Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΥΡΙΖΑ: ΟΤΑΝ Η... ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΚΟΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΑ "ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ" ΤΟΥ 2008!

 
Την ΚΟΕ όλο και περισσότεροι θα την έχετε ακούσει. Είναι η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, η σημαντικότερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Στις τελευταίες εκλογές εξέλεξε ..
3 βουλευτές. Πρόκειται για Μαοϊκούς Κομμουνιστές καθαρά αντιευρωπαϊστές, ενάντια στην Ε.Ε και τον καπιταλισμό, πράγμα που ακόμη και σήμερα γράφουν στο site τους.
Πρώτη φορά είχαμε πέσει πάνω τους ψάχνοντας τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008. Τότε, ήταν λιγότερο γνωστοί από σήμερα που διεκδικούν με αξιώσεις την κυβέρνηση της χώρας. Μεγάλη εντύπωση μας είχε κάνει η ΚΟΕ Μαθητών, μια μαθητική οργάνωση (!) που δρούσε εντός των σχολείων και είχε μεγάλο μερίδιο (κατά δήλωση τους-φώτο) στην οργάνωση της επανάστασης του Δεκέμβρη εντός των σχολείων, εξέγερσης που όπως λένε χαρακτηριστικά ‘’Αγκάλιασε όλη η χώρα!!’’
Ήταν τότε που ο νεοσσός Αλέξης Τσίπρας και η ΚΟΕ μοίραζαν τα παρακάτω φυλλάδια σε όλα τα σχολεία υποκινώντας τους μαθητές σε εξέγερση εναντίον των μπάτσων(!), όπως γράφουν και κατόπιν δήλωναν στα μέσα ότι δεν μπορούσαν να εναντιωθούν στην αυθόρμητη εξέγερση των παιδιών. Τότε η δημοτικότητα του κόμματος τους είχε καταποντιστεί από το 16%, που το έδειχναν κάποιες δημοσκοπήσεις, στο 4%. Φυσικά τα χρόνια πέρασαν και ο Αλέξης επέστρεψε για να διεκδικήσει, ως νέο και άφθαρτο πρόσωπο, την διακυβέρνηση της χώρας.
 
himaira.blogspot.comhttp://www.stoxos.gr/2012/05/2008_22.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου