Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ, ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!


Ούτε τους τύπους δεν κρατούν πλέον οι Τούρκοι, οι οποίοι διοργανώνουν το Σάββατο ιατρική ημερίδα στην Κομοτηνή, χωρίς καν να ενημερώσουν τον τοπικό Ιατρικό Σύλλογο 

Ούτε τους τύπους δεν κρατούν πλέον οι Τούρκοι. Γιατροί από την Τουρκία, διοργανώνουν το Σάββατο ιατρική ημερίδα στην Κομοτηνή, και δεν έκαναν τον κόπο όχι μόνο να ζητήσουν την απαραίτητη έγκριση από τον Ιατρικό Σύλλογο Ροδόπης, αλλά ούτε καν να τον ενημερώσουν!

Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμη, ότι η τουρκική πολιτεία λειτουργεί στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα στη Θράκη, σαν να πρόκειται για δική τους επικράτεια.
Η εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής, συζήτησε το θέμα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Στέλιο Κυριαζίδη, ο οποίος δεν ενημερώθηκε για το παραμικρό και το πληροφορήθηκε από τον Τύπο, αν και είθισται, όπως διευκρίνισε, οι επιστημονικές εκδηλώσεις με θέματα υγείας να γίνονται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου και κάθε φορά που υπάρχει στο προσκήνιο μια τέτοια ομιλία, να λαμβάνουν και την έγκριση του ιατρικού συλλόγου.

«Κάτι τέτοιο δεν έγινε και λυπάμαι, δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί δεν έχει λάβει γνώση ο Ιατρικός Σύλλογος, αφού εμείς είμαστε υπέρ των επιστημονικών εκδηλώσεων ανεξάρτητα από πού προέρχονται. Στην συγκεκριμένη διοργάνωση δεν γνωρίζω ούτε τα θέματα της ομιλίας, του επιστημονικού συμποσίου, της ημερήσιας επιστημονικής ημερίδας, ότι και αν είναι αυτό, το περιεχόμενο της επιστημονικής αυτής συζήτησης, τι είναι, ποιου επιπέδου είναι, βεβαίως και τα ονόματα των επιστημόνων γιατί βρίθουμε από προέδρους και καθηγητάδες πανεπιστημίων, αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο».

Πρέπει επίσης να σημειωθεί, ότι για να πραγματοποιηθεί μια επιστημονική ημερίδα στην Ελλάδα, από κάποια ιατρική εταιρία, είναι απαραίτητη η έγκριση από τον ΕΟΦ. Ίσως μετά από τη δημοσιοποίηση αυτής της αδικαιολόγητης συμπεριφοράς τουρκικού νοσοκομείου, ζητηθεί εκ των υστέρων η έγκριση, χωρίς φυσικά αυτό να αλλάζει το γεγονός ότι οι Τούρκοι βρίσκουν πολλούς στη χώρα μας, που όχι δεν αντιδρούν στην επεκτατική πολιτική τους, αλλά διακρίνονται και για την οθωμανολαγνεία  


http://kostasxan.blogspot.com/2011/12/blog-post_1627.html
http://www.voreia.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου