Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΑ ΙΔΟΥ Η ΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ


Προσημειώνουν την γη των πατέρων μας οι ψευτοσύμμαχοι του καθεστώτος και οι εξουσιαστές μας μιλούν για την ανάπτυξη που θα μας φέρουν. Μιλάνε για πρόσθετους χρόνους βοήθειας και δανεικά από τους δήθεν διασώστες χωρίς να μας λένε πως εξασφαλίζουν περισσότερο χρόνο στο νεοταξικό πλιάτσικο και απώλεια μεγαλύτερη εθνικής γης και κυριαρχίας. Μας είπαν πως θα μειώσουν το χρέος από κοινού πολιτικάντηδες και γυρολόγοι χρηματάνθρωποι για να μας πουν πως το φτηνό ξεπούλημα του πλούτου μας είναι το έπαθλο των ψευτοσωτήρων!

Όταν έχουμε φτάσει στο σημείο να γυρεύουν μερτικό μέχρι και οι Αλβανοί στο Ιόνιο και όταν οι Τούρκοι μεταβάλλουν σύνορα στην Κύπρο κάτω από το αδιάφορο βλέμμα των διεθνών «ειρηνευτικών» δυνάμεων, τότε αυτό σημαίνει πως οι πάντες έχουν αντιληφθεί πως η Ελλάς έχει αφήσει αφύλαχτο το κοινό μυστικό και σύγχρονο χρυσόμαλλο δέρας. Έχουν καταλάβει πως οι προσκυνημένοι από όλες τις πλευρές έχουν εγκαταλείψει έκθετη τη γη μας και σπεύδουν να μας τη μαγαρίσουν προς όφελος τους.

Έλληνα, ιδού η γη σου και δύναμή σου. Αυτήν πρέπει να προφυλάξεις, σ’ αυτήν πρέπει να στηριχθείς και αυτή θα σου φέρει την ποθητή ανάπτυξη. Μήτε τα ξένα χρήματα μήτε οι ετεροβαρείς συνεργασίες μήτε οι ενιαίες οικονομικές διακυβερνήσεις γεννούν εθνική ανεξαρτησία και αυτοκυριαρχία.

Για να έχεις εθνική ανεξαρτησία πρέπει απαραιτήτως να διαθέτεις επάρκεια αγαθών και έλεγχο του πλούτου που παράγει το έθνος σε στεριά και θάλασσα. Να βγάζεις μονάχος σου το ψωμί και την ενέργεια που κινεί τα πράματα στην αγορά και τη θέρμανση στο σπίτι. Αλλά κι αν ακόμη κινηθείς αρχικά με πρόχειρα μέσα, την επάρκεια αγαθών την κρατάς ακόμη και με γυμνά χέρια, αφού αυτή σου στρώνει το τραπέζι και σου παράγει εθνικό προϊόν.

Η μεγάλη αλήθεια που κρύβουν οι πολέμιοι της Εθνικής Ιδέας και αναδεικνύει μονάχα το Εθνικιστικό Κίνημα αποκαλύπτεται σε όλο το μεγαλείο της ακόμη και μέσα στην θύελλα της οικονομικής εισβολής. Από την πρώτη στιγμή που οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες άνοιξαν προσυνεννοημένα τις πύλες της χώρας στους τοκογλύφους του διεθνιστικού νεοταξισμού, αυτοί στράφηκαν αμέσως στην απομάκρυνση του ελληνικού λαού από την παραγωγική διαδικασία.

Το έργο το ξεκίνησαν οι ντόπιοι νεοταξίτες πιο πριν με την μετατροπή της Ελλάδος σε χώρα παροχής υπηρεσιών με την αποβιομηχάνιση και το ξεχαρβάλωμα της αγροτικής ασχολίας με επιδοτήσεις και ξένο δανεικό χρήμα. Τώρα οι «δανειστές» χρησιμοποιούν τους πολιτικούς τους υπαλλήλους για να φορολογήσουν σπίτια, χωράφια και παραγωγικές μονάδες ενώ ξεπουλούν την εθνική περιουσία και τους υδρογονάνθρακες. Προχωρούν στην απαλλοτρίωση πάσης δυνατότητας εθνικής ανασυγκρότησης οδηγώντας μας με την παράλληλη εκμηδένιση των αποδοχών στην λιμοκτονία και την αληθινή χρεοκοπία.

Αν λειτουργήσει το εργοστάσιο και σκαφτεί το χωράφι, τότε η Ελλάς θα εξακολουθήσει να θρέφει το λαό και τα παιδιά της ανεξαρτήτως της οικονομικής καταστάσεως στον υπόλοιπο κόσμο. Σκεφτείτε πως γίνονται μέχρι σήμερα οι πληρωμές μισθών και συντάξεων, όσα από αυτά έχουν απομείνει και στο βαθμό που έχουν απομείνει, όταν τα δισεκατομμύρια των μνημονίων δεν έχουν αποδώσει ούτε ένα ευρώ στην ελληνική οικονομία και αγορά εργασίας. Και δώστε ευθύς αμέσως την απάντηση κοιτάζοντας τα χέρια σας και το χώμα που πατάτε. Αυτά σας παρέχουν όσα ακόμη βαστάτε δικά σας και γι’ αυτό θέλουν να σας τα πάρουν κρατώντας σας μακριά από το μέγα φυσικό εργαστήρι της Φυλής μας.

Αυτό που μας έχει συμβεί όλα τα χρόνια της υποτιθέμενης δημοκρατίας και εσχάτως μνημονιοκρατίας, της αληθούς ξενοκρατίας που μας κυβερνάει δηλαδή στην πραγματικότητα, είναι η αποσύνδεση της εργασίας από την πραγματική οικονομία. Είναι το ξήλωμα ή το καταχώνιασμα προϊόντων και ύλης με την αντικατάσταση αυτών από ξένα εισαγόμενα υποκατάστατα και με την εισαγωγή στον ελληνικό τρόπο ζωής της υπερκατανάλωσης. Η προτίμηση στην ξένη αφθονία που ενισχύθηκε με την αντίστοιχη νομισματική πολιτική. Τα δανεικά στην αρχή και η αντικατάσταση της δραχμής από το ευρώ στη συνέχεια. Όμως η έλευση αυτή έρχεται πάντα για να συμβεί αυτό που ήδη ζούμε. Για την εξάρτηση, το αδυνάτισμα της αυτάρκειας και την ειρηνική κατάληψη του έθνους.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές υποστηρίζουμε με πάθος την επιστροφή του Έλληνα στη γη του. Θα σπάσουμε τα συμβόλαια και τα μνημόνια της υποθήκευσης της εθνικής μας περιουσίας και θα κινήσουμε αμέσως να την αξιοποιήσουμε. Το καταχώνιασμα του γεωφυσικού μας πλούτου θα αντικατασταθεί από τις ενέργειες της αντλήσεώς του. Η ενέργεια κινεί τα δυνατά έθνη και στηρίζει την παραγωγική διαδικασία. Αυτή είναι η αποστολή της κι όχι ο συμψηφισμός με τα φτιαχτά χρέη και το ξεπούλημα.

Η ελληνική εργασία μέσα στο χωράφι και ανάμεσα στη θάλασσα δίνουν την τροφή και το εισόδημα που χρειάζεται η ελληνική οικογένεια. Τότε θα στηριχθεί και το ελληνικό εργοστάσιο που θα φτιάξει το ελληνικό ένδυμα και θα καλύψει πάσα άμεση ανάγκη. Η ελληνική γη είναι το φυλακτό της Πατρίδος μας. Έχει ακόμα χρυσό και ασήμι και ουράνιο και ό,τι άλλο χρειαζόμαστε για κατανάλωση, ανάπτυξη και για στρατιωτικά μέσα ακόμη. Ιδού η δύναμη της Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Type rest of the post here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου