Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ο ΒΑΡΥΣ ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Του Σπύρου Καραχάλιου
 
Έφτασε η ώρα να γίνει το ταμείο τής ιστορίας. Κι όπως αρμόζει σε ένα μεγάλο και ιστορικό έθνος όπως η Ελλάς, δημιουργός ήθους και πολιτισμού και δικαίου αντάμα, το ταμείο θα αποδώσει τον σωστό λογαριασμό μέσα στο σάπιο ψευτορωμέϊκο πρώτα απ’ όλα για να αναστηθεί η Αληθινή Ελλάς.

Ο Θεός θέλει να δει ελεύθερο το Αποστολικό Ελληνικό Έθνος και παιδί του. Θέλει να διατηρηθούν η σωστή ισορροπία και τάξη πραγμάτων. Να δικαιωθεί το Αίμα των Αγίων και των Ηρώων τής Φυλής μας που αγωνίστηκαν, φυλακίστηκαν και πέθαναν για να διασφαλίσουμε εμείς την ζωή μας. Αλλά η ζωή έχει νόημα και περιεχόμενο μονάχα όταν έχει αξιοπρέπεια και μεγαλοσύνη. Όταν δηλαδή τιμάς με πράξεις τον Ελληνισμό και τού δίδεις ισχυρή προσωπικότητα.

Φτάνει πια με την ανηθικότητα και την προδοσία. Τα φίδια όταν σε ζώνουν τα πατάς στο κεφάλι, δεν κάθεσαι να τούς μιλήσεις. Τελειώνεις γρήγορα μαζί τους, διότι ακολουθούν ξωπίσω από τούς Εφιάλτες και οι Βάρβαροι. Και ως Δίκαιος Έλλην, δεν τούς αφήνεις παραπονούμενους, τούς πατάς εξίσου ολοκληρωτικά.

Τρανές γενιές Ελλήνων περασμένων και κοντύτερων χρόνων έχουν ενωθεί και βγάζουν φωνή μεγάλη προς το μέρος μας. Είναι ιερή εντολή και ξύπνημα συνειδήσεων. Είναι το χρέος προς την Φυλή και το αγριεμένο πάθος που θα δράξουμε από τις καρδιές μας έως την ατσάλινη πυγμή και την ιερή σπάθα τού Έθνους μας. Φωτιά και τσεκούρι στους διώκτες τού Ελληνισμού και τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Διώξατε και σκορπίσατε τούς διώκτες!

Το κατοχικό, παράνομο και έκπτωτο καθεστώς ζητάει την δίωξη ολάκερου τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, διότι το Εθνικό Φρόνημα των Ελλήνων νικάει σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό τής Μεγάλης Πατρίδος Μας. Οι ραγιάδες σπάσανε τις αλυσίδες που δένανε τα χέρια τους και τις κάνανε δύναμη πυρός. Οι σειρήνες των μνημονίων και τού διεθνισμού βγάζουν τις έσχατες βρωμιές από τον εσωτερικό τους υπόνομο πριν τον οριστικό ενταφιασμό τού ψευτορωμέϊκου τής απιστίας και τού μισελληνισμού.

Οι εκλογές που σχεδιάζανε να τις φέρουνε στα μέτρα τού σιωνιστή εμποράκου των εθνών, δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ. Κάλπες δεν θα στηθούν. Γουδί έρχεται. Θέλουν πολιτειακή ανωμαλία τα πολιτικά υποπόδια τού παγκοσμιοποιητή τύραννου, προκειμένου να τελειώσουν το γενικό ξεπούλημα που διατάχθηκαν να κάνουν πριν τις ευρωεκλογές. Είχαν ζητήσει από τα αφεντικά τους παράταση για πιο μετά, αλλά οι πραγματικές δημοσκοπήσεις και η κατακραυγή τού ελληνικού λαού, κάνουν τούς επικυρίαρχους να ζητήσουν την κατάλυση νόμων και πολιτείας άμεσα.

Κράτος, παρακράτος και θεσμοί, βρωμάνε από χιλιόμετρα. Δεν υπάρχουν άλλωστε σήμερα ούτε Μεταξάς και Παπαδόπουλος ούτε Τερτσέτης και Πολυζωγόπουλος στις πρώτες γραμμές αμύνης τής Φυλής. Είναι ο λόγος που πρέπει να τούς αναστήσουμε, εγκαταλείποντας την άμυνα και περνώντας στην επίθεση, γιατί το Γένος χάνεται.

Η παράταση των δολοφονικών μνημονίων έρχεται να κάψει όσα νοικοκυριά έχουν μείνει όρθια και να πετάξει τούς μόχθους μιας ολόκληρης ζωής στο δρόμο. Η παιδεία αφελληνίζεται, δικαιώνοντας τούς εχθρούς λίγο πριν κλείσει τις πόρτες μαζί με τα νοσοκομεία και την υγεία που πεθαίνουν. Η γη μας στον ελληνικό βορά και οι θάλασσές μας σκάβονται για να βγει χρυσός και πετρέλαιο για λογαριασμό των νεοταξιτών τυμβωρύχων. Δεν τούς νοιάζουν οι σεισμοί και η υποχώρηση εδάφους και ασφάλειας. Την Ελλάδα και τα περάσματά της στο πιάτο απαιτούν.

Το όνομα τής Μακεδονίας Μας και τα ελεύθερα χώματά της πετάγονται στα πόδια των σκοπιανών νεοκομιτατζήδων που απαίτησαν από τον ελληνόφωνο υπουργό εξωτερικών γονυκλισιών να τούς ζητήσει συγνώμη για την καπήλευση τής μακεδονικής τάχα ιστορίας τους! Μάς ζητούν να πατήσουμε επάνω από τα μνήματα των Ηρώων Μακεδονομάχων που σκοτώθηκαν για την ελευθερία τής Ιερής Γης τού Αλεξάνδρου Μας και να αγνοήσουμε τούς Μακεδόνες που άφησαν την τελευταία τους πνοή προκειμένου να μην αφήσουν την ελληνική λαλιά και ψυχή.

Δόθηκε γη και ύδωρ σε Σκόπια και Νεοταξισμό, κι ας μην δόθηκε κοινή συνέντευξη Τύπου στα Σκόπια, μην τυχόν φωτογραφηθεί ο υπουργός κάτω από την επιγραφή Μακεδονία που πούλησε το ψευτορωμέϊκο.

Και στην Κύπρο, οι εκεί ελληνόφωνοι πραματευτάδες μέσα από τουρκικές φυλλάδες ζητούν την τοποθέτηση τής Μαρτυρικής Μεγαλονήσου Μας κάτω από τον «ήλιο» τής ισχυρής Τουρκίας! Να «λυθεί» το εθνικό μας ζήτημα υπέρ κυρίως των κατοχικών και τής Άγκυρας για την αρπαγή περασμάτων και πλούτου και πάλι, όταν όσοι Κύπριοι αδερφοί μας γυρίσουν στα κατεχόμενα εδάφη θα είναι πολίτες ενός ομόσπονδου κρατιδίου δίχως δικαίωμα ψήφου.  Να συληθούν κι εδώ οι τάφοι για να περάσει ο κατακτητής και η Παγκοσμιοποίηση.

Στήνουν δίκες οι εσωτερικοί τύραννοι και γέφυρες πολεμικές στον Έβρο οι Τούρκοι. Αλλά ο βαρύς Πέλεκυς τού Ελληνικού Έθνους θα φέρει τον αφανισμό τού δωσιλογισμού και την δυναμική απελευθέρωση τής Πατρίδος μας. Επάνω από τις κάλπες που καταργούν οι προδότες, βρίσκεται η λαϊκή κυριαρχία των Ελλήνων. Και επάνω από τις γονυκλισίες, βρίσκεται η αυθυπαρξία τής Ελληνικής Φυλής και η Μεγάλη Ελλάς που έρχεται με τον Θεό, τον Ελληνικό Στρατό και τον Λαϊκό Εθνικισμό Μας!


http://ethnikistikosagwn.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου