Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ...«ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ» ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ!

Τα νέα ανδραγαθήματα μιας προκλητικής ορντινάντσας του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, που όταν δεν τρέχει σε εκδηλώσεις της…Μητέρας Πατρίδας του, παριστάνει και τον «Έλληνα βουλευτή» Ροδόπης…
    Γνωστή βεβαίως και άκρως σεσημασμένη η περίπτωση του βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν. Πολλές φορές στο «Προξενείο-Στοπ» σάς έχουμε γράψει αρκετά για την άκρως προκλητική δράση του υπέρ των τουρκικών συμφερόντων. Από τις συνεχείς επισκέψεις του στην Τουρκία ή τη στενή συνάφειά του με αλυτρωτικές οργανώσεις «Δυτικοθρακιωτών Τούρκων» έως τη συνεχή του παρουσία κοντά στον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής ή την εμφάνισή του ως κοινού δουλοπρεπούς λακέ που κρατάει την ομπρέλα στον Τούρκο πρέσβη Κερίμ Ουράς για να μη βραχεί, ο κατάλογος είναι πραγματικά τεράστιος. Και επειδή μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης τον ανακάλυψε πρόσφατα (λόγω των κατηγοριών ως «τουρκοπράκτορα» που του εκτόξευσαν βουλευτές της “Χρυσής Αυγής” κατά τη συζήτηση στη Βουλή της τροπολογίας για τους ιμάμηδες) και…ξιπάστηκε, καλό θα είναι να ενημερωθεί για όλον αυτόν τον τεράστιο κατάλογο. Και φυσικά πρώτα απ’ όλα να ενημερωθεί για το ότι ο «Έλληνας βουλευτής» Αχμέτ Χατζηοσμάν, που εκλέγεται σταθερά εδώ και πολλά χρόνια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ δεν είναι καν μέλος αυτού του κόμματος, αλλά μέλος του κόμματος των τουρκοφρόνων της Θράκης DEB! Και μάλιστα όχι απλό μέλος, αλλά ουσιαστικά ο ιστορικός ηγέτης του, καθώς είχε κάποτε πρωτοστατήσει στην ίδρυση του DEB και ήταν μάλιστα και ο υπαρχηγός του πίσω από τον αλήστου μνήμης φασίστα και πράκτορα της ΜΙΤ Αχμέτ Σαδήκ!
    Ποιο ήταν τώρα το τελευταίο του ανδραγάθημα; Θυμίζουμε ότι λίγες εβδομάδες πριν είχε επισκεφθεί τα γραφεία του παραρτήματος Προύσας του αλυτρωτικού BTTDD («Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης») και είχε φωτογραφηθεί και δίπλα στη σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» (αυτό το γεγονός μάλιστα, που αποκάλυψε το αδελφό ιστολόγιο tourkikanea.gr, ήταν και το αντικείμενο των κατηγοριών από τους χρυσαυγίτες βουλευτές). Προφανέστατα όμως το αυτί του…«βουλευτή μας» δεν ίδρωσε και πολύ, γιατί πριν αλέκτωρ λαλήση, το ξαναδιέπραξε! Πριν από δέκα περίπου μέρες λοιπόν ταξίδεψε και πάλι στην Προύσα, για να συμμετάσχει στη «Διάσκεψη Τούρκων Πολιτικών της Αυτοδιοίκησης των Βαλκανίων», που οργάνωσε (στις 26 και 27 Ιανουαρίου) η τοπική νομαρχιακή οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΠ. Στη διήμερη αυτή εκδήλωση, όπως μαθαίνουμε από τον ίδιο τον Χατζηοσμάν στην ιστοσελίδα του στο Facebook, «μετείχαν πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης από Βαλκάνια και εκλεκτοί καλεσμένοι από την Τουρκία. Στην μεγάλη αυτή διάσκεψη ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν πραγματοποίησε μια ομιλία την Κυριακή τα βράδυ, και έπειτα του χάρισαν μια πλακέτα».
    Εσείς βλέπετε και τις φωτογραφίες από την εν λόγω εκδήλωση, με τον Χατζηοσμάν ως ομιλητή στην 1η, ενώ στη 2η (αρχίζοντας από αριστερά) διακρίνονται στην παρέα του βουλευτή «μας» τρία πολύ «γνωστά» για τη δράση τους στην ελληνική Θράκη πρόσωπα. Ο πρώτος είναι ο (καταγόμενος από τις Σέρρες) Ομέρ Γκιουζελγιαζιτζί, στέλεχος του  Ισλαμικού ιδρύματος (τάγματος) Aziz Mahmud Hüdayi και διατηρών στενές σχέσεις με την τουρκική εθνικιστική εφημερίδα «Μιλλέτ» της Ξάνθης (σ.σ. ναι, ναι, του…καλού μας φίλου Τζεγκίζ Ομέρ)! Στο κέντρο ο καταγόμενος από την Κομοτηνή βουλευτής του ΑΚΠ – και πρώην πρόεδρος του παραρτήματος Προύσας του BTTDD Χακάν Τσαβούσογλου, ενώ με την κόκκινη γραβάτα ο διαβόητος Χαλήτ Ερέν, επίσης καταγόμενος από τη Ροδόπη, νυν διευθυντής του IRCICA («Κέντρο Έρευνας Ισλαμικής Ιστορίας, Τέχνης και Πολιτισμού»), δηλαδή ενός φορέα συνδεδεμένου με την Ισλαμική Διάσκεψη και διαχειριστή τεράστιων κονδυλίων, πολλά από τα οποία έρχονται βεβαίως και στην ελληνική Θράκη (και – για όποιον ενδεχομένως δεν…κατάλαβε – μιλάμε φυσικά για κατάμαυρο χρήμα, που πάει σε διάφορες δράσεις των τουρκοφρόνων της περιοχής).
    Μια που βρέθηκε μάλιστα στην Προύσα, ο Χατζηοσμάν δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί και τον (επίσης) καταγόμενο από τα μέρη μας (και συγκεκριμένα από τα Αρριανά του Νομού Ροδόπης) νέο Υπουργό Υγείας της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου, για να τον συγχαρεί για τη νέα του θέση. Παρέα με τον…βουλευτή μας στην επίσκεψη αυτή ήταν, όπως βλέπετε και στην 3η φωτογραφία, πάλι ο βουλευτής Προύσας του  ΑΚΠ Χακάν Τσαβούσογλου και ο Γενικός Διευθυντής του ΙRCICA Χαλήτ Ερέν. Δείτε την έκφραση…απερινόητης αγαλλίασης στα μούτρα του Τούρκου Χατζηοσμάν! Ε, και άμα κανείς παρεξηγιέται που τον λέμε Τούρκο, καλά θα κάνει να πάψει να παρεξηγιέται! «Τούρκος» είναι ο άνθρωπος και το διαλαλεί όπου βρεθεί κι όπου σταθεί εδώ και πάμπολλα χρόνια! Δικαίωμα του είναι να το λέει - όπως ακριβώς δικαίωμα και όλων των άλλων είναι να αποκαλύπτουν ότι το λέει. Όσοι δε ενοχλούνται, ας αναζητήσουν τον πραγματικό ένοχο όλων αυτών στο κόμμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ. Ένα κόμμα που διατηρεί εδώ και χρόνια στους εκλογικούς του συνδυασμούς τον Χατζηοσμάν (όπως επί πολλά χρόνια διατηρούσε πιο παλιά τον Γκαλήπ Γκαλήπ ή έως πρότινος τον άκρως προκλητικό τουρκοφασίστα Τσετίν Μάντατζη) και μάλιστα, όπως είπαμε χωρίς να είναι καν μέλος του, αλλά ιστορικό ηγετικό στέλεχος ενός κόμματος που στηρίζεται και πληρώνεται από το Προξενείο. Αλλά γιατί να μην τον διατηρούν, αφού τόσα χρόνια τώρα «τους την κάνει τη δουλειά» ως καλός ψηφοτσομπάνης που είναι; Δεν καταλάβαμε δηλαδή! Ποιος την έχασε άραγε την τσίπα και τη ντροπή, για να τις βρουν τα ελλαδικά κόμματα;
    ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
   1. Πάλι στο γραφείο του Μουεζίνογλου (μαζί με τον νέο Υπουργό Υγείας της Τουρκίας και τον βουλευτή του ΑΚΠ Με την ίδια αγαλλίαση στο πρόσωπο, όπως παρατηρείτε!
   2. Εδώ ο…βουλευτής μας μόνος του με τον Μουεζίνογλου – και πλέον σε κατάσταση πλήρους έκστασης!!!
   3. Βόλτα των…Τούρκων των Βαλκανίων στην Προύσα στο περιθώριο της εκδήλωσης. Τρίτος από αριστερά ο Χατζηοσμάν, ενώ στη μέση βλέπετε πάλι τον Τσαβούσογλου.
   4. Να και ο αξιότιμος κύριος Χαλήτ Ερέν στο βήμα της εκδήλωσης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου