Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

ΛΙΒΑΝΟΣ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!

Μέλη του Ελληνορθόδοξου κόμματος του Λιβάνου, πραγματοποίησαν το Σάββατο συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Βηρυτού, διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη προβολή της τουρκικής προκλητικής ταινίας «ΑΛΩΣΗ 1453» στους κινηματογράφους της πόλης.
Το κόμμα, ζήτησε την παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού, ώστε να μην δοθεί άδεια για την προβολή της ταινίας, που σύμφωνα με τον πρόεδρο του Dimitri Rodrigue Khoury «είναι ανιστόρητη και προσβάλλει τον Ορθόδοξο πληθυσμό του Λιβάνου και όχι μόνο».
Το Ελληνορθόδοξο κόμμα του Λιβάνου, ιδρύθηκε πρόσφατα με στόχο να οργανώσει και να συσπειρώσει του Ορθόδοξους Χριστιανούς, που αγγίζει το 7% του συνολικού πληθυσμού. Ο πρόεδρος του κόμματος, είχε δηλώσει για τους στόχους της ίδρυσής του «στόχος του κόμματός μας, είναι η επιστροφή στην πραγματική μας ταυτότητα, την ελληνική ταυτότητα. Ενίσχυση της παρουσίας μας στην λιβανική πολιτική σκηνή.
Σύνδεση της Ελληνικής Αντιοχείου νεολαίας μας με τους δικούς τους ανθρώπους και αδελφούς στην Ελλάδα. Πρέπει να μάθουμε την Ελληνική γλώσσα στην νεολαία μας. Θα πρέπει να επιμείνουμε για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, για να σωθεί το έθνος μας από την Αραβική και Ισλαμική αφομοίωση».
ΠΗΓΗ: Το πολύ ενδιαφέρον θέμα μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς δυστυχώς να φαίνεται η πηγή. Το αναρτούμε λόγω της σημασίας του, ζητώντας προκαταβολικά συγνώμη για τη μη παραπομπή της πηγής.


http://www.defence-point.gr/news/?p=63575&fb_action_ids=509493072402947&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου