Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΚΑΙ Ο ΒΟΡΡΑΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Σε "τρίτο γύρο" εκλογών προέβλεψε ότι θα οδηγηθεί η χώρα, πολύ σύντομα, προέβλεψε ο Γ. Καρατζαφέρης, κατά την διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης τύπου που έδωσε το μεσημέρι. Εκλογές που θα έλθουν ανεξαρτήτως του αν θα σχηματιστεί τελικά κυβέρνηση εκ του αποτελέσματος των επερχόμενων εκλογών, καθώς από ότι φαίνεται ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ πιστεύει ότι η επόμενη κυβέρνηση δεν θα έχει μεγάλο ορίζοντα ζωής. Ξεκινώντας την συνέντευξη επιτέθηκε εναντίον όλων των κομμάτων για την στάση τους κατά την προσπάθεια δημιουργίας κυβέρνησης, λέγοντας ότι ο καθένας νοιαζόταν μόνο για το κόμμα του και όχι για την Ελλάδα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Κάρολου Παπούλια, ο οποίος όπως είπε ήταν ο μοναδικός που ήθελε να σχηματίσει κυβέρνηση. Ενώ έδειξε να προτιμά το ενδεχόμενο μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως είπε "Αν προκύψει μια κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, δεν θα έχουμε ούτε μία μέρα ειρήνη στην Αθήνα, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ «που δημιουργούσε επεισόδια, όταν είχε 3%, δεν θα επιτρέψει ειρήνη τώρα που θα έχει πάνω από 20%". Ενώ "αν βγει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε 2-3 μήνες θα φανεί το αδιέξοδο και θα ενωθεί ξανά ο αστικός κόσμος".
Ο "βορράς"¨και η Μπίλντερμπεργκ
Για την κατάσταση στην χώρα μας ο Γ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε τις χώρες του Ευρωπαϊκού Βορρά, τις οποίες κατηγόρησε ότι ότι με σχέδιο κρατούν σε καθίζηση τις οικονομίες και τη βιομηχανία του Νότου, για να τις απομυζούν. Και σαν λύση πρότεινε να συγκροτηθεί ένα μέτωπο των χωρών του Νότου, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα.
Ενώ για τα "εσωτερικά" της χώρας μας είπε ότι κυβερνά η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και ότι όσοι έχουν κυβερνήσει τη χώρα έχουν προηγουμένως συνεργασθεί με αυτήν και προσέθεσε ότι ο ελληνικός λαός δεν αποφασίζει αβίαστα και ότι τα δελτία ειδήσεων των 8 διαμορφώνουν συνείδηση. Ενώ είπε ότι αν αφεθεί η ενημέρωση στο διαδίκτυο, το αποτέλεσμα των εκλογών θα ήταν εντελώς διαφορετικό.
Ο ΛΑΟΣ θα είναι στην Βουλή
Ο κ.Καρατζαφέρης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ΛΑΟΣ θα είναι στην επόμενη Βουλή και θα διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο στις διαδικασίες σχηματισμού κυβέρνησης καθώς όπως περίπου είπε ότι θα είναι ο δεύτερος μετά τον Παπούλια που θα πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση. Με ιδιαίτερη ένταση μάλιστα "τα έχωσε" στην εταιρεία που βγάζει τα αποτελέσματα των εκλογών, για την οποία είπε ότι τον άφησε εκτός Βουλής.
Σκληρή επίθεση κατά Χρυσής Αυγής
Είναι πλέον γνωστό τοις πάσι, ότι ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ στράφηκε προς την Χρυσή Αυγή. Σε σχετική ερώτηση, ο Γ. Καρατζαφέρης επιτέθηκε κατά της ΧΑ αποκαλώντας τα μέλη της ναζιστές και τόνισε ότι «η πολιτική του χαστουκιού ήταν κάλα σχεδιασμένο θέμα και έχει να κάνει με το αύριο της Δημοκρατίας».

http://www.elkosmos.gr/politiki/politiki/xoros/11090-o---------.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου