Ελλήνων μουσουλμάνων προκαλώντας πως δεν φορολογούνται αν δεν αναγνωριστούν ως τουρκικοί όταν για λόγους εθνικούς έπρεπε ήδη να έχουν κλείσει! Η Τουρκία στέλνει στο διάστημα κατασκοπευτικό δορυφόρο και το κόμμα των Τσάμηδων από τη Γενεύη ζητά από την αλβανική διασπορά συστράτευση για την Θεσπρωτία που αποκαλούν Τσαμουριά και την γυρεύουν ως αλβανική.

Η Τουρκία επιπλέον θα προβεί σε κατεπείγουσα απαλλοτρίωση ελληνικών οικημάτων στο Φανάρι, διαδικασία που εφαρμόζεται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή πολέμου. Και ενώ τα τύμπανα του πολέμου ακούγονται πιο καθαρά, οι Ρώσοι προτείνουν στην Ελλάδα να μπει στον αγωγό φυσικού αερίου South Stream δίνοντας τη ΔΕΠΑ αντί ενέργειας στα νησιά μας και ο Ελληνικός Στρατός δίνει τη μάχη προετοιμαζόμενος μονάχος αλλά με πίστη ακλόνητη.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να βγάλουμε τους οχτρούς από την Πολιτεία. Ήρθε ο καιρός να αποβάλλουμε καθεστωτικούς Εφιάλτες και ψευτοσυμμάχους Βάρβαρους. Να στραφούμε στην εγχώρια παραγωγή, να δώσουμε εργασία στο λαό μας, να φτιάξουμε συμφέρουσες συμμαχίες, να εξοπλίσουμε τον Στρατό με διεκδικητικό πνεύμα. Να φτιάξουμε την Λαϊκή Εθνικιστική Ελλάδα με χέρια αποκλειστικά ελληνικά.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου