Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣ


Όλοι στο ΣτΕ, για να σταματήσουμε την αριστερή υστερία κατά της ελληνικής κοινωνίας


Πανικός έχει καταλάβει τους αριστεριστές και το «προοδευτικό» & νεοφιλελεύθερο σινάφι που επιδίδεται στην κοινωνική μηχανική μέσω του δικαιωματισμού, ενόψει της εξ αναβολής συνεδρίασης για το λαθρονομοσχέδιο, κατά του οποίου προσέφυγε ο δικηγόρος Γιάννης Ανδριόπουλος (στη συζήτηση παρέστη εξ ονόματός του, η δικηγόρος Χριστίνα Τσαμπάζη).

Και προσπάθησαν, με συνεντεύξεις Τύπου της ΚΕΕΡΦΑ τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στην ΕΣΗΕΑ και μια αργότερα, στο ίδιο μέρος, αλλά και με την αναγγελία αντιφασιστικού συλλαλητηρίου στην Ομόνοια αλλά και με την αποκήρυξη της «επίθεσης στο δικαίωμα ιθαγένειας» (σ. σ. από ποια διάταξη του διεθνούς δικαίου προκύπτει αυτό;) στην Ομόνοια και ομιλητές κάτι εμπλεκόμενους στη σύνταξη του αντεθνικού νομοσχεδίου, όπως ο Δημήτρης Χριστόπουλος, αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (αυτών που κατά την αριστερά δεν φαίνεται να έχουν οι Ελληνίδες που βιάζονται μέσα στα σπίτια τους από λαθρομετανάστες) και πανεπιστημιακός στο Πάντειο, και όπως ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, ένας Ρεζά Γολαμί, εκπρόσωπος των Αφγανών Πολιτικών (;) Προσφύγων (δημοκρατία δεν εγκατέστησε η Δύση εκεί;), ένας Νικόδημος Κινούα Μαϊνά, κάποιας οργάνωσης ASANTE των μεταναστών δεύτερης γενιάς, ένας ομοεθνής του Σύριου διαρρήκτη που δημιούργησε το γνωστό θέμα που προκάλεσε ταραχές, εν ονόματι Χάλα Ακάρι, επικεφαλής ενός συριακού συλλόγου εν ονόματι «Αλμάριφα», μια Έμυ Τζίβα, συνδικαλίστρια τραπεζοϋπάλληλος και φυσικά, ο «πολύς» αντιρατσιστής και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, Πέτρος Κωνσταντίνου.

Στην εκδήλωση της Τρίτης, στην ΕΣΗΕΑ, εκπρόσωποι της Εθνικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προσπάθησαν να κινητοποιήσουν αριστερό κόσμο με τίτλους όπως «η ακροδεξιά στην κυβέρνηση-όπισθεν ολοταχώς», ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης, καθώς η διαφαινόμενη ήττα τους, θα τους γυρίσει πάρα πολλά χρόνια πίσω και ομιλητές τους Δημήτρη Χριστόπουλο (πάλι), τη δικηγόρο Αμάντα Παπαιωάννου, «μέλη μεταναστευτικών συλλογικοτήτων».

Να υπενθυμίσουμε εδώ την πρώτη απόφαση-κόλαφο για την κυβέρνηση και την πολιτική της στο θέμα της ιθαγένειας, που εξέδωσε το Δ' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο δέχθηκε την αίτηση του δικηγόρου Γιάννη Ανδριόπουλου κατά του υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και κατά άλλων παρεμβαινόντων, μεταξύ των οποίων και η Ελληνική Ένωση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, που ζητά να ακυρωθεί ο νόμος 3838/2010.

Το ζήτημα παραπέμφθηκε τότε στην Ολομέλεια του ΣτΕ. Την Παρασκευή λοιπόν, κρίνεται οριστικά η συνταγματικότητα της μαζικής αυτόματης χορήγησης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, με κριτήριο τη γέννησή τους στην Ελλάδα ή τη φοίτησή τους έξι χρόνια σε ελληνικό σχολείο, καθώς και η συνταγματικότητα συμμετοχής των αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές (που ενδεχομένως έδωσε και τη νίκη σε κάποιους δημάρχους του ΠΑΣΟΚ & αριστεράς).

Καλό θα ήταν όλοι οι πατριώτες να δώσουν το πρωί της Παρασκευής το παρόν, φέροντας μαζί τους οπωσδήποτε την αστυνομική τους ταυτότητα, ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια ακύρωσης ενός αντισυνταγματικού «νόμου» (και της προσπάθειας ακύρωσης του εθνικού χαρακτήρα του ελληνικού κράτους), ο οποίος αν συνεχίσει να εφαρμόζεται, θα διαλύσει τον εθνικό κορμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου