Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ...ΚΑΝΕΛΗ!


Σήμερα το πρωί, ολόκληρη σχεδόν η πολιτική επικαιρότητα κινείται γύρω από το επεισόδιο στο πρωινό του ANT1, μεταξύ του κ. Ηλία Κασιδιάρη και της κ. Κανέλη. Την ίδια στιγμή όμως είχαμε ένα σημαντικότατο γεγονος που θα έπρεπε να αφορά όλο τον πατριωτικό χώρο. Την περίπτωση της Παιανίας, όπου ένας 25χρονος νεαρός καταδίωξε, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε έναν 43χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ενδέχεται να είχε διαπράξει διαρρήξεις σε σπίτια της περιοχής μαζί με δύο συνεργούς του.
Σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας, η υπόθεση άρχισε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα σπίτι, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή.
Δεν έφυγαν όμως από τη γειτονιά, αλλά σε μικρή απόσταση εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι. Εκεί χτύπησε ο συναγερμός και οι δράστες απείλησαν την ιδιοκτήτρια ζητώντας της να τον απενεργοποιήσει. Στο μεταξύ, όμως, ξύπνησαν οι δύο γιοι της ιδιοκτήτριας, 25 και 23 ετών και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Κλήθηκε η αστυνομία, αλλά παρά τις έρευνες οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.
Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, πιθανόν οι ίδιοι δράστες εισέβαλαν και σε τρίτο σπίτι στην γειτονιά, ένας κάτοικος όμως τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα. Οι ληστές τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Ο 25χρονος γιος όμως της γυναίκας που απείλησαν στο προηγούμενο σπίτι, βγήκε στον δρόμο, είδε δύο άτομα να τρέχουν και τους καταδίωξε πυροβολώντας με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον 43χρονο.
Όπως ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς στους οποίους παραδόθηκε, ότι οι συγκεκριμένοι είχαν απειλήσει την μητέρα του. Μετά την πράξη του ο ίδιος παραδόθηκε στους αστυνομικούς.
Ήδη ο Δήμαρχος της Παιανίας, Γ.Δάβαρης, μιλωντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε: "«Όλη η κοινωνία της Παιανίας και ο Δήμος θα βρεθούν δίπλα στον νεαρό» αναφέροντας ότι ο 25χρονος είδε τους διαρρήκτες να απειλούν με μαχαίρι τη μητέρα του, ζητώντας της να απενεργοποιήσει τον συναγερμό της οικίας. "
Ηδη σύμφωνα με πληροφορίες του "ΕΚ" στην οδό Ευελπίδων πάνε κλούβες των ΜΑΤ καθώς ολόκληρη η Παιανία "κινητοποιείται" για να κατέβει για συμπαράσταση στον νεαρό άνδρα.
Και όμως αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός, που θα μπορούσε να αποτελέσει προνομιακό πεδίο αντιπαράθεσης, έχει έλθει σε δεύτερη μοίρα. Λόγω του περιστατικού στο πρωίνο του ΑΝΤ1. Όπου ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, κατάφερε να πέσει στην συνεχή παγίδα της θυματοποίησης της αριστεράς.
Πρόκειται για μια "αποτυχία" του πατριωτικού κινήματος, που δεν μπορεί να ... κρατήσει την μπάλα τις κρίσιμες στιγμές. Ίσως κάποιοι σοκάρονται από το περιστατικό, ίσως κάποιοι άλλοι επικροτούν τις "φάπες" κατά πολιτικών. Ήδη στα social media οι γνώμες διχάζονται. Η ουσία δεν είναι εκεί. Η ουσία είναι ότι η Χρυσή Αυγή χάνει την ευκαιρία, να υπερασπίζεται σήμερα αντί για τον εκπροσωπό της, τον νεαρό από την Παιανία. Και σε ένα μεγάλο βαθμό το ίδιο κάνει και το πατριωτικό κίνημα. Και αυτό είναι αποτυχία.

http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/11061-2012-06-07-08-27-03.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου