Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ – ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΚΟΙΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



Του Χρήστου Μαντζιάρη

Σε χώρες στις οποίες κυριαρχούν οι ισλαμιστές, δεν υπάρχουν αριστεριστές και σε χώρες όπου κυριαρχούν οι αριστεροί, δεν υπάρχουν ισλαμιστές. Το γεγονός ότι οι δύο αυτοί εχθροί του ελληνισμού έχουν συσπειρωθεί, σε ελληνικό έδαφος, και λειτουργούν μαζί για την καταστροφή της χώρας μας πρέπει να μας ανησυχεί ιδιαίτερα και ήδη έχουν καθυστερήσει οι ηγήτορές μας στο να λάβουν μέτρα για να προστατέψουν τον λαό, τους Έλληνες, από την επίθεση που δέχεται.

Αυτές οι δύο ομάδες των περίεργων και ουτοπικών αντιλήψεων είναι ιδεολογικά αντίθετες, αλλά τους ενώνει το μίσος τους εναντίον της χώρας που πρόσκαιρα τους ανέχεται στο έδαφός της. Έχουν όμως και αρκετά κοινά σημεία πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπισθούν ως κοινός εχθρός. Πρώτα απ’ ‘όλα για να ενεργούν με τον τρόπο που ενεργούν έχουν κρυφούς υποστηρικτές, κρυφούς συμβουλάτορες και κρυφούς χρηματοδότες. Είναι πιόνια στα χέρια των γνωστών εχθρών του ελληνισμού. Ο ακραίος φανατισμός τους και η απόλυτη εμμονή τους, στοιχεία με τα οποία διάκεινται εναντίον της Ελλάδος, φανερώνουν ότι έχουν έναν υποβαθμισμένο ψυχισμό, επικίνδυνο για τον κόσμο μας στον οποίο δημιουργούν καταστάσεις μίσους. Σε όποια άκρη του πλανήτη και αν έχουν επικρατήσει οι ιδέες τους, έχει επέλθει η καταστροφή και ο όλεθρος. Κάθε στοιχείο πολιτισμού έχει εξαφανιστεί και η ζωή αποκτά πρωτόγονα χαρακτηριστικά. Διαλαλούν ότι είναι υπέρ του ανθρώπου αλλά οι ενέργειές τους μόνο για την απανθρωπιά τους διακρίνονται. Ιδεολόγοι του προσωπικού τους συμφέροντος είναι ακραία παρακμιακοί. Σε όποια χώρα και αν πήγαν γκρέμισαν, κατέστρεψαν, πήραν, αλλά δεν δημιούργησαν. Πλιατσικολόγοι και α-πολιτισμικοί σε μια κοινωνία που οι υποστηρικτές τους την ονομάζουν πολυπολιτισμική. Αυτές οι δύο ομάδες δεν έχουν μέλλον στην Ελλάδα.

Ισλαμιστές και αριστεριστές προσπαθούν να καταστρέψουν ότι άφησαν οι σοσιαλιστές. Ότι και να κάνουν όμως και όποιος να τους υποστηρίζει, το βέβαιο είναι ότι θα αποτύχουν. Η Ελλάς επέζησε τόσους και τόσους αιώνες πολεμώντας σοβαρούς εχθρούς, τους πλιατσικολόγους θα φοβηθεί;



1 σχόλιο:

  1. Συγνωμη δικε μου αλλα αυτο ειναι ρατσισμος πραγμα το οποιο ξερουμε που καταληγη στις περισσοτερες περιπτωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή