Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ) ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ)

Οι άνθρωποι της κυβέρνησης, είναι εκτός τόπου και χρόνου. Η ΕΛΑΣ μπορεί και κάνει τη δουλειά της, όμως τα πολυπολιτισμικά πειράματα και προστάγματα της κυβέρνησης, της «δένουν» κατά πολύ τα χέρια... Σήμερα, απεστάλησαν στους πολιτικούς συντάκτες κάποια ενημερωτικά σημειώματα, που αφορούσαν σε τρεις τομείς, μεταξύ των οποίων και η «προστασία του πολίτη», όρο που η ίδια η κυβέρνηση έχει ξεφτιλίσει εντελώς.
Μία μόλις ημέρα μετά την εξιχνίαση ης απαγωγής από Κογκολέζους μιας 14χρονης ομοεθνούς μας και την ομηρία της σε διαμέρισμα 12 (!) Αφρικανών στον Άγιο Παντελεήμονα (ο ΣΥΡΙΖΑ και καμία φιλομεταναστευτική ΜΚΟ δεν θα βγάλουν ανακοίνωση για το συμβάν), δύο μόλις ημέρες μετά την αιματηρή ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Άνω Γλυφάδα (οδός Γούναρη), που είχε το σοβαρό τραυματισμό μιας γυναίκας που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ, λίγο μετά την ανακάλυψη πολύ μεγάλης ποσότητας χασίς στην κατοχή Αλβανού στη Θεσπρωτία, αλλά και αλβανικής συμμοριών που διακινούσαν ναρκωτικά στον Κολωνό αλλά και άλλης, που διακινούσε στα Μάλια της Κρήτης, αλλά και τη σύλληψη άλλου αλλοδαπού για τον ίδιο λόγο στη Φλώρινα, λόγο μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας από τρεις Αλβανούς του κοινοτάρχη του Πύργου Βοιωτίας (διαφεύγουν της σύλληψης και καταζητούνται), έχει γίνει το εξής: τα νέα μέτρα, έχουν καθαρά «οικονομίστικο» & φοροσυλλεκτικό χαρακτήρα και ας χύνεται αίμα ελληνικό στους δρόμους.
Προσέξτε: Για πρώτη φορά εντατικοποιούνται αποτελεσματικά οι έλεγχοι κάθε είδους μέσων (χερσαίων και θαλάσσιων) με σκοπό την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων ναυτιλίας... Από την αρχή του χρόνου από τις υπηρεσίες Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής κατασχέθηκαν 16 πλοία, 25 φορτηγά, 8 Ι.Χ., και συνελήφθησαν 152 άτομα που συμμετείχαν σε διακίνηση 17.965.000 πακέτων με λαθραία τσιγάρα. Οι διαφυγόντες δασμοί υπολογίζονται σε 59.132.000 ευρώ... Από την αρχή του έτους εντοπίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας 50 αποθήκες με προϊόντα παραεμπορίου , τα οποία κατασχέθηκαν και η αξία τους ξεπερνούσε τα 210 εκ ευρώ... Κατασχέθηκαν στην Αργολίδα και τη Λακωνία 2 εκατομμύρια πακέτα με λαθραία τσιγάρα. Και οι διαφυγόντες φόροι ξεπερνούσαν τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εντοπίσει δεκάδες ελληνικές ιστοσελίδες με παράνομα παίγνια. Από τον ηλεκτρονικό τζόγο, το ελληνικό δημόσιο χάνει 5 - 7 δις ευρώ το χρόνο.
Και κάπου εκεί, μαθαίνουμε ότι από την Ελληνική Αστυνομία, στη Λάρισα, εξιχνιάστηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, εμπόριο όπλων και ναρκωτικών στην περιοχή της Θεσσαλίας. Και 220 άτομα είναι αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη και ότι εξαρθρώθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία τέσσερις μεγάλες εγκληματικές οργανώσεις νονών της νύχτας που δρούσαν σε Αθήνα, Κόρινθο και Αιτωλοακαρνανία. Και τώρα αντιμετωπίζουν τη Δικαιοσύνη 217 άτομα. Πάλι καλά, γιατί θα νομίζαμε ότι έχουμε να κάνουμε με τον... ΣΔΟΕ!
Ε.Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου