Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ : Η ΑΠΟΧΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

Του Ιωάννη Χρ. Γιαννάκενα
διευθυντή των εκδόσεων Πελασγός
διευθυντή του «Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών – ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ»
μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΛΑ.Ο.Σ.
υποψήφιου Eυρωβουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ
 
Αγαπητοί φίλοι, εάν νομίζετε ότι αυτοί που «στήνουν» τα κατεστημένα, αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους, είστε βαθιά νυχτωμένοι. Συγχωρέστε με για την ένταση στο ύφος μου, αλλά τελευταία ακούω πολλούς συμπολίτες μας, οι οποίοι δηλώνουν, αγανακτισμένοι πια από την κατάντια και το οικονομικό τέλμα που μας οδήγησε ο δικομματισμός και εν γένει το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα, ότι θα απέχουν από τις εκλογές. Δεν θα στηρίξουν δηλαδή κανέναν κερατά (όπως λένε οι πιο μετριοπαθείς).
Λυπάμαι αλλά κάνετε λάθος! Απλά ψηφίζετε πάλι τους δυο μεγάλους που ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση.
Ακούστε καλά για να καταλάβετε την κομπίνα των εξουσιαστών. Η αποχή αφαιρείται από το εκλογικό σώμα, όπως αφαιρούνται τα λευκά και τα άκυρα, και μετράνε μόνο τα έγκυρα ψηφοδέλτια. Για να καταλάβετε καλύτερα: Είμαστε 100 ψηφοφόροι και οι 50 απέχουν της εκλογικής διαδικασίας, μας μένουν δηλαδή 50 να ψηφίζουν. Στους 50 αυτούς, οι 21 είναι οι κρατικοδίαιτοι της πασοκικής λαίλαπας, οι 17 της νεοδημοκρατικής αχρηστίας και οι άλλοι 12 είναι όλοι εμείς οι υπόλοιποι. Τα αποτελέσματα βγαίνουν ως εξής: ΠΑΣΟΚ 21 στους 50 = 42%, ΝΔ 17 στους 50 = 34%, λοιποί 12 στους 50 = 24%. Θερμά συγχαρητήρια κύριοι, μόλις ξαναβγάλατε το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση (ή αντιστοίχως την ΝΔ).
Αγαπητοί φίλοι, η αποχή δεν είναι κατακραυγή, είναι συνενοχή και στήριξη στην διαφθορά και στην πολιτική αλητεία! Μην γίνεστε κορόιδα και τσάμπα μάγκες απέχοντας. Πηγαίνετε να ψηφίσετε κάτι άλλο -που βρίσκεται έστω πιο κοντά στα γούστα σας- και καταδικάστε τους εξουσιαστές της λαμογιάς. Προσέξτε, διότι όπως η αποχή, έτσι τα λευκά και τα άκυρα είναι μεγάλη παγίδα. Διότι ούτε αυτά μετράνε και σημασία δεν είναι να «ξεδώσουμε», αλλά να πιάσει τόπο το βόλι μας. Αυτοί και μεταξύ τους να μείνουν, θα βγάζουν «πλειοψηφική κυβέρνηση».
Στην Αμερική το 40% μονάχα ψήφιζε, εκ των οποίων οι 21 ψήφισαν Ομπάμα και αυτός βγήκε με 53%. Αυτό θέλετε να συμβεί και εδώ; Δεν νομίζω.
Αγαπητοί φίλοι, εάν κάποιους προσέβαλα με το ύφος μου, τους ζητώ συγγνώμη, αλλά πιστέψτε με στο εξής. Η αποχή προσβάλλει όλους εκείνους (έστω λίγους) που ματώνουν καθημερινά για μια καλύτερη πατρίδα για όλους τους Έλληνες, και οι αγώνες και οι ζωές των οποίων πάνε στράφι επειδή κάποιοι ριψάσπιδες (από λάθος ή ηλιθιωδώς) απέχουν ή έχουν την πολυτέλεια να μιζεριάζουν την στιγμή που η πατρίδα χάνεται.
Αγαπητοί φίλοι, εάν πραγματικά θέλετε να καταδικάσετε τους ενόχους της σημερινής κατάντιας της πατρίδος, πηγαίνετε και καταψηφίστε όλα τα λαμόγια της μεταπολιτευτικής αρπαχτής που από τα γεμάτα ταμεία μας οδήγησαν στο μνημόνιο και στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Καταψηφίσετε τους άλυτες αυτούς της πολιτικής αγυρτείας που αποθήκευσαν το μέλλον και τα όνειρα των παιδιών μας, αλλά και ολόκληρης της πατρίδος μας.
Από καρδιάς. 

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
 
 

Type rest of the post here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου