Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ...Η ΔΙΠΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΑΥΘΑ ΧΟΛΕΡΙΚΟΙ

Ο χαρακτηρισμός είναι δάνειο από την γραφίδα του κ. Γ. Χαρβαλιά της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ποιους αφορά; Όλους εκείνους που στο παρελθόν υμνούσαν την κ. Μέρκελ, την Τρόικα, τα μνημόνια και τα συνεπακόλουθα.

Αυτοί που αρνούνται το δικαίωμα σε μια άλλη πιο υπερήφανη πολιτική της χώρας. Μεγάλο το ρίσκο διαλαλούν όπου σταθούν και μπορούν ποντάροντας ακόμα – οι ανόητοι- στη στρατηγική του φόβου που εκτόξευσε τον κ. Τσίπρα σ’ ανέλπιστα ποσοστά προσφάτως. Αυτοί οι αμετανόητοι θαυμαστές του κ. Τόμσεν και των ανθρωποφάγων της λιτότητας.
Αυτοί έχουν μια προσευχή, μια ευχή και Μία επιθυμία.
Ν’ αποτύχουν, να σπάσουν την μούρη τους στις Βρυξέλες Τσίπρας, Βαρουφάκης και να δικαιωθεί η ραγιαδιστική εμμονή τους που επί πέντε χρόνια έθεταν την κ. Μέρκελ υπεράνω κάθε ελληνικής ανάγκης.
Οι χολερικοί
Σκέφτονται με το κακοποιό μυαλό τους «Αν πετύχει έστω κατ’ ελάχιστον ο Τσίπρας και οι περί αυτόν, εμείς που τόσα χρόνια σκύβαμε το κεφάλι που θα κρυφτούμε ;»
Έχουν δίκιο
Αν πετύχει την αποστολή της η νέα κυβέρνηση της χώρας, αν έστω και τμήμα της εκχωρηθείσης αξιοπρέπειας επιστρέψει στις ψυχές των Ελλήνων οι «νεοφιλελεύθεροι » της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο ΠΟΤΑΜΙσιος κλώνος τους τι θ’ απολογηθούν; 
Η μάχη λοιπόν, είναι διπλή. Με τους όποιους  « χολερικούς» συμμάχους αλλά και τους ενταύθα ομοϊδεάτες τους. 
Οι εδώ « χολερικοί» αντιμετωπίζονται θέλω να πιστεύω αποτελεσματικά από τους αυθορμήτους (;) συγκεντρωμένους στην πλατείες, παρά την αμέριστη βοήθεια που έχουν από αμετανόητα ΜΜΕ και διάφορες προσφερόμενες γραφίδες. Οι πολίτες λειτουργούν ως μοχλός πίεσης στην απόπειρα διαρρήξεως ενός εθνικού φρονήματος που αυτοκαλλιεργείται στις κοινωνίες.
Οι εκεί , όσο και να το παίξουν άνετοι είναι στριμωγμένοι πέρα από τα οικονομικά πολλαπλασιαζόμενα αδιέξοδα και από την ίδια τη γεωστρατηγική που ευφυώς αναδύεται ως συγκυρίαρχο θέμα από την κυβέρνηση της Ελλάδας.  
tsiprasMerkel
Πίσω να κάνει ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί. Θα καταστούν οι Συριζαίοι η χλεύη των ηττημένων ενώ ταυτοχρόνως θ’ αναρριχηθεί πολύ ταχύτερα των αναμενόμενων, η κόντρα από κάποιες αντίθετες συνιστώσες.
Οι Γερμανοί απόλυτοι επικυρίαρχοι των Ευρωπαϊκών παιχνιδιών γνωρίζουν ότι μετά την αδιαλλαξία τους, κάθε συμβιβασμός θα ερμηνεύεται ως αδυναμία τους, πράγμα που θα τους εξέθετε στους συνετούς υποταγμένους τους.
Όπερ μπροστά στο αδιέξοδο και πριν όλα τιναχτούν στον αέρα το πιθανότερο είναι να εφευρεθεί μια φόρμουλα που ο ένας θα κερδίσει τις εντυπώσεις και οι άλλοι την ουσία.
Ελπίζω η Ελληνική πλευρά θα επιδείξει την δύναμη που επιβάλλει το συμφέρον της χώρας κάτω από τις επικρατούσες συνθήκες και ν’ αρπάξει την ουσία, αφήνοντας τις όποιες εντυπώσεις, στη διάθεση των «χολερικών » .
Η ουσία όμως θα λειτουργήσει υπέρ του ΕΘΝΟΥΣ και των πολιτών.
Ελπίζουμε στο καλύτερο, έτοιμοι όμως ν’ αντιμετωπίσουμε το δυσμενέστερο. Εξ’ άλλου πέντε χρόνια τώρα έχουμε προπονηθεί στα δυσμενή που οι ανοητίζοντες ταγοί μας τα έβλεπαν ευμενή.
Κάτι σαν μαστίγωμα για το καλό μας…
Στις πλατείες παιδιά για να καλύψουμε τις πλάτες εκείνων που προσπαθούν πατριωτικά. Έστω και από αριστερά.



http://www.alfa1news.gr/politiki/4727-2015-02-12-16-49-20


Type rest of the post here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου