Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Γ.ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ


metanasteutiko
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Φυσικά-φυσικά, στο θέμα παρενέβη έμπλεος αγωνίας για τον κίνδυνο κατάργησης της πολιτικής του, ο ΓΑΠ, ο οποίος μετά την απόφαση του ΣτΕ, ανησυχεί πολύ. Τι ανησυχεί; Αφού το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμα στην κυβέρνηση, όπως είναι και η ΔΗΜΑΡ της Μ. Ρεπούση...  Επιμένει στην πλατφόρμα της πολυπολιτισμικότητας ο διώκτης δεξιού ιστολόγου, μετά την κήρυξη του εθνοκτόνου νόμου του ως αντισυνταγματικού
Τώρα, μετά τη δεινή ήττα του στο ΣτΕ, προσπαθεί να αντεπιτεθεί, μπας και σώσει τίποτα από την υστεροφημία» του. Αλλά, φευ... Μας λέει τώρα, πως δεν αντίκειται στο Σύνταγμα η χορήγηση της ιθαγένειας σε παιδιά νόμιμων μεταναστών από τη γέννησή τους. Και ισχυρίζεται πως «μόνον πολιτική επιλογή της κυβέρνησης -και όχι επιταγή του ΣτΕ- μπορεί να οδηγήσει σε τροποποίηση του Ν.3838 ως προς το ζήτημα αυτό και να θεσμοθετηθεί έτσι η χορήγηση της ιθαγένειας για τα παιδιά αυτά μετά τα 18 και κατόπιν εξατομικευμένης κρίσης». Και συνεχίζει προκαλώντας: «εάν η κατάληξη μετά την απόφαση του ΣτΕ είναι τα παιδιά νόμιμων μεταναστών να αποκτούν την ελληνική Ιθαγένεια με την γέννησή τους -και όχι μετά τα 18 όπως επιδιώκει το σχέδιο το ακροδεξιό- με μόνη ενδεχόμενη αλλαγή την οριακή αύξηση του αριθμού των ετών που απαιτούνται για την υποβολή της αίτησης από τους γονείς τους καθώς και ορισμένων πρόσθετων εχέγγυων που θα πρέπει επίσης ενδεχομένως να παρέχονται από τους γονείς, τότε θα πρόκειται για μια ουσιαστική επιβεβαίωση του Ν.3838 καθώς και επιβράβευση όσων τον πίστεψαν, τον στήριξαν και τον υπερασπίστηκαν».
Κάποιοι πρέπει να μάθουν να αποδέχονται τις ήττες τους. Ο εθνοκτόνος & εθνομηδενιστικός νόμος Ραγκούση, κηρύχθηκε αντισυνταγματικός. Και κηρύχθηκε αντισυνταγματικός, γιατί παράβλεπε ότι η Ελλάδα είναι εθνικό κράτος. Η Ελλάδα λοιπόν, παραμένει ακόμα εθνικό κράτος. Ας το συνειδητοποιήσει. Τελεία και παύλα.

http://elkosmos.gr/politiki/politiki/aristera/12303-2013-02-07-16-54-27.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου