Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA - ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗ

 
 
Γράφει ο Στέλιος Ίκαρος
 
Εδώ και πάρα πολύ καιρό το γενετικό υλικό των Ελλήνων γίνεται αντικείμενο συζήτησης από πολλούς. Ξένοι, Ευρω-πέοι, αμόρφωτοι Γερμανοί, Ελληνες-Ανθέλληνες, αναφέροντε στο ελληνικό DNA.
Λένε πως είμαστε Σλάβοι, Άραβες η ακόμα και τούρκοι!!!
Εγώ όμως δεν μπορώ να δεχθώ τέτοιες γελοίες θεωρίες, που δεν βασίζοντε πουθενά και τους απαντώ.
Τους απαντώ βασιζόμενος σε γεγονότα 71 χρόνια πριν. Σε γεγονότα από τα οποία όλος ο κόσμος έμαθε τι εστί Ελληνας, που ενώ όλοι μας θεωρούσαν χαμένους από πρώτο χέρι, εμείς δώσαμε ένα γερό μάθημα σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
Μιλάω για τα γεγονότα του 40, όταν ο <συνάδελφος> του Χίτλερ έκανε ένα τεραστιο Λάθος αποφασίζοντας να πατήσει πόδι στα ένδοξα εδάφη της Πατρίδος μας.
Από ένα ιστορικό ΟΧΙ ξεκίνησε η πανωλεθρία των Ιταλών ιμπεριαλιστών.
Ήταν τότες που οι έλληνες πολίτες και στρατιώτες, έβαλαν το εθνικό συμφέρον πάνω από όλα. Ήταν τότες που ο Ιωάννης Μεταξάς ακολούθησε τις εντολές του λαού και έστειλε τους Ελληνες ήρωες να αποκρούσουν τον ιταλικό στρατό. Έλληνες και Ελληνίδες έγιναν ένα σώμα μία ψυχή και πολέμησαν όλοι μαζί και ο καθένας με τον τρόπο του.  Τα πρόβατα έφαγαν τους  λύκους.
Το αποτέλεσμα το γνωρίζετε όλοι. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ .
Το ίδιο έγινε και με τους γερμανούς ναζιστές, όπου αν και οι μεγάλες πόλεις είχαν συνθηκολογήσει τα ελληνικά οχυρά ηταν ακόμα απόρθητα.
Ήταν τότε που εθνικιστές, πατριώτες, δεξιοί, αριστεροί άφησαν τις κομματικές διαμάχες στην άκρη και έγιναν μία γροθιά.
Αν όπως λένε είμασταν σλάβοι, απόγονοι των εβραίων, αν είχαμε εκτουρκιστεί τι θα είχαμε κατορθώσει??? Θα είχαμε παραδοθεί, εξαγοραστεί, γενικώς θα είχαμε καταστραφεί.
Και μια που προανέφερα την έκφραση ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στον προδότη που μας κυβερνά. Αν Γιωργάκη αγαπούσες την Ελλάδα, αν είχες πραγματικά στο νου σου την φράση εθνικό συμφέρον και οχι το προσωπικό, θα είχες πετάξει στον δρόμο την ξεφτιλισμένη Διαμαντοπούλου , θα είχες κρεμάσει τον ανθέλληνα Πάγκαλο και βεβαίως θα είχες κρεμαστεί ο ίδιος.
Ότι δεν κατάφεραν οι Ιταλοί, το επιδιώκουν και ίσως το καταφέρουν οι κυβερνήτες μας,  με την λάθος παιδεία, με την τηλεόραση και  με την προπαγάνδα, με την εκπόρνευση ανηλίκων και με τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών.
Αλλά να είστε σίγουροι, ότι ο ελληνικός λαός δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. ¨Οπως το 420 π.Χ., το 21, το 40, όπως διώξαμε τους ιταλούς, τους πέρσες και τους τούρκους, έτσι θα πράξει και τώρα. 
Ένα ξένο τραγούδι λέει τα εξής : To the right, to the left, we will fight to the death!!!  Που αυτό σημαίνει πόλεμος!!!!
Θα έρθει η ώρα των Ελλήνων θα έρθει η ώρα της αλήθειας, η ώρα της Επανάστασης. Θα έρθει η ώρα για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
Η Ελλάδα θα γίνει πάλι πρότυπο. Οι Έλληνες θα πολεμήσουν και πάλι ως Έλληνες. Όπως στις Θερμοπύλες, όπως στα κάστρα της Πελοπονήσου, όπως στα βουνά της Πίνδου. Γιατί πάνω από όλα είμαστε Έλληνες και το DΝΑ μας είναι αυθεντικό ελληνικό.
Καλή επανάσταση και καλή Λευτεριά. 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου