Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ για την ΕΛΛΑΔΑ των ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ.

του Ιωάννη Χρ. Γιαννάκενα
διευθυντή των εκδόσεων Πελασγός
Υποψήφιος βουλευτής Α΄Αθηνών


Η σημερινή οικονομική κρίση που έχει φέρει την ελληνική κοινωνία στα πρόθυρα πανικού, δεν δικαιολογείται κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. Αυτός ο ευλογημένος τόπος, με όλα τα καλά της φύσεως, παραπαίει διότι απεμπόλησε τον θεμελιώδη ηθικό και ψυχικό ιστό του, που κρατούσε την κοινωνική ισορροπία και πρόοδο στον σωστό δρόμο, στον δρόμο της αρετής.
Κυριώτεροι υπεύθυνοι, τα ανήθικα μεταπολιτευτικά λαμόγια, κοινώς απατεώνες, ψευτοπροοδευτικοί σχιζοφρενείς λάτρεις της σταλινικής τυραννίας και της καπιταλιστικής ασυδοσίας, που έβαλαν στόχο να λεηλατήσουν για τον εαυτό τους το Ελληνικό κράτος. Με πρωτοπόρο τον λαοπλάνο Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος κατάφερε να κάνει έναν ολόκληρο λαό να θεωρεί την μοιχεία, τις μίζες και την ψευτιά ως μαγκιά.
Εάν θέλουμε να βγούμε από την κρίση, τότε πρέπει πρώτα να αγωνιστούμε εμείς οι Έλληνες για την χαμένη μας αξιοπρέπεια και τιμή. Πρέπει να προσδιορίσουμε το νέο εθνικό μας όραμα που θα μας οδηγήσει, στην νέα αυτή παγκόσμια κατάσταση, με πίστη και δυναμισμό, και βασικό σκοπό την υπεράσπιση και συνέχεια του Ελληνισμού, πάντα στον δρόμο της αρετής.
Αγαπητοί φίλοι,
Απομονώσετε, όλους εκείνους που δεκαετίες τώρα σας περιπαίζουν. Αναδείξετε στην εξουσία αυτούς που αγαπούν την Πατρίδα και οι οποίοι θα αγωνιστούν για το κοινό καλό, και όχι κομματόσκυλα και τυχοδιώκτες. Στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, κάνετε την αρχή επιλέγοντας και δυναμώνοντας, όχι αμφιλεγόμενους δυνατούς, αλλά καθαρούς και σωστούς ανθρώπους.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Πρόεδρός του Γιώργος Καρατζαφέρης μπορεί κατά καιρούς, για αρκετούς από εμάς, κάνει κάποιες λάθος πολιτικές επιλογές, αυτό δεν αλλάζει το ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ο οποίος κατάφερε να ανοίξει την «ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ» στο φρούριο του συστήματος και να εισβάλλει εντός εκφράζοντας τον ΕΘΝΙΚΟ ΛΟΓΟ και τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ στην παρακμή, αναδεικνύοντας αρκετά νέα στελέχη, αλλά και ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ με αιχμή την λαθρομεταναστευτική εισβολή, τον ανθελληνισμό στην Παιδεία, την απεμπόληση της Εθνικής Κυριαρχίας, κ.ά..
Σήμερα που είναι ολοφάνερη η ΛΥΣΣΑ, με την οποία η ΤΡΟΪΚΑ, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και η διαπλοκή, προσπάθεια να εξασφαλίσουν την μη είσοδο του ΛΑ.Ο.Σ. στην επόμενη βουλή. Τρέμουν να μην έχουν τον ΛΑ.Ο.Σ. ρυθμιστή των εξελίξεων, διότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης απέδειξε ότι έχει το θάρρος να πει ΟΧΙ και να αποχωρήσει ακόμα και από την Κυβέρνηση, εάν δει ότι κινδυνεύει η Εθνική μας Κυριαρχία.
        Είναι λοιπόν, ΧΡΕΟΣ μας να αγωνιστούμε με ΠΕΙΣΜΑ ώστε να μην αφήσουμε πάλι, ανεξέλεγκτο το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα να κυβερνήσει αυτήν την ΠΑΤΡΙΔΑ.
        Ο ΛΑ.Ο.Σ. πρέπει να είναι ο εθνικός ρυθμιστής, με όσους περισσότερους βουλευτές, με όσους περισσότερους ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ βουλευτές.
        Ας μας οδηγήσει λοιπόν η ΛΟΓΙΚΗ και η ΠΙΣΤΗ, και όχι ο θυμός, στην καθοριστική αυτή εκλογική μάχη της 6ης Μαΐου 2012.
        Για τους λόγους αυτούς είμαι και πάλι υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών. Όχι για να ζητήσω τον σταυρό σας, αλλά για να αγωνιστώ για την ψήφο σας στον ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.
ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ και ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ
    ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!
  • ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!
  • ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ!
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου