Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ


Η κρίση ΔΕΝ χτυπάει το ηθικό των Ελλήνων αξιωματικών, οι οποίοι έδωσαν ηχηρή απάντηση με τις επιδόσεις τους που έχουν αφήσει άφωνους ακόμα και τους πιο δύσπιστους παρατηρητές.
Όπως έγινε γνωστό, στις 09:30 δόθηκε εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωσταράκου για ενεργοποίηση του συνόλου του Συστήματος Αεράμυνας της χώρας και στους τρεις κλάδους. Σκοπός της προγραμματισμένης εκπαιδευτικής άσκησης, η οποία είναι εγκεκριμένη από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, είναι η περαιτέρω βελτίωση των χρόνων αντίδρασης του συστήματος αεράμυνας της χώρας.

Συμμετείχαν το σύνολο των σταθμών ελέγχου (ΣΑΕ), κέντρων επιχειρήσεων, αντιαεροπορικών (Α/Α) συστημάτων και όπλων των 3 κλάδων των ΕΔ της χώρας.
Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, αφού ο χρόνος αντίδρασης που σημειώθηκε ήταν ένα νέο εντυπωσιακό ρεκόρ. Όλα έδειξαν ότι ο Έλληνας υπό πίεση βάζει μπροστά πάνω από όλα το φιλότιμο και την αγάπη του για την πατρίδα, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.
Με τον τρόπο αυτό έστειλαν ένα ακόμα μήνυμα θάρρους και υπομονής – επιμονής στην ελληνική κοινωνία, καθώς επίσης και ένα μήνυμα, ότι όποιος υπολογίζει να εκμεταλλευτεί την κρίση για τον οποιονδήποτε λόγο, είναι καταδικασμένος να βιώσει μια τραυματική έκπληξη… Μπράβο σε όλους.


http://www.defence-point.gr/news/?p=51293


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου