Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΔΙΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου

Την Παρασκευή στο Ναυτοδικείο Πειραιώς, δεν δικάζονται μόνο οι ΟΥΚάδες, αλλά και όλα εκείνα που οι επίλεκτοί μας, εκπροσωπούν: η φιλοπατρία, η πίστη στα ιδεώδη μας, η προσήλωση στο καθήκον. Η μεθόδευση των εθνομηδενιστών, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται τι κάνουν, ενώπιον μάλιστα κατάρρευσης και παραβαίνοντας τους ίδιους τους «κανόνες» τους, δεν πρέπει να περάσει, ακόμα και αν αποκτά θεσμικό χαρακτήρα, με τη συνεργασία φοβισμένων παραγόντων, οι οποίοι κρυπτόμενοι πίσω από διασταλτικές αναλύσεις της νομοθεσίας, επέτρεψαν να παραστούν ως πολιτική αγωγή στη δίκη, αλλοδαποί από χώρες εχθρικά διακείμενες προς την πατρίδα.
Πρόκειται ουσιαστικά για αυτοκτονία.
Θυμίζουμε μόνο ότι όταν ο Στάλιν βρέθηκε αντιμέτωπος με την απειλή της κατάρρευσης του ρωσικού μετώπου, όχι μόνο δεν πούλησε διεθνισμό, αρνησιπατρία και αθεΐα, αλλά αντίθετα μίλησε για «Αγία Ρωσία», άνοιξε τις εκκλησιές και προσπάθησε να τονώσει τον πατριωτισμό των Ρώσων, ώστε να μπουν στον αγώνα για την αντιμετώπιση της εισβολής του Γ’ Ράιχ, με υψηλό φρόνημα.
Κι όμως, εν έτει 2011, σε μια Ελλάδα όπου τα φαινόμενα της κοινωνικοοικονομικής κατάρρευσης είναι παραπάνω από εμφανή, οι αρχές (-ανδρείκελα των αριστερών και αριστεριστικών κομμάτων) της χώρας μας, παραπέμπουν στο Ναυτοδικείο και προσπαθούν να διαλύσουν την πιο επίλεκτη στρατιωτική μονάδα του έθνους, καθίζοντας στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αυτούς που προστατεύουν την πατρίδα.
Το θέαμα στις 20 Σεπτεμβρίου ήταν αποτρόπαιο, όσο και ΧΥΔΑΙΟ: η ελληνική «Δικαιοσύνη», που απελευθερώνει αλλοδαπούς εμπόρους ναρκωτικών με την καταβολή μιας μικρής χρηματικής εγγύησης, διώκει τα καλύτερα παιδιά της.
Τους φοβούνται τους ΟΥΚάδες αυτοί που κάνουν σήμερα κουμάντο, δηλαδή οι της εθνομηδενιστικής αριστεράς. Αυτό είναι παραπάνω από φανερό. Για το υψηλό φρόνημά τους, τον πατριωτισμό τους, για το ότι υπάρχουν και φυλάνε Θερμοπύλες, για το ότι είναι αξιόμαχοι.
Στους εφιάλτες τους, οι Εφιάλτες της πολυπολιτισμικότητας και του μηδενισμού, βλέπουν να τους κυνηγούν Έλληνες με τη γαλανόλευκη στα χέρια, φαντάζονται «εκτροπές», την ώρα που οι ίδιοι πρόδωσαν και υποδούλωσαν την πατρίδα με το εθνοκτόνο μνημόνιο.
Βλέπουν οι εθνομηδενιστές και ελευθεριακοί το σταυρό στη γαλανόλευκη και κάνουν όπως οι διάβολοι όταν έρθουν αντιμέτωποι με την αγιαστούρα. Διακατεχόμενοι από συμπλέγματα, όπως τότε που όταν δεν είχαν κάποιον να σφάξουν ή να βασανίσουν, σκοτώνονταν μεταξύ τους (βλ. Μπούλκες), μετατρέπουν τις φοβίες τους σε πολιτικές πρακτικές, προσπαθώντας στο πλαίσιο αυτό να εξοντώσουν ηθικά (και αργότερα βιολογικά, μέσω των τρομοκρατικών οργανώσεων), τους αντιπάλους τους.
Τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι. Ξαφνικά, τα όσα λέει το Σύνταγμα στο άρθρο 16, παράγραφος 2, περί ανάπτυξης της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης, πάνε περίπατο, γιατί έτσι γουστάρει η αριστερά. Άλλωστε, «νόμος είναι το δίκιο της αριστεράς».
Μιλάμε για την κυρίαρχη στην Ελλάδα αριστερά, που στους τοίχους πια γράφει «Βάρκιζα τέλος», που έχει την ΟΠΛΑ της ακόμα στους δρόμους για τις βρωμοδουλειές, η αριστερά που έχει μακροπρόθεσμα επενδύσει στους «θεσμούς», στελεχώνοντας τις διάφορες υπηρεσίες με εθνομηδενιστές και διεθνιστές και στομαχόφρονες, η αριστερά που φαντασιώνεται «πραξικοπήματα» για να περάσει τα δικά της πραξικοπήματα, η αριστερά που αρχίζει και εκεί που τελειώνουν ο ανθρωπισμός, οι αξίες και η ίδια η λογική.
oykadessΚι όμως, ακόμα και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι να υπερασπιστούν τα όσια και ιερά. Και αυτοί είναι οι ΟΥΚάδες, τα 20χρονα παιδιά που δεν κάμπτονται από στημένες δίκες, που κάποιοι μεθόδευσαν για να τους σπάσουν τον τσαμπουκά. Στα μάτια τους, βλέπουμε την Ελλάδα, στη στολή τους τον προστάτη του έθνους και τον δήμιο του κάθε επιβουλέα, την αφρόκρεμα των Ενόπλων μας Δυνάμεων.
Και αυτοί ήταν, είναι και θα είναι πάντα εκεί, όταν οι θρασύδειλοι εθνομηδενιστές, νομίζοντας ότι περνούν απαρατήρητοι και κρύβοντας την αποκρουστική όψη τους πίσω από κουκούλες και σάπιους θεσμούς ή «θεσμούς», ανοίγουν την Κερκόπορτα για να περάσουν πίσω από τις γραμμές της εθνικής άμυνας, οι εχθροί. Διότι απλά γνωρίζουν ποια είναι η αποστολή τους και δεν υπέστειλαν ούτε θα υποστείλουν ποτέ τη σημαία.
Είναι πραγματικά ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ αυτό που συμβαίνει στο Ναυτοδικείο με τη συνέργεια των «θεσμών», οι οποίοι όμως δικάζονται στη συνείδηση των πολιτών (και απαξιώνονται).
Φυσικά, τους Έλληνες δεν τους ενδιαφέρουν οι καταρρέοντες «θεσμοί». Τους ενδιαφέρει το έθνος. Τους ενδιαφέρουν αυτά τα παιδιά με το καθαρό βλέμμα, που έχουν τη γαλανόλευκη στην καρδιά τους. Τους ενδιαφέρει το αύριο του τόπου.
Όσοι δέχθηκαν ως πολιτική αγωγή στη δίκη-παρωδία Σκοπιανούς σφετεριστές της Ιστορίας μας και Αλβανούς με αντεθνικά κίνητρα, με «όποια» κριτήρια και αν το έκαναν αυτό, έχουν ήδη κριθεί. Κι ας μην αμφιβάλλουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων θεωρεί ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ να δικάζονται Έλληνες με την αρωγή αλλοδαπών (που κακώς βρίσκονται εδώ), οι οποίοι έχουν πολύ ύποπτες προθέσεις.

O tempora o mores ή ελληνιστί, ω καιροί ω ήθη. Αλλά, οι άθλιες μεθοδεύσεις της αριστεράς και του συστήματος δεν θα περάσουν. Οι Έλληνες δεν κάμπτονται από «θεσμούς» που στρέφονται εναντίον τους, υπηρετώντας σκοπιμότητες και ιδεοληψίες που στόχο έχουν τη διάλυση του εθνικού κορμού.
Η όποια επίκληση της όποιας νομιμότητας ή «νομιμότητας», δεν μπορεί να υπερβαίνει την κοινή λογική ή τα εθνικά συμφέροντα, αλλά και τα γραφόμενα στο Σύνταγμα.
Λαθρονομοσχέδια, απόπειρες απάλειψης του γένους ως προϋπόθεση ένταξης σε στρατιωτικές σχολές και λοιπά εθνομηδενιστικά τερτίπια, όπως η δίωξη των ΟΥΚάδων, απλά δεν θα περάσουν. Τελεία και παύλα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου