Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Τον έβγαλε... ΜπορίσΟΦ


PAPANDREOU BORISOFΠανούργος ο Πρωθυπουργός. Σε παγκόσμια πρώτη ακολουθεί την πολιτική της… αποκέντρωσης των εξουσιών, με ένα πραγματικά πρωτότυπο τρόπο. Προσέξτε.

Την αγροτική πολιτική την… επιμελείται ο Βούλγαρος ομόλογός του Μπόικο Μπορίσοφ, τον οποίο και προέτρεψε(!) να συναντηθεί επί βουλγαρικού εδάφους με αντιπροσωπεία Ελλήνων αγροτών που έχουν κλείσει τη συνοριακή διάβαση του Προμαχώνα, μπας και τα βρουν… μεταξύ τους!!! Το ωραίο είναι ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αρνείται να τους συναντήσει επί ελληνικού εδάφους! Προφανώς ως… αναρμόδιος.

Η οικονομική πολιτική πέρασε στα χέρια των τεχνοκρατών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των λοιπών Διεθνών Οίκων Οικονομικής… ανοχής. Δεν υπάρχει σάλιο (στα ταμεία) είπε προ ημερών ο Ανδρέας Λοβέρδος και δυστυχώς χωρίς σάλιο… πονάει.

Την εσωτερική ασφάλεια και τον έλεγχο των λαθρομεταναστών τα έχει αναθέσει σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για τα «δικαιώματα» κάθε λογής… αναξιοπαθούντα. Όσο για τα δικαιώματα των Ελλήνων σε… φιλικά κράτη, όπως των Σκοπίων, θα τα διαβάσετε στο σημερινό μας πρώτο θέμα. Τα δικαιώματα των Ελλήνων στην… Ελλάδα, ξεχάστε τα «ξενοφοβικοί ρατσιστές».

Τι μένει για τον ίδιο; Μα αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα – ίσως και το μόνο που θέλει να κάνει στην πραγματικότητα – η εξωτερική πολιτική. Ταξίδια σε κάθε γωνιά της Γης, συναντήσεις με… υψηλά ισταμένους με το απαραίτητο «τατς» υψηλής διανόησης.

Μακριά από τα «μερεμέτια», όπως ο ίδιος δηλώνει, της Ελλάδας, ο Γιώργος Παπανδρέου αρθρώνει έναν «οραματικό» λόγο για μια Ελλάδα που απλώς δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει. Όχι γιατί δεν το θέλουμε, αλλά γιατί Γιώργο δεν… Μπορίς να την κάνει να υπάρξει.

Υ.Γ. Αντίθετα ο Μπορίσοφ μπόρεσε και έφτασε μέχρι και τα σύνορα για την προάσπιση των συμφερόντων της χώρας του. Αλλά τώρα τι κάθομαι και λέω. Στα Βαλκάνια όλοι… αδέλφια είμαστε. Περάστε κόσμε και… κυβερνήστε.

http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1898%3A2010-01-22-17-45-33&catid=5%3Ahellas&Itemid=4





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου