Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΛΑ.Ο.Σ. - Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ


Του Χρήστου Χαρίτου
αναπληρωτή γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.

Οι Έλληνες στις 6 Μαΐου πρέπει να τιμωρήσουν το πολιτικό κατεστημένο που κυβερνά αδιαλείπτως την πατρίδα μας, εδώ και 38 χρόνια. Ψηφίζοντας με λογική και όχι με το θυμικό, όπως σωστά λέει ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ οδηγούν καθημερινώς την πατρίδα μας στην εθνική υποτέλεια και τους Έλληνες στην κοινωνική εξαθλίωση. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός αποτελεί την πατριωτική επιλογή, το μόνο κόμμα που μπορεί να σπάσει τα εθνικά και κοινωνικά αδιέξοδα που δημιούργησε το πολιτικό κατεστημένο.
Ας μην γίνουμε λοιπόν και αυτή την φορά λωτοφάγοι. Ας αντισταθούμε στους κίβδηλους εκβιασμούς του κ. Σαμαρά για την ανέφικτη αυτοδυναμία του, ο οποίος έχει μετατρέψει το Ζάππειο σε sequel ταινία του Hollywood! Καμμία ανοχή στα κόμματα που χρεωκόπησαν και απαξίωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Να καταδικάσουμε τον κ. Καμμένο, που αφήνει περιθώριο να στηρίξει έως και κυβέρνηση της Αριστεράς με τον κ. Τσίπρα!
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός επαναφέρει τον πατριωτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής. Δώσαμε μεγάλες και νικηφόρες μάχες στο Ελληνικό κοινοβούλιο από το 2007. Η παρουσία ξανά μίας ισχυρής κοινοβουλευτικής ομάδος θα μπορέσει να ανατρέψει καταστάσεις και «δεδομένα». Κανένα νομοσχέδιο που μειώνει την εθνική κυριαρχία ή αντιβαίνει το δημόσιο συμφέρον, δεν πρόκειται να περάσει αμαχητί.
Θα αναδείξουμε περαιτέρω την πατριωτική ατζέντα. Θέματα όπως η λαθρομετανάστευση και η εγκληματικότητα, η διαφθορά της δημοσίας διοικήσεως, οι ανεξέλεγκτες απαιτήσεις της Τρόικα, αλλά και τα εθνικά θέματα, η είσοδος της Τουρκίας στην Ευρώπη, θα τεθούν επιτακτικώς στον δημόσιο διάλογο. Για να υπάρχει πραγματική λογοδοσία της νέας κυβερνήσεως στην Ελληνική Βουλή.
Εναπόκειται λοιπόν στον αγώνα και στην ψήφο μας. Η δύναμη του πολιτικού κατεστημένου εδράζεται στην αδυναμία των πολιτών. Όσο εμείς σκύβουμε, τόσο αυτοί επικάθονται στην πλάτη μας. Καιρός να τους αποτινάξουμε και να οικοδομήσουμε ένα μέλλον εθνικής ανεξαρτησίας και κοινωνικής αξιοπρέπειας. Να δημιουργήσουμε μία πατρίδα αντάξια της ιστορίας και του πολιτισμού της. Η δημοκρατία εδράζεται στον ενεργό πολίτη. Και ενεργός πολίτης είναι αυτός που αποφασίζει και ψηφίζει ελεύθερα, με βάση το μέλλον της πατρίδος του. Αυτό το μέλλον προασπίζει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. 

http://www.e-grammes.gr/article.php?id=5395


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου