Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ

 
του Ιωάννη Χρ. Γιαννάκενα
διευθυντή των εκδόσεων Πελασγός
υποψήφιου βουλευτή Α’ Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ.

Να μας και πάλι εδώ, αφού οι λεβέντες «αρχηγοί» των κομμάτων της Bουλής που μας προέκυψαν στις 6 Μαΐου, δεν είχαν τον επαρκή πατριωτισμό να σχηματίσουν κυβέρνηση, αφού ο κάθε ένας «μαγαζάτορας» κοίταγε πως θα προσθέσει καμιά μονάδα στα ποσοστά του κόμματός του. Σας είχα γράψει σε προηγούμενο κείμενό μου: «Η σημερινή οικονομική κρίση που έχει φέρει την ελληνική κοινωνία στα πρόθυρα πανικού, δεν δικαιολογείται κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. Αυτός ο ευλογημένος τόπος, με όλα τα καλά της φύσεως, παραπαίει διότι απεμπόλησε τον θεμελιώδη ηθικό και ψυχικό ιστό του, που κρατούσε την κοινωνική ισορροπία και πρόοδο στον σωστό δρόμο, στον δρόμο της αρετής». Δυστυχώς οι μεγάλοι αρχηγοί δεν έλαβαν ολόκληρο το μήνυμα από τον ελληνικό λαό που ήταν διπλό, αυτό της τιμωρίας και αυτό της συνεργασίας για το κοινό καλό, χωρίς την μονοκρατορία του δικομματισμού.
Εδώ φάνηκε και η μεγάλη απουσία του ΛΑ.Ο.Σ. και του Γιώργου Καρατζαφέρη, για λίγες χιλιάδες ψήφους μονάχα, από την Βουλή. Ο κατά κοινή ομολογία «συνθέτης πολιτικών συγκερασμών» δεν θα είχε αφήσει την χώρα να ξανά πηγαίνει για εκλογές και να συνεχίζεται η ακυβερνησία. Η ύποπτη και ανήθικη επίθεση λεηλασίας του ΛΑ.Ο.Σ. από βουλευτές και στελέχη, φανερώνει το ότι υπάρχει σχέδιο για να μην είναι στην Βουλή ο Καρατζαφέρης, ο άνθρωπος που ξέρει να λέει ΟΧΙ στην υπογραφή της δεύτερης δανειακής σύμβασης και να αποχωρεί από την κυβέρνηση, ο άνθρωπος που έχει πλέον στα χέρια του την γνώση των συναντήσεων πολιτικών (και όχι μόνο) με τον Χριστοφοράκο της Siemens.
Αυτόν δεν τον θέλουν στην Βουλή, τα ανήθικα μεταπολιτευτικά λαμόγια, κοινώς απατεώνες, ψευτοπροοδευτικοί σχιζοφρενείς λάτρεις της σταλινικής τυραννίας και της καπιταλιστικής ασυδοσίας, που έβαλαν στόχο να λεηλατήσουν για τον εαυτό τους το ελληνικό κράτος. Οι οποίοι σήμερα προσπαθούν να ανασυνθέσουν και να διαιωνίσουν την σαπίλα τους, στήνοντας έναν «νέο» δικομματισμό που και τα δυο μέρη του είναι νεοταξικά παράγωγα της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Εάν θέλουμε να βγούμε από την κρίση, τότε πρέπει πρώτα να αγωνιστούμε εμείς οι Έλληνες για την χαμένη μας αξιοπρέπεια και τιμή. Πρέπει να προσδιορίσουμε το νέο εθνικό μας όραμα που θα μας οδηγήσει, στην νέα αυτή παγκόσμια κατάσταση, με πίστη και δυναμισμό, και βασικό σκοπό την υπεράσπιση και συνέχεια του Ελληνισμού, πάντα στον δρόμο της αρετής.
Αγαπητοί φίλοι,
Στις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, απομονώσετε, όλους εκείνους που συνεχίζουν και τώρα να σας περιπαίζουν. Αναδείξετε στην εξουσία αυτούς που αγαπούν την Πατρίδα και οι οποίοι θα αγωνιστούν για το κοινό καλό, και όχι κομματόσκυλα και τυχοδιώκτες.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Πρόεδρός του Γιώργος Καρατζαφέρης μπορεί κατά καιρούς, για αρκετούς από εμάς, να έχει κάνει κάποιες ατυχείς επιλογές, και να μας πίκρανε, αυτό δεν αλλάζει το κυρίαρχο γεγονός ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο μόνος πατριώτης πολιτικός, ο οποίος κατάφερε να ανοίξει την «Κερκόπορτα» στο φρούριο του συστήματος και να εισβάλλει εντός εκφράζοντας τον εθνικό λόγο και τον αντίλογο στην παρακμή, αναδεικνύοντας αρκετά νέα στελέχη, αλλά και εθνική ατζέντα με αιχμή την λαθρομεταναστευτική εισβολή, τον ανθελληνισμό στην Παιδεία, την απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας κ.α.
Στις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης τιμωρήθηκε σκληρά, αλλά στις 7 Μαΐου τιμωρηθήκαμε εμείς και ακόμα δεν τελείωσε η «τιμωρία». Τώρα επιβεβαιώθηκε η λύσσα, με την οποία η Τρόικα, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και η διαπλοκή, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την μη-είσοδο του ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή και τώρα ξαναπροσπαθούν να μην έχουν τον ΛΑ.Ο.Σ. ρυθμιστή των εξελίξεων, διότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης απέδειξε ότι έχει το θάρρος να πει ΟΧΙ και να αποχωρήσει ακόμα και από την Κυβέρνηση, εάν δει ότι κινδυνεύει η εθνική μας κυριαρχία.
Είναι λοιπόν διπλό μας χρέος να αγωνιστούμε με πείσμα ώστε να μην αφήσουμε πάλι, ανεξέλεγκτο το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα να κυβερνήσει αυτήν την Πατρίδα. Ο ΛΑ.Ο.Σ. πρέπει να είναι ο εθνικός ρυθμιστής, με όσους περισσότερους βουλευτές, με όσους περισσότερους Εθνικιστές βουλευτές. Στις 17 Ιουνίου, στην καθοριστική αυτή εκλογική μάχη, ας μας οδηγήσει η λογική τώρα και η πίστη, και όχι ο θυμός, της 6ης Μαΐου 2012. Την επόμενη ημέρα η Πατρίδα δεν πρέπει να μείνει ξανά ακυβέρνητη. Οι αυτοδυναμίες πλέον μας τέλειωσαν και θα πρέπει να υπάρξουν κυβερνητικές συνεργασίες. Η χρησιμότητα του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι αδιαμφισβήτητη, είναι απαραίτητος στην Βουλή.
Αγαπητοί φίλοι,
Θυμηθείτε πόσες φορές, στα 11 χρόνια που υπάρχει το ΛΑ.Ο.Σ., στην Ευρωβουλή ή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, υπερασπίστηκε την Πατρίδα και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Θυμηθείτε ότι ποτέ δεν έδρασε με τρόπο που έβλαψε την Πατρίδα. Μπορεί μερικές φορές να τον θέλαμε πιο σκληρό ή πιο «ακραίο», αλλά πάντα ήταν τα χρόνια αυτά το εθνικό ανάχωμα στην κοινωνία.
Αγαπητοί φίλοι,
Οι Έλληνες Εθνικιστές, οι οποίοι είμαστε οι ενεργοί πατριώτες στην κοινωνία, δεν είμαστε αχάριστοι, ούτε δειλοί, ούτε συμφεροντολόγοι. Το ανάχωμα που λέγεται ΛΑ.Ο.Σ., είναι το δικό μας «ύψωμα» που πρέπει να κρατηθεί πάση θυσία, όσο και να βομβαρδίζεται, διότι εδώ επάνω κυματίζει η Γαλανόλευκη. Στο δικό μας «ύψωμα», δεν θα κυματίσει η ευρωπαϊκή σημαία, ούτε του Μεσοπολέμου, ούτε της σημερινής Νέας Τάξης. Αυτό το εγγυάται η Ιστορία μας, την οποία εμείς καθημερινά σε ολόκληρη την Πατρίδα, την γράφουμε με τον αγώνα και την αγάπη μας για την Ελλάδα και τον Έλληνα.
 
Ολική αντίσταση για την Ελλάδα των ονείρων μας!
 
http://www.e-grammes.gr/article.php?id=5443


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου