Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ

Ως εδώ και μην παρέκει. Ο “πρόεδρος των μουσουλμάνων” χαρακτηρίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό ως τον μεγαλύτερο ρατσιστή

«Ο μεγαλύτερος ρατσιστής στην Ελλάδα είναι ο πρωθυπουργός», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις αντιδράσεις από την προβολή της ταινίας η οποία θεωρείται ότι προσβάλει το Μωάμεθ.

Επανέλαβε πως δεν υπάρχει αξιοπρεπής χώρος για προσευχή, ούτε μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αθήνα, παρά το γεγονός πως η εκκλησία της Ελλάδος έχει παραχωρήσει μέρος.

Καταδίκασε την ταινία λέγοντας ότι προσβάλλει 1,8 δισεκατομμύρια πιστούς, ενώ καταδίκασε παράλληλα και τις ακραίες ενέργειες από την πλευρά των μουσουλμάνων οι οποίες όπως τόνισε δεν μπορούν να χαρακτηρίζουν μία ολόκληρη θρησκεία. (ΣΚΑΙ)

Αυτός ο κύριος που έχει το θράσος να απευθύνει αυτόν τον χαρακτηρισμό, αυτομάτως τον απευθύνει στην πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ τον επέλεξε.

Αυτός ο συκοφάντης θα όφειλε να απολογηθεί πρωτίστως για τα ρατσιστικά εγκλήματα των ομόθρησκων του.

  • Για τα εκατομμύρια Ελλήνων που σφαγιάσθηκαν ως “άπιστοι” απο τους ευσεβείς του Ισλάμ.
  • Για την γενοκτονία των γηγενών της υποσαχάριας Αφρικής απο τα ισλαμικά στίφη.
  • Για το δουλεμπόριο, τα ολοκαυτώματα, την απουσία της ανθρώπινης υπόστασης στις γυναίκες και τα παιδιά, όπου επικρατεί το Ισλάμ.

Θα έπρεπε λοιπόν να απολογηθεί, αλλά δεν θα το κάνει. Διότι απλούστατα αυτά δεν είναι “εγκλήματα του Ισλάμ”, αλλά το ίδιο το Ισλάμ.

Και εδώ η δημοκρατία μας θα πρέπει να αναρωτηθεί: Δικαιούνται ελευθερία οι εχθροί της Ελευθερίας;

Μια λαθρομετανάστρια μας εξομολογείται που βρήκε τα λεφτά…


Πόσες φορές δεν ακούσαμε αλλά και δεν εκφράσαμε όλοι μας την απορία, πώς είναι δυνατόν εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες που δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαϊ, να μπορούν να εκταμιεύουν μερικές χιλιάδες ευρώ για να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο προς την Ελλάδα.

Η απάντηση μας δόθηκε από μια λαθρομετανάστρια η οποία διαβίωνε εδώ και αρκετά χρόνια στην πατρίδα μας.


Της εξέφρασα την απορία μου. “Πού στην ευχή βρίσκετε βρε συ τόσα χρήματα; Κι αφού τα έχετε γιατί δεν παραμένετε στα σπίτια σας;”


Δεν ήταν η πρώτη φορά που τη ρωτούσα. Τώρα όμως μου απήντησε διότι επρόκειτο να φύγει από την Ελλάδα.


Τα χρήματα αυτά όπως μας είπε η κοπέλα δίδονται κατόπιν συμφωνίας (υποτίθεται) δανεικά από τον δουλέμπορο σε συνεργασία φυσικά με τον έλληνα συνεργάτη (!). Ο λαθρομετανάστης προωθείται εδώ με την υποχρέωση να δουλεύει και να ξεχρεώνει με υψηλό τόκο… Εννοείται φυσικά πως ότι τον αφορά είναι καταγεγραμμένο, π.χ. οικογενειακή κατάσταση, περιουσιακά στοιχεία στην πατρίδα του κτλ.


Αν διανοηθεί να σηκώσει κεφάλι ή να μην πληρώσει, τότε τον απειλούν ότι θα του σκοτώσουν τους συγγενείς, θα του κάψουν το σπίτι και οτιδήποτε άλλο ώστε να παραμείνει ένας καλός και υπάκουος δούλος τους. Όπως ακριβώς απειλούν κάποιοι άλλοι με άλλου επιπέδου απειλές την ελληνική κυβέρνηση.


Η συγκεκριμένη κοπέλα κατάφερε δουλεύοντας πολύ σκληρά να συγκεντρώσει το ποσόν που αντιστοιχούσε στην “εξυπηρέτηση” και την αποπληρωμή του χρέους. Γελάστηκε όμως! Όταν θέλησε να το επιστρέψει, δεν το δέχθηκαν με την αιτιολογία ότι έπρεπε να δουλέψει ακόμη για κάποια χρόνια ώστε να τους αποδώσει και τους τόκους!


Αυτά φυσικά δεν ακούγονται επειδή οι λαθρομετανάστες φοβούνται για τη ζωή τους. Μπορεί να βγάζουν τσαμπουκά π.χ. στα κορίτσια στην Πάτρα σκάζοντάς τους σκαμπίλια επειδή δεν αγόραζαν cd αλλά κάποιους άλλους, συγγνώμη, τους χέζονται κανονικά αν δεν έχουν “τη δόση του δανείου”. Όσο για τη συγκεκριμένη, αφού κατάφερε δουλεύοντας μέρα-νύχτα να ξεχρεώσει, μάζεψε λίγες δεκάρες κι ετοιμάζεται να φύγει μιας και όπως μας είπε “εδώ δεν υπάρχει μέλλον για σας, υπάρχει για μένα;”. Για αυτό και μας μίλησε.


Μήπως λοιπόν θα έπρεπε κάποιοι αντί να μετατρέπουν σε στιλιάρι το ιερότερο σύμβολο της πατρίδας μας, να ασχοληθούν λίγο με αυτούς τους “ελληναράδες” βιομηχάνους ψυχών; Γιατί αν είσαι μάγκας, μη το δείχνεις μόνο εκεί που μπορείς να ρίξεις τη φάπα. Σφίξε τη γροθιά σου και σκάσε μια σε αυτούς που πραγματικά ευθύνονται. Άλλωστε τα κάστρα είθισται να πέφτουν από μέσα…


Πηγές: Ολυμπία και Freepen
http://kostasxan.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5958.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου