Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΘΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Το κράτος ως πολιτικός μηχανισμός ανήκει στο έθνος το οποίο υπηρετεί. Διοικείται αξιοκρατικά από τους εκλεκτούς. Την επίλυση του προβλήματος ποιοι πρέπει να ηγούνται του έθνους, ο εθνικισμός το αντιμετωπίζει με την θεωρία των εκλεκτών. Σε κάθε εθνικιστική κοινωνία υπάρχει μία μειοψηφία εκλεκτών ανδρών, οι οποίοι θεμελιακό χαρακτηριστικό έχουν τον ιδεαλισμό. Συγχρόνως, τα άτομα αυτά διαθέτουν ηθική συγκρότηση και πολύ δυναμικό χαρακτήρα.
Ιδεαλισμός σημαίνει, ότι τα άτομα αυτά είναι πρόθυμα και έτοιμα υλικώς και ψυχικώς να προσφέρουν ασυζητητί τα πάντα υπέρ του συνόλου. Πολλές φορές επιδιώκουν να θέσουν τον εαυτόν τους και κάθε ενεργεία τους εις την υπηρεσία του συνόλου, εις την υπηρεσία δηλαδή της εθνικής κοινωνίας και για την οποία είναι έτοιμα να θυσιαστούν. Οι εκλεκτοί δεν εκλέγονται από την κοινωνία, αλλά αναδεικνύονται λόγω του δυναμισμού, των προσόντων που διαθέτουν τα οποία προαναφέραμε, καθώς επίσης και την επιθυμία τους να προωθήσουν με κάθε μέσον την ιδέα του έθνους. Με αυτόν τον τρόπο ο εθνικισμός λύνει το πρόβλημα της ηγεσίας του
Εθνικό κράτος ονομάζουμε την πολιτειακή μορφή της Εθνοκρατίας. Το εθνικό κράτος θα πρέπει να είναι επαναστατικό, κοσμοθεωρητικό, εθνικιστικό, βιοπολιτικά επιλεκτικό, προοδευτικό, αξιοκρατικό, αντικαπιταλιστικό, αντιμαρξιστικό και αντιδημοκρατικό, διότι η δημοκρατία διαιρεί τον λαό ενώ αντιθέτως, η Εθνοκρατία τον ενώνει. Πεποίθηση των Ελλήνων εθνικιστών είναι ότι το ελληνικό έθνος εννοιολογικά και πραγματικά υπάρχει από την πρώτη καταγραφή της ιστορίας. Συγχρόνως, το ελληνικό έθνος είναι φορέας υψηλών ιδανικών όπως της ελευθερίας, της αρετής, της φιλοπατρίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισοπολιτείας, της φιλαλληλίας, της αυ¬τοθυσίας κλπ.

Μιλήσαμε για Εθνοκρατία. 

Τι είναι η όμως; Εθνο¬κρατία είναι το πολιτικοκοινωνικό εκείνο σύστημα, εις το οποίο το έθνος άρχει δια των εκλεκτών. Απόρροια κοσμοθεωρητικών αρχών η Εθνοκρατία αποτελεί την τελευταία λέξη της πολιτειολογίας και της κοινωνιολογίας. Μέλλει, δε σύμφωνα με πολλούς διανοητές πολιτικούς, αλλά και συγγραφείς, όχι μόνο να αντικαταστήσει αλλά και να κυριαρχήσει στις απαρχαιωμένες πολιτικές αρχές του υλιστικού μαρξισμού και του φιλελευθερισμού. Οι ιδέες της Εθνοκρατίας δεν ακούγονται για πρώτη φορά τις τε¬λευταίες δεκαετίες. Οι ιδέες της Εθνοκρατίας είναι απο¬τέλεσμα σκέψεων και εμπειριών ανθρώπων που έζησαν κατά καιρούς σε διαφορετικές περιόδους. Είχαν διαφο¬ρετικές παραστάσεις, αλλά ως κοινός παρονομαστής υπήρξε η ταυτότητα της σκέψεως, της αναλύσεως και των συμπερασμάτων πάνω στις έννοιες του ανθρώπου. Η συμβίωση δηλαδή των κοινωνιών σε ιστορικές στιγμές.

Το Έθνος
 
Το έθνος είναι μία ιστορικά διαμορφωμένη κοινότητα ανθρώπων την οποία χαρακτηρίζουν κοινά πολιτιστικά στοιχεία. Η κοινή εθνική ιστορική συνείδηση, το κοινό εθνικό συναίσθημα και η κοινή εθνική βούληση. Κατά τους περισσότερους διανοητές, απαραίτητο συστατικό στοιχείο είναι η κοινή καταγωγή, η οποία πρέπει να είναι πρωτογενής. Δηλαδή από της εμφανίσεως του έθνους εις την ιστορία, να ενυπάρχει φυλετική ομοιογένεια π.χ. Έλληνες Γερμανοί κλπ, δηλαδή η κοινή καταγωγή να είναι πρωτογενής. Δευτερογενής είναι η φυλετική ομοιογένεια, η οποία επετεύχθη σε μετέπειτα ιστορικούς χρόνους π.χ. Άγγλοι, Ιταλοί, Γάλλοι κλπ.
Δεδομένου ότι η έννοια του έθνους είναι διαχρονική, με το όρο έθνος δεν εννοούμε μόνο την υφιστάμενη γενιά, αλλά και τις παρελθούσες όσο και τις μελλοντικές. Έθνος είναι ο λαός εις την ιστορική του πορεία. Το έθνος δημιουργείται δια της ανόδου της φυλής σε ανωτέρα πολιτιστική στάθμη που αποτελεί την τελειότητα του βιολογικού φαινομένου της φυλής. Εις τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά, πρέπει να προσθέσουμε και τα εξ’ ίσου σημαντικά όπως η κοινή γλώσσα, η κοινή θρησκεία, τα κοινά ήθη και έθιμα και η ενιαία πολιτική οργάνωση του κράτους. Όσο αυτά παραμένουν αναλλοίωτα, το Έθνος παραμένει σε θέση να επιδείξει την ανωτερότητα του και να ξαναγεννηθεί.
Το Ελληνικό έθνος έδωσε σε ολόκληρο τον κόσμο την σφραγίδα του πολιτισμού. Ο πολιτισμός που υπάρχει σήμερα έχει παραχθεί από τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό. Οι ανθρωπολογικές λεγόμενες επιστήμες, φιλοσοφία, πολιτειολογία κλπ είναι δημιούργημα των προγόνων μας, οι οποίοι είπαν και έγραψαν τα πάντα, ώστε και σήμερα ακόμη, να μην μπορούμε να προσθέσουμε ούτε ένα κόμμα. Το έθνος μας, το Ελληνικό έθνος, υπερέχει των άλλων εθνών διότι είναι πλούσιο σε αυτοκρατορίες, κοσμοκρατορίες και ακόμη πλουσιότερο σε πολιτικά, στρατιωτικά και πο¬λιτιστικά μεγαλουργήματα. Το έθνος μας έχει την πλέον λαμπρή ιστορία έναντι των άλλων λαών.


Οι εχθροί
 
Το ελληνικό έθνος λόγω της ανωτερότητας του έναντι των άλλων λαών, βάλλεται από αρχαιοτάτων χρόνων, από εχθρούς οι οποίοι το μισούν ή το ζηλεύουν λόγω της φύσεως του. Όλοι αυτοί είναι φορείς αξιών που έρχονται σε αντίθεση με τις αξίες που ανέκαθεν είχε το ελληνικό έθνος. Ο εχθρός είναι εξωτερικός και εσωτερικός. Ως εξωτερικό εχθρό θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την παγκοσμιοποίηση, τον καπιταλισμό, το Ισλάμ, τους Γεφυραίους και τις όμορες με την πατρίδα μας χώρες. Ουδέποτε οι χώρες αυτές σταμάτησαν να διεκδικούν Ελληνικά εδάφη, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη σκλαβωμένες Ελληνικές επαρχίες από όλους αυτούς. Υπάρχει όμως και ο εσωτερικός εχθρός ο οποίος ζει και δρα μέσα στο κράτος προσπαθώντας να αλλοιώσει τις διαχρονικές αξίες του έθνους. Υπονομεύουν το έθνος, υποστηρίζοντας προδοτικές απόψεις. Αυτοί είναι οι αριστεροί, οι λεγόμενοι προοδευτικοί, οι διανοούμενοι – παρανοούμενο, οι με¬τανάστες – λαθρομετανάστες, μασόνοι, ομοφυλόφιλοι κλπ. Έναντι όλων αυτών οι οποίοι προσπαθούν με κάθε μέσο να διαφθείρουν και να σκλαβώσουν το έθνος, ο αγώνας των εθνικιστών θα πρέπει να είναι διαρκής, υλικός και πνευματικός.http://www.axisradio.gr/ethnokratia-ke-ethniko-kratos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου