Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Οι πιέσεις στο ελληνικό προτεκτοράτο από τα διεθνή αφεντικά της ενιαίας οικονομικής διακυβέρνησης της ψεύτικης ευρωπαϊκής διοίκησης και των παγκόσμιων τοκογλύφων αυξάνουν επικίνδυνα. Η ώρα της μεγάλης οικονομικής σφαγής για την οριστική πολιτική κατάληψη της Πατρίδος μας έχει έρθει. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν οι εξωφρενικές απαιτήσεις των υποτιθέμενων συμμάχων και οι ένοχες ψευτοαντιρρήσεις των κατοχικών πολιτικάντηδων που όμως στην πραγματικότητα έχουν συμφωνήσει να παραδώσουν την παραγωγή και τον πλούτο της Ελλάδος δίχως τους φυσικούς της ιδιοκτήτες και αμύντορες, τους Έλληνες.


Η Αριστερά είναι ο πιο πιστός φίλος του πολιτικού καθεστώτος που δήθεν μάχεται αφού και σε συγκυβερνήσεις έχει συμμετάσχει όταν της ζητήθηκε παλιότερα και το εθνικό κράτος μάχεται ιδεολογικά και τους λαθρομετανάστες να ενσωματώσει θέλει και με την ήττα στα εθνικά μας ζητήματα είναι απολύτως σύμφωνη. Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι η μη συμμετοχή της Αριστεράς στην μνημονιακή συγκυβέρνηση στον παρόντα χρόνο δεν επιδιώχτηκε αληθώς και γι’ αυτό δεν δόθηκε. Ο διεθνισμός του κομμουνισμού δεν έχει άλλωστε καμία ουσιαστική διαφορά από την παγκοσμιοποίηση του Συστήματος. Ο διεθνισμός είναι το πολιτικό άνοιγμα των συνόρων που ακολουθεί το αντίστοιχο οικονομικό άνοιγμα της παγκοσμιοποίησης.

Η Αριστερά και οι συμμαχικοί της «αντίπαλοι» δεν θέλουν τα εθνικά σύνορα. Η αδελφοσύνη που επαγγέλλονται κάθε λογής «προοδευτικοί» εξυπηρετείται μια χαρά με την προσθήκη επιπλέον των λαθρομεταναστών που μαζί με τα πολυεθνικά συμφέροντα ρίχνουν μισθούς και ενοποιούν αγορές – σκλαβοπάζαρα. Βέβαια η Αριστερά υποτίθεται πως αντιμάχεται την εξαθλίωση των μεροκάματων. Την αντιμάχεται στηρίζοντάς την όταν επιπρόσθετα στις δικές της επιχειρήσεις οι εργαζόμενοι έχουν ήδη μειωθεί οδηγούμενοι στην ανεργία. Ποτέ όμως δεν έχει διαμαρτυρηθεί για την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα που έχουν προσφέρει οι αλλογενείς προστατευόμενοί της. Ποτέ δεν έχει αναφερθεί και ούτε πρόκειται στα στενά συμφέροντα του σιωνισμού που σπρώχνει κάθε είδους γυρολόγο στην ελληνική κοινωνία.

Αυτοί είναι οι λόγοι που τα καθεστωτικά ΜΜΕ και η προπαγάνδα του Συστήματος προβάλλουν την αριστερή δήθεν αντίδραση όταν η αληθινή εθνική αντίσταση και η αποδοχή των θέσεων του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού από τον ελληνικό λαό απαλείφονται με τρόπο προκλητικό. Γιατί εμείς θέλουμε το προνόμιο της εργασίας στην Πατρίδα μας να προσφέρεται μονάχα στους Έλληνες που μοχθούν για τον τόπο και γιατί μονάχα οι Έλληνες έχουν δικαιώματα κτήσεως στο δικό τους και μόνον σπίτι που καλείται Ελληνικό Έθνος.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός δεν ενδιαφέρεται για καμία απολύτως συγκυβέρνηση παρά μονάχα για την πολιτική συνοδοιπορία με τον Έλληνα στο Αίμα και την Ψυχή. Γιατί ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θέλει τον ελληνικό λαό Όρθιο και Ζωντανό να πλάθει το ψωμί του και να χειρίζεται το σπαθί του χωρίς εξαρτήσεις. Γιατί η εθνική μας περιουσία είναι καμωμένη μονάχα για Έλληνες και η δική μας διακυβέρνηση είναι Εθνική και Κυρίαρχη κι όχι διεθνής και ποδηγετούμενη. 

Η δική μας εθνική αντίσταση είναι γνήσια και απροκάλυπτη γιατί ο δικός μας σκοπός είναι η ολοσχερής ανατροπή του ξενοκίνητου καθεστώτος. Το δικό μας όραμα είναι η δημιουργία ενός απολύτως συμπαγούς και ενωτικού μετώπου Ελλήνων στην κατεύθυνση της οικοδομήσεως μιας Νέας Ελλάδος Κοινωνικά Δίκαιης και Εθνικά Μεγάλης. Μια Ελλάδα που θα επανέλθει στα χέρια των Ελλήνων. Η ανταγωνιστικότητα της Πατρίδος και της Εθνικής Εργασίας θα είναι το αποτέλεσμα που θα προκύψει από την προσφορά Άξιων και Υπερήφανων Ελλήνων που δεν θα είναι επαίτες αναξίων αλλά Ιδιοκτήτες της Εθνικής Γης και Στρατιώτες του Έθνους. Δουλευτήδες και προστάτες της Φυλής μας.

Εμείς ξεμπροστιάζουμε τους ελληνόφωνους ολετήρες και δεν τους κουκουλώνουμε. Δεν είμαστε η εναλλακτική αντιπολίτευση ούτε οι πρόθυμοι συνεργάτες, αλλά η Εθνικιστική Διακυβέρνηση που ερχόμαστε να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας συντρίβοντας το πολυκομματικό Σύστημα. Τα ξένα σώματα και οι δήθεν σύμμαχοι δεν έχουν καμία θέση δίπλα μας. Η θέση τους είναι εκτός των εθνικών μας συνόρων.

Η δική μας Τάξη Πραγμάτων που φέρνουμε μέσα από την αντίσταση σε κάθε σημείο της καθημαγμένης Πατρίδος είναι μια Ελληνική Τάξη Πραγμάτων. Και η δική μας αδελφοσύνη δεν είναι «προοδευτική», αλλά προσφέρεται σε κάθε ελληνική ψυχή, ελεύθερη και σκλαβωμένη μα αδούλωτη, κάτω από τη στέγη μιας Μεγάλης και Ελεύθερης Ελλάδας. Ο δικός επιχειρηματίας, ο δικός μας εργάτης, ο δικός μας παραγωγός, ο δικός μας πολίτης είναι φυλετικά αδελφός. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΛΛΗΝΑΣ. Και το δικό μας σάλπισμα αντίστασης και αγώνα είναι κάλεσμα συσπείρωσης στον Εθνικισμό της Πατρίδος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου