Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ


 Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος




ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ 300.000 ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΜΕ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ
1) Ετυμολογία και παραδειγματική ιστορία και γεωγραφία

Οι ιθαγενείς, οι εντόπιοι δηλαδή, είναι οι απευθείας εκ τους ιδίου γένους προερχόμενοι, έχουν την ίδια φυλετική καταγωγή και είναι αυτόχθονες, της ίδιας Γής γεννήματα. Οι άλλοι που υποχθόνια θέλουν ως αλλογενείς να τους υποσκάψουν, είναι ξένοι στον τόπο τους και ως ξενιστές θέλουν να τους κατακυριεύσουν. Οι αβορίγινοι-αυτόχθονες (ιθαγενείς) της Αυστραλίας-Νέας Ζηλανδίας, (Ωκεανίας )κατακυριεύθηκαν από τους Αγγλοσάξονεςεποίκους. Οι Αμερικανοί =Ευρωπαίοι έποικοι ( αντί για του ορθώς Κολομβιανοί) κατάσφαξαν τους ιθαγενείς που δεν ήταν βέβαια Ινδοί, αλλά ερυθρόδερμοι ιθαγενείς. Οι Σελτζούκοι Τούρκοι, από νομαδική φυλή που ήταν της ασιατικής στέπας και μισθοφόροι του Βυζαντίου, έγιναν προπομπός της διάλυσης και της άλωσης της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας από τους Οθωμανούς. H κίτρινη φυλή τα τελευταία τετρακόσια χρόνια κατέλαβε και εποίκησε κατακρεουργώντας την λευκή φυλή της Ιαπωνίας (Αϊνού, Ίωνες;).
2)Εθνική συνείδηση και ταυτότητα
Τα έθνη (έτνεα- Ομηρικά )ως πλήθη κοινής φυλετικής καταγωγής, γλώσσας , θρησκείας, πολιτισμού, ιστορίας, ηθών, εθίμων, έχουν την συνείδηση της κοινής ιστορικής τους διαδρομής και ενώνουν τα μέλη του γένους τους στην κοινή συλλογική τους συνείδηση. Ο όρος γένος κυριάρχησε στην Δύση με τον όρο NATION (εκ του ελληνικού νάσκω= γεννώ), αντιδάνειο που κακώς μεταφράζεται σε έθνος. Στην Ελλάδα ο φυλετικός όρος γένος που χρησιμοποιήθηκε αρχικά το 1821 ως «επανάσταση του γένους», έγινε συνώνυμος με τον μετέπειτα όρο έθνος= πλήθος που πιστοποιεί την αφομοιωτική και επικρατούσα πολιτισμικά Ελληνική παρουσία. Έχουμε αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα στην πατρίδα μας να παραμείνουμε λαϊκά κυρίαρχοι και εθνικά ανεξάρτητοι. Να είμαστε πλειοψηφία στον τόπο μας που μας ανήκει.
3) Η πολιτογράφηση, η ιθαγένεια και η υπηκοότητα
Πολίτης είναι ο έχων πολιτικά δικαιώματα, δεν είναι ποτέ ιδιώτης (περιφρονητική έννοια σε όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες). Ούτε επίσης ταυτίζεται με τον κάτοικο του άστεως και δεν είναι ακατάληπτα αστείος και προκαλών τον γέλωτα και την ιλαρότητα. Για να αναχθεί ο ιδιώτης σε πολίτη έχει τεράστιο δρόμο να διανύσει!! Για να αποκτήσει ο μέτοικος πολιτικά δικαιώματα (στην αρχαία Αθήνα δεν τα δικαιούταν), οφείλει ως δορυφόρος (όποιος βαστάει τα δόρατα του πολεμιστή) να δοκιμαστεί και να επιδείξει ανδρεία!! Ο όρος πολιτογράφηση (cittandinanza) στη δυτική Ευρώπη είναι σήμερα ταυτόσημος με τον κάτοικο. Η ιθαγένεια, που μεταφράζεται κακώς σε πολιτογράφηση, είναι ιδιότητα των αυτοχθόνων, ομοεθνών και του ιδίου γένους καταγόμενων, δεν είναι νομικά ανθρώπινο δικαίωμα για τους μετανάστες, αλλά αφορά μόνο αυτούς που έχουν τουλάχιστον έναν εκ των δύο γονέων ιθαγενή. Οι αποικιοκρατικές χώρες της Δύσης, επειδή έχουν ενοχική σχέση με τους λαούς (ιθαγενείς) που κατέλαβαν και εξανδραπόδισαν (πολιτισμικός ιμπεριαλισμός= επεκτατισμός) δίνουν στις πρώην αποικίες τους προσβασιμότητα μετοίκησης στο μητροπολιτικό τους κράτος. Η ιθαγένεια είναι αυτογενής ιδιότητα δεν αποδίδεται, αλλά κληρονομείται!! Είναι η διαδοχή των γενών και μόνο έτσι προσδιορίζεται. Η υπηκοότητα είναι όρος υπακοής και πειθαρχίας στο κράτος αφορά την συμμόρφωση με τους κανόνες της πολιτείας, είναι όρος παραδοχής της υποταγής στην εξουσία του κράτους διαμονής. Η υπηκοότητα αποκτάται υπό προϋποθέσεις και αφαιρείται αν αυτές δεν τηρηθούν!! Για παράδειγμα αν αποδειχθεί ότι είναι εγκληματίας, τότε του αφαιρείται η υπηκοότητα σε αντίθεση με την ιθαγένεια που συνοδεύει τον ιθαγενή για πάντα!! Το σύστημα δικαίου μας πάσχει αφάνταστα στον ορισμό των παραπάνω εννοιών. Τις ταυτίζουν όλες με τo κατ αυτούς ζητούμενο που είναι το «δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι», αυτό είναι και το πονηρό σημείο του σχεδίου των κατοχικών δυνάμεων της ελληνικής χώρας.
4) Η κατασκευή τεχνητών εθνικών μειονοτήτων και η οργανωμένη εισαγωγή τους
Το γεωπολιτικό σχέδιο στην περιοχή περιλαμβάνει στην βόρεια Ελλάδα ένα ψευτοέθνος-κράτος που θα αποτελείται από σύγχρονους μεταλλαγμένους σλάβους ( δήθεν μακεδόνες)!! Ο εθνικός γενιτσαρισμός περιλαμβάνει επίσης και ένα θρακικό ημιαυτόνομο κράτος, με την συστηματική τουρκοποίηση των πομάκων. Ακόμη την φραγκολεβαντίνικη αποσκίρτηση των Κερκυραίων. Όλα τα αυτονομιστικά κινήματα των μεσογειακών νήσων έχουν τον ίδιο υποκινητή και σχεδιαστή( Σικελία-Σαρδηνία-Κορσική-Κρήτη). Την τεχνητή, μέσω ιστορικής και πολιτισμικής παραχάραξης, σημιτοποίηση των Κρητών την έχει αναλάβει ειδικό επιτελείο. Μην αγνοούμε την ισλαμική επικράτηση ( κατεξοχήν πακιστανοποίηση) των Αθηνών με όραμα μια νέα βαβέλ εθνών, θρησκειών, και τριτοφυλετικών (ομοφυλοφιλικών) κοινοτήτων. Ο όρος πακιστανική κοινότητα, που στην πράξη σημαίνει φυλαρχική κηδεμονία των μεταναστών δεν είναι αθώος. Οι λαθρομετανάστες εισβολείς είναι το μέσο ανατροπής των συσχετισμών στην Ευρώπη και πρώτο μέλημα των ΗΠΑ για να διαλύσουν την ευρωπαϊκή συνοχή. Η ίδρυση μειονοτικών κομμάτων και η εκπροσώπηση τους στην Ελληνική Βουλή είναι ο συνειδητός στόχος του Γιώργου Παπανδρέου και μόνο χαμέρποντες εξουσιογλύφτες κάνουν πως δεν το αντιλαμβάνονται!! Σε δέκα χρόνια αν περάσουν,τα σχέδια τους, (που δεν θα τους το επιτρέψουμε), θα γεμίσει η Βουλή από Μεχμέτ, Ζαμίρ και Χασάν και η χώρα από μιναρέδες…..
5) Ο διαμελισμός της χώρας μέσα από την αυτονόμηση των νέων περιφερειακών κυβερνήσεων
Αν σήμερα ένας απλός αγρότης μπορεί να συναντά τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας σκεφθείτε τι θα προέκυπτε αν αυτός ήταν η κ Καραχασάν εκλεγμένη περιφερειάρχης!! Άσχετα αν ο Ικτίνος και ο Καλλικράτης έφαγαν χρήματα από την κατασκευή του Παρθενώνα, αυτό το δημόσιο έργο είναι το μόνο που απόσβεσε το κόστος του και δίνει στην χώρα τεράστια και ανεκτίμητη αίγλη και ισχύ!! Είναι φανερό ότι οι αυτονομημένες και αλληλοσυγκρουόμενες περιφέρειες έχουν άλλο σκοπό από μια αποσυγκέντρωση αρμοδιοτήτων…
6) Η προπαγάνδα της Νέας Τάξης
Κατηγορούν τον πιο φιλόξενο λαό του κόσμου για ξενοφοβία!! Έγιναν δουλικά ξενόφιλοι. Μας εγκαλούν για ρατσισμό εμάς που λέμε τον μαύρο μαυρούλη και τον φροντίζουμε!! Αυτοί οι ανθέλληνες-μισέλληνες ρατσιστές!! Αυτοί που πάσχουν από λαοφοβία!! Για όσους από αυτούς είναι αλλογενείς μπορούμε να το ερμηνεύσουμε, για τους αλλότριους ισχύουν άλλα κριτήρια: «χαφιέδες είναι και μίσθαρνα όργανα της παγκοσμιοποίησης». Άλλο ανθρώπινα, άλλο ατομικά, άλλο πολιτικά δικαιώματα. Τα ανθρώπινα τα σεβόμαστε, τα ατομικά ως απόλυτος μοναχικός αυτοπροσδιορισμός τα ανεχόμαστε, τα πολιτικά δεν τα χαρίζουμε !! Είναι κληρονομιά των προγόνων μας που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας!! Τα δίνουμε με το σταγονόμετρο και με δίκαιη κρίση σε όποιον αγαπά την Ελλάδα και την σημαία της!! Όχι σαν κι αυτούς που την καίνε και την ξηλώνουν από τα εθνόσημα των αστυνομικών!! (εγκύκλιος ΠΑΣΟΚ –Χρυσοχοΐδη Γενάρης 2010).
7) Το ΠΑΣΟΚΚΚΕΣΥΡΙΖΑΙΚΟ συνονθύλευμα υπηρετεί την σύγχρονη Αμερικανοκρατία
Όταν εφαρμόζεις τις εντολές των ΗΠΑ ενώ το παίζεις αριστερός μόνο γέλωτα δεν προκαλείς!! Από πού και ως πού την απαίτηση των ΗΠΑ για ανοικτά σύνορα και ξέφραγα αμπέλια θα την δεχθούν οι Έλληνες ως προοδευτική; Όταν οι ΗΠΑ έχουν ένα τεράστιο συρματόπλεγμα-τείχος στο Μεξικό; Όταν ακολουθείς τον δρόμο του Κλίντον για τον σοσιαλισμό λάθος δρόμος τράβηξες… Όσοι εξακολουθούν να παραμένουν αντιιμπεριαλιστές, ας πάψουν να σέρνονται πίσω από τα μιμητικά κακέκτυπα των ΗΠΑ. Άλλο διεθνισμός που σημαίνει ισότιμη αλληλεγγύη εθνών και άλλο ταξικός προλεταριακός η αστικός κοσμοπολιτισμός που σημαίνει στην πράξη υποταγή στο παγκόσμιο κεφάλαιο. Η ιδεολογικά παροπλισμένη και πολιτικά παγιδευμένη στα νεοταξικά ιδεολογήματα αριστερά είναι η καλύτερη τροφός της κερδοσκοπικής κεφαλαιοκρατίας.
8) Ο ΛΑ.Ο.Σ το κόμμα του μέτρου
Η λελογισμένη ποσόστωση μεταναστών, ο προσδιορισμός του ποιοί, πόσοι, από πού και πόσο χρόνο θα μείνουν στην χώρα μας με τον όρο να σεβαστούν την αρχή «όπως τα βρήκατε και όχι όπως τα ξέρατε» είναι η δύναμη μας. Εμείς είμαστε πλέον το κίνημα ανατροπής των αρνητικών εξελίξεων στην χώρα. Είμαστε η δύναμη ανατροπής. Ενώνουμε τις Εθνικές-Λαϊκές δυνάμεις της χώρας σε ένα νέο μεγάλο κίνημα που θα αφυπνίσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Έχουμε την ιστορική δυνατότητα εδραιώσουμε μια νέα, σταθερή, υπεύθυνη πολιτική παρουσία που θα βγάλει τον τόπο από το τέλμα και την σήψη και θα ξανακάνει τους Έλληνες Εθνικά περήφανους.
http://www.metharros.gr/modules/article/view.article.php/90/c8



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου