Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ;


Του Νικολάου Τζιόπα

«Τι χρησιμεύει ένα κράτος ελληνικό, που αντί άλλης εξωτερικής πολιτικής, διορίζει προξένους σε Ανατολή και πρέσβεις στην Δύση, με την μονάκριβη ευχή και οδηγία: Προσέξτε, μην γεννάτε ζητήματα!» ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Στην Ελλάδα του 2012, μπορείς να ασχολείσαι με τα πάντα, εκτός από θέματα που αφορούν την επιβίωση του έθνους. Αν το κάνεις, επεμβαίνουν άμεσα τα τσιράκια της ιδεολογικής τρομοκρατίας της αριστεράς αλλά και ενός  τμήματος  της κεντροδεξιάς και αυτόματα καταγγέλεσαι ως  «εθνικιστής», «ακροδεξιός», «ρατσιστής» κ.λ.π. Όταν πρόκειται για το Ελληνικό έθνος, βεβαίως, διότι αν ασχοληθείς με κινδύνους που αφορούν το λαό της Κούβας, της Νικαράγουας και της Β. Κορέας, τότε ..... «όλα καλά».
Παρακολούθησα χθες την επίσκεψη του αρχηγού των «Γκρίζων Λύκων» κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί, στη Θράκη μας. Δεν έχω σκοπό να αναλύσω εδώ τη δράση και τις ιδεολογικές αρχές του κ. Μπαχτσελί και της οργάνωσής του.  Είναι γνωστά.  Θα σταθώ όμως σε κάτι που είπε προς τους έχοντες Ελληνικό Διαβατήριο, μουσουλμάνους συμπολίτες μας: «Είστε Τούρκοι και πατρίδα σας είναι η Τουρκία».
Στα παλιά του τα παπούτσια γράφει τις διεθνείς συνθήκες ο  κ. Μπαχτσελί,   ότι δηλαδή, η Μουσουλμανική μειονότητα έχει αναγνωριστεί ως θρησκευτική μειονότητα κι όχι ως εθνική. Σε αντίθεση με τους Έλληνες της Τουρκίας οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ως εθνική μειονότητα.  Και οι Τούρκοι συμπεριφέρθηκαν όπως συμπεριφέρθηκαν το 1955 και όλοι ξέρουμε τα αποτελέσματα. Αυτό όμως είναι ένα επιχείρημα το οποίο οι Ελληνικές κυβερνήσεις το άφησαν διαχρονικά   ανεκμετάλλευτο. Σε συνδυασμό με το «αλώνισμα» του Τουρκικού Προξενείου στη Θράκη και τον εκβιασμό που ασκεί στους Έλληνες μουσουλμάνους, ιδιαίτερα στους Πομάκους, επισκέψεις αυτού του τύπου, δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα στην περιοχή της Θράκης. 
Και η αντίδραση της Ελληνικής κυβέρνησης:
Σύλληψη και Απέλαση;
Όχι βέβαια! Αυτά συμβαίνουν μόνο σε ΣΟΒΑΡΑ κράτη.  Εδώ απόλυτη ΣΙΩΠΗ! Άντε να χουμε κανένα «διάβημα διαμαρτυρίας».  Δυστυχώς όμως τα διεθνή ζητήματα δεν λύθηκαν ποτέ με ..διαβήματα. Ο κίνδυνος να καταντήσει η Θράκη μας Κόσσοβο είναι πλέον ορατός! Διότι κι εκεί η Αλβανική προπαγάνδα, ακολουθώντας την ίδια ακριβώς τακτική, σε λιγότερο από 50 χρόνια ανέτρεψε την αναλογία Σέρβων- Αλβανών και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα. Η Τουρκία το ξέρει. Τό έχει εφαρμόσει άλλωστε με επιτυχία και στην Κύπρο.
Εμείς θα ξυπνήσουμε καμμιά φορά ή θα βγαίνουμε στο δρόμο μόνο όταν «πονάει η τσεπούλα»; Να τους φωνάξουμε επιτέλους κατάμουτρα ότι είμαστε Έλληνες και η Θράκη είναι Ελλάδα! Διότι η Ιστορία πάντα επεναλαμβάνεται....


http://tziopasinfo.blogspot.co.nz/2012/06/blog-post_28.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου