Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;


Του Γεωργίου Παπασημάκη
Προέδρου Μ.ΚΟ. Ε.Κ.ΕΛΛ


Έχω κουραστεί να το λέω, ένας απο τους κυριότερους λόγους που οι"Ευρωπαίοι" ανθέλληνες προωθούν την οικονομική καταστροφή της Πατρίδος μας είναι για να αγοράσουν έναντι πινακίου φακής τον ασύγκριτο φυσικό μας πλούτο αλλά και στρατηγικής σημασίας περιοχές της Χώρας. 



Ο δεύτερος λόγος που προωθούν την καταστροφή μας μέσω του οικονομικού πολέμου που μας έχουν κηρύξει, είναι για να καταστήσουν την Πατρίδα μας ανίκανη να αντιδράσει στα σχέδια διαμελισμού που χρόνια τώρα προωθούν.


 Εδώ και δεκαετίες φωνάζουν οι αδέσμευτες πατριωτικές φωνές και υπάρχουν όλα τα στοιχεία για τα σχέδια αυτονομίας της Κρήτης μας που προωθούσε η Μοσάντ και υποβοηθούσε η Τουρκία για να αρπάξει αργότερα την ανατολική Κρήτη, την υπόθαλψη των Αλβανών τρομοκρατών του UCC (ψευτοαπελευθερωτικός στρατός τσαμουριάς), τη στήριξη του ψευδοκράτους των Σκοπίων με απώτερο στόχο την υφαρπαγή της Μακεδονίας μας και τη δημιουργία σιωνιστικού κράτους με Πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη μας την οποία αποκαλούν προκλητικά "Μητέρα του Ισραήλ".




 Άθλιο ρόλο στο θέμα της Μακεδονίας μας έχουν παίξει οι πάντα ανθέλληνες Γερμανοί οι οποίοι έχουν καταστρέψει δυο φορές τη Χώρα μας τον προηγούμενο αιώνα και μας χρωστούν σύμφωνα με τον διαπρεπή Γάλλο οικονομολόγο κ. Jacques Delpla, 575 δις ευρώ για τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν στην Ελλάδα.


Ευρωπαίοι και Αμερικανοί ενθαρύνουν με τη στάση τους τους μογγόλους, οι οποίοι διεκδικούν το μισό Αιγαίο, νησίδες, βραχονησίδες και όσο η υποχωρητηκότητα των γραικύλων πολιτικάντηδων μεγαλώνει τόσο οι βάρβαροι ασιάτες μογγόλοι αποθρασύνονται, φθάνοντας στο σημείο να διεκδικούν και κατοικημένα νησιά (βλ. τελευταία επεισόδια στο Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι κλπ).


 Η "πολιτισμένη Δύση", Ο ΟΗΕ, και το ΝΑΤΟ δεν διστάζουν να ισοπεδώσουν ολοκληρες Χώρες (βλ. Γιουγκοσλαβία) για να προωθήσουν τα δόλια σχέδια τους για παγκόσμια οικονομική, στρατιωτική και  πολιτική κυριαρχία κατ εντολήν των Ταλμουδικών αφεντικών τους και αυτό το κάνουν δήθεν υπερασπιζόμενοι την...ελευθερία των λαών.


Το δικαίωμα όμως στην ελευθερία δεν αναγνωρίζουν για τον Ελληνισμό της Κύπρου ο οποίος στενάζει κάτω απο τον βάρβαρο ζυγό εγγλέζων και τουρκομογγόλων. Στον Ηρωικό και Μαρτυρικό Ελληνικό Λαό της Μεγαλονήσου του Ελληνισμού έχουν στερήσει το αναφαίρετο δικαίωμα για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ-ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ-ΕΝΩΣΗ και των κρατούν εν έτει 2011 σε κατάσταση ομηρίας, χωρισμένο σε τουρκικό, αγγλικό και ελεύθερο τομέα, αποκομένο απο την Μητρόπολη, με σκλαβωμένο το 40% του εδάφους και με την σταλινική ανθελληνική κυβέρνηση του Χριστόφια.


Ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου έχει εγκαταληφθεί στην τύχη του απο τους πολιτικάντηδες Αθηνών και Λευκωσίας οι οποίοι υπακούουν πιστά στα κελεύσματα των μεγάλων δυνάμεων που μπορεί να βομβαρδίσουν την πιο μακρινή περιοχή του πλανήτη για την ...ελευθερία (στον πλουτισμό των γνωστών αγνώστων διεθνών σιωνιστικών κύκλων) αλλά δεν συγκινούνται μπροστά στο συνεχιζόμενο επι δεκαετίες δράμα των βασάνιζόμενων και δολοφονούμενων (βλ. περίπτωση δολοφονίας του συνέλληνα Α.Γκούμα πέρισυ)  απο τους Αλβανούς Βορειοηπειρωτών Ελλήνων.


Για τους εγκληματίες αυτούς, όλοι πρέπει να είναι ελεύθεροι ακόμα και αν ανήκουν σε φυλές ανθρωποφάγων κλπ κλπ, πλήν των Ελλήνων. Οι Έλληνες πρέπει να ζούν σκλαβωμένοι στις αλύτρωτες πατρίδες και υπο καθεστώς άτυπης κατοχής απο τους μισθοφόρους των νεοεποχιτών εποίκων λαθρομεταναστών στην δήθεν ελεύθερη Ελλάδα.  


Για να μην σηκώσει κεφάλι ο Έλληνας τον οποίο τρέμουν ως τον πρωτοδημιουργό του ανθρώπινου πολιτισμού, του δημιουργού σειράς αυτοκρατοριών οι οποίες πολλάκις κατέληξαν σε ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ, κάνουν άμεσα απαιτητό το δήθεν χρέος μας ενώ όλοι χρωστούν και οι περισσότεροι εκείνων που φωνάζουν εναντίων μας ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! Με αυτό τον τρόπο μας πιέζουν ασφυκτικά να βρούμε χρήματα ξεπουλώντας έναντι πινακίου φακής την Εθνική Περιουσία. Λιμάνια, παράκτια "φιλέττα", εθνικός πλούτος, ΔΕΚΟ. Η λίστα είναι ατελείωτη.   


Μια εθνικοκοινωνική κυβέρνηση θα αξιοποιούσε αυτό τον πλούτο προς όφελος του Έθνους και δεν θα τον ξεπουλούσε στους ξένους βρικόλακες του διεθνούς πλουτοκρατικού κεφαλαίου. Με την εξόρυξη των υδρογονανθράκων, του φυσικού αερίου, του μεθανίου και των σπάνιων μετάλλων που διαθέτει η πατρίδα μας η Ελλάς θα μπορούσε να ισχυροποιηθεί σε τέτοιο βαθμό που οχι μόνο δανεικά να μη χρειάζεται αλλά να παίξει το ρόλο που αρμόζει στον Ελληνισμό στην ευρύτερη λεκάνη της ανατολικής Μεσογείου, της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και του Ευξείνου Πόντου.


Το γεγονός αυτό θα απέτρεπε τους σιωνιστές και τους απανταχού πολιτικάντηδες-μαριονέτες που αυτοί τοποθετούν στα κράτη επιρροής τους από την οικονομική και πολιτική εκμετάλλευση, όχι μόνο του Ελληνικού Λαού αλλά και των άλλων λαών των περιοχών αυτών.


Πρέπει να αντιληφθούμε ότι κάθε εκατοστό Ελληνικής Γής ΑΞΙΖΕΙ ΧΡΥΣΑΦΙ για τους ξένους τοκογλύφους λόγο στρατηγικής θέσης της Χώρας. Για το λόγο αυτό μας πτωχεύουν για να αγοράσουν τα πάντα σε τιμή ...ευκαιρίας.


ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ! ΥΨΩΣΑΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ 575 δις ΕΥΡΩ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΑΝΟΧΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ) ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΔΥΟ ΔΕΚΑΡΕΣ.


Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ. ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΠΟΛΗ, Ο ΠΟΝΤΟΣ, Η ΚΕΡΥΝΕΙΑ, Η ΧΙΜΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ...  


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ

Type rest of the post here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου