Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ 18ης ΙΟΥΝΙΟΥ





Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης.
του Κώστα Καρδαρά
χειρουργού
 υποψήφιου βουλευτή Καρδίτσας   του ΛΑ.Ο.Σ
.

«Βοσκοί στην μάντρα της πολιτείας οι λύκοι!
Καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι..»

Κωστής Παλαμάς

Σε πείσμα του διχαστικού κλίματος, της πόλωσης και της νεκρανάστασης του δικομματισμού με «νέους» συνεταίρους που χαρακτηρίζουν την εξέλιξη αυτής της εκλογικής αναμέτρησης, ο πολιτικός λόγος του ΛΑ.Ο.Σ., ώριμος και γόνιμος, αποτελεί όαση ελπίδας μέσα στο συγκρουσιακό χάος των αντιδιαμετρικών και δυσεφάρμοστων «προτάσεων» που στοχεύουν μάλλον στην πόλωση και το «μάντρωμα» ψηφοφόρων, παρά στην εξεύρεση λύσεως.
Το πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ. είναι η φυσική εξέλιξη και ωρίμανση εκείνου του προγράμματος που οι πρωτοπόρες του προτάσεις αντιγράφηκαν και αποτελούν σήμερα ξεκάρφωτες επικοινωνιακές προμετωπίδες και «κράχτες» στο πρόγραμμα άλλων κομμάτων κάθε πολιτικής αποχρώσεως. Οι ρεαλιστικές και απόλυτα εφαρμόσιμες προτάσεις του και η παρουσία στην Βουλή του Γιώργου Καρατζαφέρη και της κοινοβουλευτικής του ομάδος, θα αποτελέσουν τον καταλύτη και θα οδηγήσουν σε λύσεις και διεξόδους που δεν υπαγορεύονται ούτε από τα επικοινωνιακά επιτελεία για προβολή και ανάδειξη, ούτε από δεσμεύσεις σε ξένους επικυρίαρχους, αλλά μόνο από το συμφέρον της Πατρίδας και του λαού μας.
Οι συνεχιζόμενες περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. και η επαφή με τους συμπολίτες μας σε όλη την έκταση του νομού, δείχνουν μία μεγάλη, ξεκάθαρη και πέρα από κάθε αμφιβολία αντιστροφή του αρνητικού κλίματος των περασμένων εκλογών, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Είναι φανερό πως η Καρδίτσα, είναι αποφασισμένη να στήσει ένα ισχυρό προπύργιο των πατριωτικών ιδεών στη Βουλή της 18ης Ιουνίου, στο οποίο πρέπει και μπορεί να εκπροσωπηθεί άξια και ο νομός μας. 

http://www.e-grammes.gr/article.php?id=5446



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου